Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10.692
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    28

Waterfall-K ήταν Μέλος της ημέρας 1 Απριλίου

Waterfall-K είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

3 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

95.220 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Waterfall-K

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

511

Φήμη

  1. ΦφφσσσσΤ! Αυτό ήταν σχεδόν πάντα στο live setlist μας όταν είχα την μπάντα. Χαίρομαι που σιγά σιγά στρώνεις. Θα στρώσεις κι άλλο, μην ανησυχείς, αρκεί να με ακούς και θα μάθεις πολλά.
  2. Πες το μας ωρέ, μη το κρατάς μυστικό, ποιο σφάλμα?
  3. Και στο Sweetwater τα ίδια. Εκεί μάλιστα δίνουν και σε μειωμένη τιμή το παλιό στοκ. Οπότε τι παίζει με τις Ευρωπαϊκές τιμές?
  4. Ναι αλλά δεν έχουν πάνω την EX επέκταση, οπότε συμφέρει να αγοράσεις από Music Store. Btw, από πότε ο Νάκας πουλάει και Roland?
  5. Αρχίζω και πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι δεν πρόκειται για σφάλμα αλλά για τακτική. Πετάμε μια τρελή τιμή, βλέπουμε αντιδράσεις, και μετά -και ανάλογα το πόσο σοβαρές ή όχι ήταν οι αντιδράσεις- κατεβάζουμε λίγο την τιμή και τέλος. Η Roland θα βγει κερδισμένη -ταμιακά- έτσι κι αλλιώς, μια και δεν υπάρχει πλέον η εναλλακτική του αρχικού Fantom στην αγορά, οπότε όποιος θέλει Fantom θα αγοράσει αναγκαστικά το EX μοντέλο. Γι αυτό ξαναγράφω, όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε Fantom κάντε το τώρα που υπάρχουν ακόμα κάποια αρχικά μοντέλα στην αγορά. Στο Music Store υπάρχει ακόμα σε στοκ το Fantom 6, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε.
  6. Welcome Savvas. Το Μ3 ήταν εξαιρετικό, ακόμα είναι δηλαδή. Αλλά μια και θες να πας σε κάτι νεότερο από την Yamaha και μάλιστα σε 88ρι, οι λύσεις είnαι δύο: Montage M8x και MODX8+. To Montage θα σου κοστίσει από €4,650 (αν μπορέσεις με κάποιον τρόπο να το αγοράσεις από Γερμανία) μέχρι €4,840 αν το παραγγείλεις από Νάκα. Από όπου και να το αγοράσεις θα περιμένεις κάποιους μήνες για να το πιάσεις στα χέρια σου καθότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε παγκόσμιο επίπεδο. Το MODX8+ παίζει στα €1,700, είναι στην ουσία ένα Montage (το πρώτο Montage) μέσα σε ένα πιο light (πλαστικό) "κέλυφος". Πιο VFM synth/workstation δεν θα βρεις, μιλάμε για ένα synth-τέρας σε αστεία τιμή. Το μόνο μείον του οργάνου είναι το "περίεργο" sequencer του. Αν δεν σε ενδιαφέρει το onboard sequencer και κάνεις sequencing σε DAW, το MODX8+ είναι μια κορυφαία επιλογή και σε απίστευτη τιμή. Τώρα αν θες να εμβαθύνεις περισσότερο στα specs του MODX θα σου πρότεινα να διαβάσεις το review του Montage στο SOS και στο καπάκι το review του MODX. www.soundonsound.com/reviews/yamaha-montage-7 www.soundonsound.com/reviews/yamaha-modx Για το Montage M δεν υπάρχει ακόμα κάποιο επίσημο review απ'όσο ξέρω, αλλά αν διαβάσεις τα δύο reviews που σου γράφω θα καταλάβεις και το πως λειτουργεί το νέο Mοntage M. Ότι απορία έχεις από κει και πέρα τη γράφεις εδώ και τα ξαναλέμε.
