Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11.860
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    39

Waterfall-K ήταν Μέλος της ημέρας 20 Ιουλίου

Waterfall-K είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

96.622 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Waterfall-K

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

619

Φήμη

  1. Waterfall-K

    Spin me Round!

    Ηχητικά καλά μου ακούγεται. Σαν κομμάτι είναι "υπερφορτωμένο". Το Hammondοειδές είναι too much. κόψ'το όλο και χρησιμοποίησε το σαν "πλάτη", και αν θες να σολάρεις κιόλας μ'αυτό, κοίτα να αποφεύγεις τα περάσματα τύπου 3:09-3:12 γιατί εκεί φαίνεται ότι δεν είναι πραγματικό Hammond. Με λίγα λόγια, άσε τις "ταρζανιές" με τα Hammondοειδή γιατί η fake φύση τους προδίδεται εύκολα σε ένα έμπειρο αυτί. Αφτά.
  2. Μεγάλο τουρλουμπούκι η έναρξη, και την είδαμε και στην tv σκηνοθετημένη. Αυτοί που ήταν εκεί (εκεί = 850 διαφορετικά μέρη) είδαν ένα πολύ μικρό μέρος από αυτά που βλέπαμε εμείς.
  3. Μα τώρα σοβαρά, είναι αυτή έναρξη Ολυμπιακών αγώνων, και μάλιστα στο Παρίσι? Πέρα από το laser show στον πύργο του Άιφελ (προσπερνάω αυτόν τον καημένο που χόρευε σε μια άδεια πίστα στο ξεκάρφωτο και μες τη βροχή) όλα τα υπόλοιπα ήταν για τα πανηγύρια. Αν έφερναν τον Jarre θα έκανε τουλάχιστον ένα αξιοπρεπή show. Αντ’αυτού πήξαμε στα χορευτικά από...drag queens. Για να δούμε και πως θα ανάψουν τη φλόγα...
  4. Αυτή η έναρξη θα μείνει στην ιστορία σαν η πιο τσίπικη, κακόγουστη, ανέμπνευστη, αδιάφορη και κιτς έναρξη Ολυμπιακών αγώνων που έχει γίνει ποτέ. Φτηνιάρικο και τριτοκλασάτο θέαμα, ένα συνονθύλευμα με στοιχεία από Eurovision, Gay Pride και...Star Wars.
  5. ...άσε μη γράψω "πιο τι"... Όταν τα έκανε αυτά ο Keith αυτοί οι κακόγουστοι ήταν ακόμα αγέννητοι...
  6. Ώστε στις μεγάλες σκηνές και στα φεστιβάλ οι μπάντες φέρνουν τα δικά τους PA. Μάιστα...
  7. Οι μουσικοί δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση να φέρουν PA εξοπλισμό και ηχολήπτη. Όποιος θέλει να κάνει live στο μαγαζί του με έξοδα της μπάντας είναι για τα πανηγύρια. Και όταν λέω μπάντα δεν εννοώ έναν σκυλά, έναν πληκτρά με arranger και δυο αυτοενισχυόμενα που κουβαλάνε σε διάφορες τρύπες για αρπαχτές και πληρώνονται αδρά (κάτι τέτοια έκανε/κάνει και ο Τσαλίκης τα καλοκαίρια), μιλάω για κανονικές μπάντες με κανονικά όργανα (κιθάρες/μπάσα/πλήκτρα/ντραμς κτλ). Ποτέ δεν μου έχει τύχει μαγαζί να μου ζητήσει να φέρω PA εξοπλισμό, όλα είχαν τον δικό τους και το μόνο που ρώταγαν είναι το τι όργανα έχουμε και τι θα χρειαστούμε από καλώδια. Όσα μαγαζιά δεν διέθεταν τα απαραίτητα μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη και κανονίζαμε τι χρειαζόμασταν και αν συμφωνούσε, καλώς, αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις τσίπηδων, στις οποίες ο ηχολήπτης τούς λέει πχ ότι θα χρειαστούν τόσα monitors, και ο τσίπης απαντάει "έλα, και με λιγότερα καλά είναι". Μια φορά μού έτυχε αυτό σε μαγαζί που άφησα άλλους να κανονίσουν, και σε όλο σχεδόν το live δεν άκουγα τι έπαιζα. Αφήνω απ'έξω την απίστευτη γκρίνια του μαγαζάτορα για τον ήχο, "μάγκες, εγώ δεν θα πάω σήμερα μέσα για ηχορύπανση, πέστε στον ντράμερ να...παίζει πιο σιγά!". Κι αυτό το έλεγε σε μια μπάντα που το μισό live set της ήταν Deep Purple. Στο μαγαζί ήταν ο ένας πάνω στον άλλον από κόσμο, ο τύπος έβγαλε ένα σκασμό λεφτά, αλλά εμείς δεινοπαθήσαμε για να βγει το live. Στην πληρωμή και στα άφθονα τζάμπα ποτά ο τύπος ήταν κύριος, να τα λέμε κι αυτά, αλλά δεν ξαναπατήσαμε για live στο μαγαζί του. Είπαμε να παίζουμε πρώτα και κύρια για πάρτη μας, αν ήθελα να παίζω για τρίτους θα δούλευα εδω και χρόνια σε σκυλάδικα, προτάσεις αμέτρητες.
  8. Yes. Μαγαζί που δεν διαθέτει τα απαραίτητα για lives ή δεν πληρώνει για να φέρει ότι χρειάζεται για το εκάστοτε live (PA εξοπλισμό δηλαδή και ηχολήπτη) και ζητάει από την μπάντα να κουβαλήσει το...στούντιο της στο μαγαζί, τού δείχνουμε ευγενικά αυτό και πάμε παρακάτω.
  9. Γιόκας του είν' τούτος? Αυτός φαίνεται σχεδόν συνομήλικος.
  10. Εγώ δεν άκουγα ποτέ κανένα από τα δύο, αλλά οι RS σαν celebrities που (κυρίως) είναι, φατσικά τους ξέρουν και οι πέτρες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου