Προς το περιεχόμενο
 • Το Noiz.gr εν μέσω πανδημίας κοροναιού προσκαλεί τους εσώκλειστους μουσικούς στον διαγωνισμό Noiz Lockdown.

  Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που βρέθηκε στα χέρια σας και γράψτε μουσική χρησιμοποιώντας τους συνημμένους ήχους και loops. Οι 3 καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν δώρα με την ευγενική χορηγία της ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ.

   

  noizlockdownc.jpg.1e23794e8d9d658b3dc11bcd0f7ce3e6.jpg

   

 • Διαδικασία Συμμετοχής

   

  Κατεβάστε τους ήχους απο εδώ επιλέγοντας Download, πάνω δεξιά. Πρόκειται για συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει 2 φακέλους που θα ανοίξετε όταν το κατεβάσετε.
  Χρησιμοποιώντας εμφανώς τουλάχιστον ένα απο τους συνημμένους ήχους  Lockdown.zip, συνθέστε ένα μουσικό κομμάτι διάρκειας περίπου 3 λεπτών.
  Ανεβάστε το κομμάτι σας εδώ. Μπορεί να είναι και στο SoundCloud ή στο Youtube αλλά πρέπει απαραίτητα να προστεθεί ΚΑΙ εδώ στην ειδική σελίδα σε mp3.
  Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τα tag #noiz.gr στον τίτλο του κομματιού όταν είναι στο SoundCloud ή στο Youtube.
  Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέλη του Noiz.gr (Forum και Αγγελίες). Αν δεν είστε ακόμα, γραφτείτε δωρεάν.
  Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες.
  Ο διαγωνισμός λήγει τα  μεσάνυχτα 30 Απριλίου.


  Οι νικητές θα αξιολογηθούν από επιτροπή του Noiz που αποτελείται απο τους Σάμι Αμίρη, Γιάννη Πετρογιάννη (Matrix studio), Σπύρο Λευκοφρύδη (The Zoo), Γιάννη Μεθενίτη (Noiz) και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, 11 Μαΐου.


  Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν μέσα στην ειδική συζήτηση που έχει δημιουργηθεί στο forum.

  Lockdown.zip

 • Κανόνες Συμμετοχής

   

  • Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μέλη του Noiz.gr που διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε πανελλαδική εμβέλεια μέχρι 30 Απριλίου, τα μεσάνυχτα.
  • Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην σχετική σελίδα του Noiz.gr και ο καθένας θα ενημερωθεί έγκαιρα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του, οπότε θα προσδιορίζεται η ημερομηνία και ο τρόπος παραλαβής του.
  • Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν μέσα στην ειδική συζήτηση που έχει δημιουργηθεί στο forum.
  • Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του ή στην επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα, ο οποίος θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός μίας ημέρας. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του νικητή ή άλλου επίσημου αναγνωριστικού εγγράφου, όπως διαβατήριο.
  • Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • To Noiz.gr δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για σπουδαίο λόγο ή άνευ ετέρου. Σπουδαίος λόγος συνίσταται μεταξύ άλλων σε αμέλεια τρίτων, στην αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων κ.λ.π. Στην τελευταία περίπτωση οι διοργανώτριες εταιρίες διατηρούν την ευχέρεια αντικατάστασης των δώρων με άλλο εφάμιλλου είδους.
  • To Noiz.gr δεν φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του, που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών του. Ο διοργανωτής δεν εγγυάται για την ποιότητα και την καταλληλότητα του δώρου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με το δώρο.
  • Το Noiz.gr διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από το Noiz.gr, για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρεία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο.
  • Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στο Noiz.gr για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, αλλά και φωτογραφικού υλικού ή video στο οποίο ενδεχομένως εμφανίζονται μέσω του ραδιοφώνου, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, το Noiz.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.