  7. Παρόμοιες μαλακιδιές έκανε και η Yamaha όταν κυκλοφόρησε το MODX+, το οποίο είναι κατά 99,5% ίδιο με το αρχικό MODX. Το δικό μου MODX7 το αγόρασα €1,400 και μετά από 4 μήνες μού σκάει η Yamaha με το "νέο" MODX7+ στα €2,000! Ώπα ρε μάγκες. €600 ακριβότερο γιατί έχει wheels από καουτσούκ (αντί για πλαστικό), μεγαλύτερη user memory κατά 700ΜΒ (1,7GB vs 1GB), 128-voice πολυφωνία για τη FM engine (vs 64-voice) και μαύρα πλαϊνά καπάκια (vs γκρι)? Όπως αποδείχτηκε αργότερα η Yamaha μπορούσε να ανεβάσει πολυφωνία και να ξεκλειδώσει περισσότερη user memory στα υπάρχοντα MODX απλά με ένα free update, αλλά προτίμησε να κυκλοφορήσει το ίδιο όργανο σαν MODX+ και να το πουλήσει σε πολύ μεγαλύτερη τιμή. Το κράξιμο που έφαγε ήταν άμεσο και παγκόσμιο με αποτέλεσμα μέσα σε λίγους μήνες το MODX7+ να κατέβει από τα €2,000 στα €1,600. Και πάλι η Yamaha τσίμπησε ένα Α έξτρα κέρδος από το τίποτα. Όλη αυτή η φασαρία βέβαια μάλλον είναι τεχνητή, σου βγάζουν το "νέο" 'όργανο με μια Χ τρελή τιμή, επικρατεί ένας πανικός και τρώει κράξιμο, και η εταιρεία στο τέλος υποχωρεί -και καλά- και κατεβάζει την τιμή, μια τιμή όμως που παραμένει υψηλότερη από την τιμή του αρχικού -και ίδιου- μοντέλου, οπότε η εταιρεία πάλι κερδισμένη βγαίνει και οι πελάτες ηρεμούν και αρχίζουν να αγοράζουν, μια και τα αρχικά μοντέλα έχουν αποσυρθεί από την αγορά. Κάτι τέτοιο θα γίνει και με το "νέο" Fantom EX, θα πέσει κράξιμο για λίγο καιρό και η τιμή θα κατέβει, όχι όμως σε λογικά αναμενόμενα επίπεδα. Πρoς τα τέλη του 2023 το Fantom 6 ήταν στα €3,400 και η EX επέκταση στα €225. Μετά από λίγο το όργανο κατέβηκε στα €3,000 με την τιμή της επέκτασης να παραμένει ίδια. Τώρα τα αρχικά Fantom αποσύρθηκαν, μόνο ελάχιστα υπάρχουν από δω κι από κει, οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Σε κάνα μήνα τα "νέα" Fantom θα κατεβάσουν τιμή, να περιμένετε το 6 EX γύρω στα €3,700-3,800, εκεί γύρω δηλαδή στην τιμή ενός Montage M6. Και η Roland θα τρίβει τα χέρια της.
  8. Καλά, αν κρατήσουν αυτές τις τιμές σίγουρα θα φάνε κράξιμο και θα πέσει κόψιμο, αλλιώς δεν θα πουλήσουν ούτε ένα. Οι τιμές πάντως που ανέβασαν είναι το λιγότερο εξωφρενικές, εγώ το Fantom 6 ΕΧ το περίμενα στα €3,5Κ, αλλά το €4,375 ξεπερνάει κάθε φαντασία. Τέσπα, για να δούμε...
  9. Tο screenshot δεν το βλέπεις? Πέρνα μια βόλτα απ'το Music Store και δες και μόνος σου.
  10. Πρέπει να καταναλώνουν πολλά και βαριά ναρκωτικά εκεί στην Roland, και μάλιστα φαίνεται να τα καταναλώνουν με την κουτάλα της σούπας. Καμαρώστε τιμές για τα νέα Fantom EX στο Music Store. To Fantom 6 EX κοστίζει €1,375 παραπάνω από το original -και ολόιδιο- Fantom 6 μόνο και μόνο γιατί κουβαλάει την EX επέκταση που μπορεί να αγοράσει κάποιος με...€225. Να υπενθυμίσω ότι η μόνη διαφορά που έχει το Fantom EX από το original Fantom είναι αυτή η επέκταση, κατά τα άλλα τα δύο αυτά synths είναι 100% ίδια, εξωτερικά και εσωτερικά. Μένει να δούμε πόσα κορόιδα θα πάνε να σκάσουν €4,375 για το Fantom 6 EX, όταν μπορούν με €3,225 να αποκτήσουν το ίδιο ακριβώς όργανο, αγοράζοντας απλά το Fantom 6 (που υπάρχει ακόμα στην αγορά) και την ΕΧ επέκταση του.
  11. Ναι, απ΄το στόμα μου το πήρες. Αφού δεν πρόκειται ποτέ πλέον να ξαναγοράσεις hardware synth, τι βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσιες σκέψεις?
  12. Καταρχας το βίντεο που ποσταρες δείχνει το παλιό Montage. Προσωπικά θα ήθελα να τα έχω και τα δύο, αλλά αν δεν είχα τα λεφτά και για τα δύο θα διάλεγα Montage. Τώρα για σένα δεν ξέρω, μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Μαλλον το Roland θα έπαιρνες μια και είσαι πιο κοντά στη συγκεκριμένη εταιρεία λόγω V-Synth.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου