Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. Terry RoscoeBeck5

  Terry RoscoeBeck5

  Moderator


  • Βαθμοί

   47

  • Αναρτήσεις

   9.372


 2. Waterfall-K

  Waterfall-K

  Μέλος


  • Βαθμοί

   43

  • Αναρτήσεις

   11.085


 3. LK

  LK

  Moderator


  • Βαθμοί

   25

  • Αναρτήσεις

   12.189


 4. cos_dr

  cos_dr

  Μέλος


  • Βαθμοί

   24

  • Αναρτήσεις

   13.496


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 19/04/2024 σε όλα

 1. Νομίζω ότι μετά την εξαίρετη συνταγή για μπακλαβά, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε αυτό το λαμπρό νήμα που μας χάρισε τόσες συγκινήσεις.... Το θέμα έχει αναλυθεί και υπερ- εξαντληθεί. Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία, για τον 69ο διαγωνισμό. Και τώρα επιστροφή σε Montage, tele και τα γνωστά...
  4 βαθμοί
 2. Με αφορμή παρεμφερές νήμα του @Jazzjoker που αναφερόταν στα modes της ματζόρε κλίμακας και επιθυμίας που εκφράστηκε απο τον @kpeyos, παίρνω το θάρρος να ξεκινήσω αυτό το νήμα πιο πολύ σαν θέμα ανταλλαγής απόψεων και επ ουδενί σαν ειδικός, καθώς οι γνώσεις μου στο θέμα είναι εμπειρικές από όλα τα παιξίματα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια και όχι θεωρητικές (βυζαντινή μουσική κλπ). Θα επιχειρήσω να παραθέσω ηχητικά αποσπάσματα από κάποιους από τους λαϊκούς/παραδοσιακούς δρόμους σε ανιούσα και κατιούσα και για να βοηθήσω θα παραθέσω και παραδείγματα από κομμάτια που είναι γραμμένα σε αυτό το δρόμο. Προσωπικά όταν έφερνα στο μυαλό μου το κομμάτι και το θέμα του, θυμόμουν το δρόμο και τον αναγνώριζα ακουστικά. Παίζοντας σε κιθάρα, και απευθυνόμενος κυρίως στον κιθαρίστα (αλλά όχι μόνο) έχω ανάγει όλα τα παραδείγματα σε τονικό κέντρο C. Επίσης σκόπιμα έχω αφήσει εκτός αρμονική και μελωδική μινόρε όπως και καθαρό ματζόρε καθώς θεωρώ ότι είναι γνωστές κλίμακες απο τη δυτική μουσική παρά το ότι χρησιμοποιούνται εκτενώς και στη λαική παράδοση μας, καθώς και συνδυασμούς δρόμων που παίζουν συχνά στο ρεπερτόριο (ειδικότερα δε κάποιοι δρόμοι απο μονοι τους είναι συνδυασμοί άλλων). Δεκτή πιθανή διόρθωση όπως και οποιαδήποτε πιθανή συμπλήρωση από άλλο δρόμο καθώς δεν είναι όλα εδώ. Αλλά είναι μια αρχή. Ελπίζω αυτό το νήμα να γίνει αφορμή για μια γόνιμη συζήτηση. 1) Ράστ rast 2.mp3 (Είναι μεγάλος ο καημός, Όλα είναι ένα ψέμα, Συννεφιασμένη Κυριακή) 2) Πειραιώτικος peiraiotikos 2.mp3 (Παραπονιάρικό μου, Το Χάρο τον αντάμωσαν, Ήθελα να σε αντάμωνα) 3) Χιτζάζ hijaz.mp3 (Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι, Παλιατζής, Δραπετσώνα) 4) Χιτζασκιάρ hitzaskiar.mp3 (Μάγια μου κανες κυρά μου, Όταν μπουκάρω στον τεκέ) 5) Χουζάμ Chuzam.mp3 (Κατω στα λεμονάδικα, Τα πήρες όλα, Απορώ) 6) Ταμπαχανιώτικος ταμπαχανιωτικος.mp3 (Μανές ταμπαχανιώτικος) 7) Ουσάκ ουσακ.mp3 (Αν κάνω άτακτη ζωή, Βάλε με στην αγκαλιά σου, άστρα μη με μαλώνετε) 8) Νιαβέντ νιαβεντ.mp3 (Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα, Πινω και μεθώ, Το άγαλμα) 9) Νικρίζ/Σουζινάκ nikriz.mp3 (Απάνω σε ψηλή ραχούλα, έμαθα πως εισαι μάγκας) 10) Σαμπάχ sabah.mp3 (Πότε βούδας ποτε κούδας, Γιατί καλέ γειτόνισσα, το βουνό) 11) Κιουρντί (Γκιουρντί)/Καρσιγάρ (καρτσιγάρ) karcigar-kurdi.mp3 (Τι σε μέλλει εσένανε, Το μπαγλαμαδάκι σπάσε)
  4 βαθμοί
 3. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ. Επειδή προσφάτως είχα κουβέντα με γνωστό μου κιθαρίστα, ο οποίος ενώ παίζει αρκετά χρόνια και σε πολύ καλό επίπεδο, έχει πρόβλημα στην ακουστική αντίληψη/αναγνώριση των τρόπων της ματζόρε κλίμακας, είπα να κάνω μια προσπάθεια να δώσω το ύφος του κάθε τρόπου με ηχητικά κλιπάκια τα οποία και του έστειλα. Ξέρω ότι το ενδιαφέρον για τέτοια θέματα είναι μάλλον περιορισμένο, αλλά μια που τα έγραψα, τα ανεβάζω κι εδώ και όποιος έχει διάθεση για κουβέντα, απορίες ή ό,τι άλλο, το αναλύουμε. Ionian (ματζόρε): Ionian.mp3 Dorian: Dorian.mp3 Phrygian: Phrygian.mp3 Lydian: Lydian.mp3 Mixolydian: Mixolydian.mp3 Aeolian (φυσική μινόρε): Aeolian.mp3 Locrian: Locrian.mp3
  4 βαθμοί
 4. Πολυ λάθος η όποια συνδεση μεταξύ των 2 γεγονότων.Εγω προσωπικά δέν θα μπορούσα να το κάνω.Ούτε σαν σκέψη.
  4 βαθμοί
 5. Μόλις πήρα χαμπάρι ότι η Atomic Amplifiers έβαλε δωρεάν όλη τη σουϊτα ενισχυτών. Τους κατέβασα, είναι αξιοπρεπέστατοι και εξαιρετικά responsive! Kάνεις μόνο λογαριασμό και κατεβάζεις. Από εδώ: https://tonocracy.com/
  4 βαθμοί
 6. 1. Είναι απλά αλητεία να απαξιώνεις συνάδελφο που τυχαίνει να είναι πολίτης της χώρας με της οποίας την πολιτική διαφωνείς και που μπορεί να έχει χάσει φίλο ή/και συγγενή τους τελευταίους μήνες. Χίπστερ κωλοπαιδισμός, αγένεια και άγνοια. 2. Η διαμαρτυρία, αν δεν έχει κάποιο προσωπικό κόστος ή έστω ειλικρινή διάθεση να δεχτείς τις συνέπειες, είναι απλά αυτοαναφορικότητα και ναρκισσισμός. Με λίγα λόγια, απόρριψε την πρόταση της συμμετοχής και μετά πες μου το λόγο που το έκανες, να σε πάρω στα σοβαρά. 3. Να κλειδωθούν όλα τα άλλα θέματα παρακαλώ. Το παρόν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μελών, όχι ως το 2026 που είχα προβλέψει αρχικά αλλά until hell freezes over.
  3 βαθμοί
 7. Άι σιχτίρογλου με την γιουροβιζιόνες να ακούσουμε καμιά μουσική επιτέλους...
  3 βαθμοί
 8. Μπράβο @Shelter! Το μόνο που θα προσέθετα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το post, είναι τα διαστήματα για κάθε ένα δρόμο. Αν έχει ανοδικό και καθοδικό και τα 2. Σίγουρα μπορεί να τα βρει κάποιος με ένα Google search, αλλά θα ήταν ωραίο να είναι μαζεμένα σε ένα post. Παράδειγμα: 1) Ραστ Ανοδική: 1 2 3 4 5 6 7 Καθοδική: 1 2 3 4 5 6 b7 2) Πειραιώτικος 1 b2 3 #4 5 b6 7 κλπ
  3 βαθμοί
 9. Αν το ψάξεις online θα δεις ότι το συγκεκριμένο το κοστολογούν κάπου στα 100-150 δολλάρια μεταχειρισμένο στην Αμερική. ΟΚ, άλλη αγορά εκεί και χαμηλότερες τιμές στα μεταχειρισμένα. Στην Ελλάδα ένα καινούριο 10άρι Velodyne (Impact 10) κοστίζει σχεδόν 500 Ευρώ με βάση το Skroutz. Αν το πούλαγες μεταχειρισμένο αυτό το μοντέλο θα το έδινες το πολύ 400 Ευρώ αν ήταν κλειστό στην κούτα του και γύρω στα 300 Ευρώ ή λίγο παραπάνω αν ήταν χρησιμοποιημένο σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που έχεις βγήκε στην αγορά σαν μοντέλο πριν 20 χρόνια και το συγκεκριμένο που έχεις είναι 15ετίας. Αν υποθέσουμε ότι δουλεύει μια χαρά κλπ, μια τιμή κάπου στα 200 Ευρώ θα ήταν νομίζω fair για όλους και θα μπορούσες να τη ρίξεις κι άλλο αν θέλεις να φύγει πιο γρήγορα.
  3 βαθμοί
 10. Η απίστευτη ποιότητα σε κάποια κανάλια του εσυσωλήνα είναι και ένας από τους λόγους που το προτιμώ από την τηλεόραση. Πλέον, το χαζοκούτι δεν το έχω καν συνδέσει με δορυφορικό πιάτο, το χρησιμοποιώ ως (μεγαλούτσικο) μόνιτορ... Αναφέρομαι καί στην ποιότητα της εικόνας αλλά και κυρίως στην ποιότητα της παρουσίασης και της δουλειάς που έχει ρίξει ο εκάστοτε δημιουργός.
  3 βαθμοί
 11. Ο ένας είναι ο Nestoras...ο άλλος ποιός είναι?
  2 βαθμοί
 12. Κοίτα, το κομμάτι δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό των YES. Έβγαλαν φράγκα πάντως από αυτό. Το "το έκοψαν κι αυτό και καλά έκαναν" πάει στο ότι το είχαν κάψει το κομμάτι από τις επαναλήψεις τόσες δεκαετίες, μαζί και τ'αυτιά μας. Το μόνιμο πρόβλημα με τους ανίδεους DJs, παίζουν την ίδια "κασέτα" τα τελευταία 800 χρόνια. DP - Smoke On The Water, Joan Jet - I Hate Myself for Loving You, Kansas - Dust In The Wind, Bruce Springsteen - Born In The USA, Clash - Rock The Casbah, Kiss - I Was Made For Lovin' You, Iggy Pop - The Passenger.... ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
  2 βαθμοί
 13. 2 βαθμοί
 14. Δεν χρειάζεται υδρόψυξη, οι τυπικές έτοιμες λύσεις υδρόψυξης δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα παραπάνω πλέον από τα αντίστοιχα κλασικά coolers. Πιο πολύ για το look θα την πάρει, αν την πάρει, σημαντική διαφορά δεν θα δει σε γενικές γραμμές, αν δει κάποια. Μεγάλη διαφορά θα δει αν πάει σε custom υδρόψυξη, αλλά εκεί πάμε αλλού και δεν συντρέχει και κανένας λόγος να γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ψύκτρα που έρχεται με τον επεξεργαστή θα πρέπει να αλλάξει. Άντε χώσε πάνω ένα cooler της Noctua και είσαι άρχοντας.
  2 βαθμοί
 15. Ωραία παραγωγή! Μου άρεσε πολύ όπως έχεις χρησιμοποιήσει το Hammond. Μου άρεσε πολύ και η ρυθμική με το wah που βάζεις στο 2:04. Είναι auto-wah ή κανονικό; Και σκάλωσα με το outro (3:45 και μετά). Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι μου "κλότσαγαν" χρονικά σε σημεία οι lead κιθάρες.
  2 βαθμοί
 16. Άντε τέλειωνε ολόκληρος μαντράχαλος με το ζετεμ και ζετεμ. Άντε να βγει το μωρό
  2 βαθμοί
 17. 2 βαθμοί
 18. Εδώ να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στη βρετανική συνέπεια, που πιστή στις παραδόσεις έστειλε πάλι ένα απίστευτα μάπα κομμάτι... Άξιον απορίας για τη χώρα της pop & rock μουσικής να στέλνει τέτοια φέσια...
  2 βαθμοί
 19. 2 βαθμοί
 20. Αυτό πάντως δεν ειναι διαγωνισμός τραγουδιού....5νθημερη ειναι, και μαλώνουν τα σχολεία . Νεολαία.....
  2 βαθμοί
 21. Καλά... καλά... δεν μπορώ να σου στερήσω την πηγή της έμπνευσής σου. Μπορεί άλλωστε με το V-Synth να γράψεις την επόμενη ελληνική συμμετοχή που θα μας οδηγήσει στον θρίαμβο. Άκυρο κ. συνήγορε... abort the plan.
  2 βαθμοί
 22. Μα γιαυτό το λόγο βγήκαν τα βίντεο. Για να κοιμάσαι και να γράφουν την αγαπημένη σου εκπομπή
  2 βαθμοί
 23. Περί σκηνικής παρουσίας και καλλιτεχνικής απόδοσης υπάρχουν πιο κατάλληλοι από μένα για να κρίνουν επαγγελματικά το όλο ζήτημα.Εμένα πάντως δεν με ξένισε κάτι ιδιαίτερα.Τα φωνητικά ήταν μια χαρά παρά την αδιαθεσία της και βρήκα την κορασίδα ζωηρή ζωηρή. Τώρα για το statement της ελληνικής αποστολής,το πράγμα είναι πιο εύστοχο από κάθε άλλη φορά...Και αυτό γιατί υπάρχει ένα μπουρδούκλωμα παντού.Στο τραγούδι,στο βίντεο,στο πλαισίωμα πάνω στη σκηνή,στην off stage persona,ακόμα και στα σχόλια εδώ μέσα και εκεί έξω. ...Έλα μου όμως που αυτό ακριβώς πρεσβεύει διαχρονικά και η ίδια η χώρα που εκπροσωπεί η Μαρίνα.Ένα κράτος με βαθιά ανατολίτικη νοοτροπία που κάποιος κάποτε πέταξε τη μαλακία ότι πρέπει να πάρουμε δυτική κατεύθυνση και όχι μόνο αυτό αλλά τον πιστέψανε κιόλας. Όλα θα ήταν πιο εύκολα σε αυτή τη ρημαδοχώρα-πολιτικά,κοινωνικά και καλλιτεχνικά ακόμα-αν σταματούσαμε να παριστάνουμε κάτι το οποίο δεν θα γίνουμε ποτέ.
  2 βαθμοί
 24. Τεράστιο φάουλ η έλλειψη από τη σκηνή του βασικού λόγου που κάνει το τραγούδι αυτό το καλύτερο που έχουμε στείλει ποτέ.
  2 βαθμοί
 25. Πιστη και τιμια σε αυτο που πρεσβευει και προβαλλει μεσα απο τα κλιπ της. Τα λεγαμε διαφοροι αλλα υπερισχυουν οι σπουδας εις τας Μπερκλει…….
  2 βαθμοί
 26. pharyngitis.mp4 A ρε μεγάλε Μπέζο, χρόνια τα φωνάζεις, αλλά ποιος σ'ακούει... εγκεφαλικά κύτταρα την ημέρα (τα δικά μας)
  2 βαθμοί
 27. Λοιπόν πάμε άλλη μια, Μείζονες τρόποι: 1) ΡΑΣΤ 2)ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟΣ 3) ΧΙΤΖΑΖ 4) ΧΙΤΖΑΣΚΙΑΡ 5) ΧΟΥΖΑΜ 6) ΤΑΜΠΑΧΑΝΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ ΤΡΟΠΟΙ: 7) ΟΥΣΑΚ 8) ΝΙΑΒΕΝΤ 9) ΝΙΚΡΙΖ 10) ΣΑΜΠΑΧ 11) ΚΙΟΥΡΝΤΙ/ΚΑΡΣΙΓΑΡ
  2 βαθμοί
 28. Μπα, έτσι κι αλλιώς με 1350 ευρώ πλέον αμερικάνικα όργανα δεν βλέπεις ούτε με τα κυάλια. Αυτές οι εποχές μας άφησαν προ πολλού (που αγόραζες ''standard'' όργανο usa... ακριβά υπήρχαν πάντοτε, τώρα πλέον η ''standard'' σειρά μεταφέρθηκε στας Ανατολάς και τα αμερικάνικα πλέον θεωρούνται τα ''premium'', τουλάχιστον σε μαρκετίστικους όρους). Ούτως ή άλλως αυτά τα 1350 ευρώ του 2024 ουδεμία σχέση έχουν με την αγοραστική αξία που είχαν πριν το 2020. Εμένα προσωπικά μου κάνει διαφορά στην αίσθηση και από rosewood σε rosewood... η SG μου που είναι του '18 με την ξεθωριασμένη rosewood ταστιέρα μου αφήνει σίγουρα μια πιο ''ξερή'' αίσθηση σε σχέση με την ''γλυκιά'' αίσθηση της rosewood ταστιέρας της Les Paul ή της PRS μου. Έχω και μια PRS SE ίδιας χρονολογίας με την SG (τότε τις έφτιαχναν Κορέα) και ενώ σίγουρα το rosewood της δεν έχει την ίδια γλυκιά αίσθηση των προαναφερθέντων κιθαρών, σίγουρα την προτιμώ από της SG (στο θέμα της ταστιέρας). Βέβαια θα μου πει κάποιος ''και από maple σε maple ή από έβενο σε έβενο μπορεί να δεις διαφορά'' αλλά στο maple παίζει ρόλο και το βερνίκι ενώ στον έβενο (που για μένα είναι η απόλυτη αίσθηση σε ταστιέρα) υπάρχουν και εκεί διάφορα είδη που τα βαφτίζουν έβενο αλλά ουδεμία σχέση έχουν σε αίσθηση αλλά και οπτικά με το κατάμαυρο έβενο που είχαμε συνηθίσει στις USA κιθάρες.
  2 βαθμοί
 29. Από εμπειρία: Το να προσπαθήσεις να φτιάξεις partcaster με μέρη από Squier είναι συνταγή αποτυχίας. Κάθε χρονολογία και κάθε εργοστάσιο κλπ κλπ έχει τα δικά του specs και υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση τα aftermarket parts με standard fender specs να μην ταιριάζουν με τίποτα.
  2 βαθμοί
 30. H 5η βαθμίδα είναι ματζόρε αντί για μινόρε οπότε είναι F# αρμονική μινόρε
  2 βαθμοί
 31. @Jazzjoker Το θολωμένο μου μυαλό είναι αρμονική μινόρε.
  2 βαθμοί
 32. Ωραίο feel! Μπράβο! Μια παρατήρηση μόνο: Έχω την εντύπωση ότιη κιθαάρα παραήταν "hot" σε σημεία (στην αρχή και στο τελός που παίζεις το riff) και "παραμόρφωνε άσχημα". Με το Toneking της Neural έπαιξες?
  2 βαθμοί
 33. Προσωπικά δεν μου αρέσει η φωνή της ιδιαίτερα. Μια απ' όλα είναι, δεν έχει κάτι ξεχωριστό. Τι ακριβώς καριέρα θα έκανε στην Ελλάδα μια Πολωνέζα που γεννήθηκε στην Κύπρο και μένει μόνιμα στη Νορβηγία? θα τραγούδαγε σκυλάδικα στα μπουζούκια? ή τραπ στα μπαρ? Καριέρα στην Ελλάδα με ξένο στίχο πόσοι έχουν κάνει?
  2 βαθμοί
 34. Απ' ό,τι φαίνεται πάντως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, το νήμα της γιουροβίζιον του 24 θα τραβήξει ως το 26 τουλάχιστον.
  2 βαθμοί
 35. Αξίζει, αν "αξίζει" για εσένα, αν δηλαδή θες να παίζεις με αυτή την κιθάρα για τους δικούς σου λόγους. Αν θες όμως να πας στο επόμενο level, καλύτερα να ακολουθήσεις τη συμβουλή του @gkourmoul1 Αυτή που σου πρότεινε ή όποια άλλη σου κάνει κέφι ανάλογα με τα γούστα σου.
  2 βαθμοί
 36. Εντάξει τώρα κλέβεις εκκλησία, ίσως το καλύτερο έβερ, κατηγορία CL, μαζί με την Άνοιξη της Βόσσου
  2 βαθμοί
 37. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η θέση κατάταξης. Η Eurovision, όπως και το τσσμπιονς ληγκ, είναι μια απλή αφορμή για να φάνε κάποιοι πίτσες.
  2 βαθμοί
 38. με ενα καλο service βγαζει αλλα 25 χρονια...
  2 βαθμοί
 39. Τα amp mods είναι εξαιρετικά. Τα cab είναι μέτρια. Έχει 10 άδειες θέσεις για 3rd party IRs και αυτό κάνει την μεγάλη διαφορά στον τελικό ήχο. Έχω το ampero mini, όπου είναι στην ουσία το ίδιο, με λιγότερα χειριστήρια.
  2 βαθμοί
 40. Δεν το ξέρω καν το original, αλλά δεν πειράζει. Ωραία παιξιματα. Ωραία παραγωγή. Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Well done!
  2 βαθμοί
 41. Παραγωγάρα!!! Τα πλήκτρα σκίζουν, οι κιθάρες μαγικές και το μπάσο καταπληκτικό! Θέλουμε και live!!
  2 βαθμοί
 42. Παιχταραδες τι φτιάξατε πάλι! Superfunk μας τρελαίνεις με τις διασκευές που κάνεις σε τέτοια άσματα (μαθαίνουμε και λαϊκά άσματα που δεν γνωρίζουμε). Sir και terry τεράστιο respect. Προσωπικά προτιμώ την δική σας version από το original που μόλις άκουσα για πρώτη φορά.
  2 βαθμοί
 43. Δεν χρειαζονται αλλες απαντησεις. Μπορει να κλεισει το θεμα. Τη δουλεια του παραγωγου στην Ελλαδα την κανουν οι μαέστροι/ενορχηστρωτες και βοηθανε και οι ηχοληπτες. Μερικες φορες την κανουν πολυ καλα. Παραγωγο παραγματικο δεν εχω συναντησει. Το ρολο του γραμματεα βαρανε πιο πολυ (να κλεινουν τις ωρες των session να κανονιζουν τα εξωφυλλα, τα credits κλπ) κι αυτο πολλες φορες με λαθη. .
  2 βαθμοί
 44. Το project συνεχίζει ακάθεκτα να παράγει εξαιρετικές διασκευές, εξαιρετικά ενορχηστρωμένες και με πραγματικά αξιοζήλευτες εκτελέσεις.
  2 βαθμοί
 45. Το γιατί έμοιαζε είναι άλλο θέμα. Για τον καθένα μοιάζει και με κάτι. Ναι ακριβώς έτσι. Αντί να την σπάσει και να την πετάξει μέσα στον κάδο με τα σκουπίδια είπε άσε την εδώ μήπως και την θέλει κάποιος ή για το παιδάκι του ή κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί και με αρμόνια και με ηλεκτρικά πιάνα και με τηλεοράσεις και με ανεμιστήρες. Άμα δεν την θέλει... Όχι. Την πήρε είναι το σωστό και όχι την βούτηξε. Βούτηξε παραπέμπει σε έκλεψε.
  2 βαθμοί
 46. Εκτός από όλα όσα γράφηκαν παραπάνω, τα NUC-like μηχανήματα έχουν το βασικό καλό της πολύ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Ειδικά αν τα συγκρίνεις με πιο παλιά μηχανήματα όπως 5ης γενιάς Intel Core και πίσω. Ειδικά για always on χρήσεις δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Αν η κιλοβατώρα ήταν στις τιμές του 2009 μπορεί να μην είχε τόση σημασία, σήμερα για τους περισσότερους νομίζω θα έχει. Και περιβαλλοντικά αν το δεις έχει νόημα.
  2 βαθμοί
 47. Θα παρακαλούσα την διαχείρισης να κλειδώσει το θέμα. Έχει απαντηθεί . ΕΡΩΤΗΣΙΣ : Τι θα γίνουν όλα όσα έχουμε... όταν φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο; ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ : Θα τα μαζέψει ο Λάκης θα τα κάνει στούντιο και θα βγάλει χρυσό δίσκο.
  2 βαθμοί
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου