Προς το περιεχόμενο

trolley

Solist
  • Αναρτήσεις

    11.850
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    21

trolley ήταν Μέλος της ημέρας 10 Ιουλίου

trolley είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

2 Followers

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Προγραμματιστής
  • Τόπος
    -

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή trolley

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare

Badges

346

Φήμη

  1. Φίλοι μου Θα ήθελα να αναφέρω ότι το ένα ηχείο μου δεν παίζει. (δύο μέρες μετά...) Τώρα δεν παίζει το άλλο ηχείο. (δύο μέρες μετά...) Νομίζω ότι φταίει το καλώδιο του άλλου ηχείου. (δύο μέρες μετά...) Τώρα πρόσεξα ότι το ένα ηχείο λείπει. Πάω να δω που είναι. (δύο μέρες μετά...) Τελικά το βρήκα, το είχε πάρει η θεία μου και το έβαλε κατά λάθος δίπλα στον παππού. Εκεί παίζει περιέργως, άρα τελικά έφταιγε το καλώδιο; (δύο μέρες μετά...) Άνοιξα το άλλο ηχείο και βρήκα μέσα ένα μπεφτέκι. Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν πειράζει γιατί ότι θρεπτικές ουσίες και να είχε μέσα θα έχουν φύγει. (δύο μέρες μετά...) Τελικά, αυτό το ηχείο δεν είναι δικό μου, τα δικά μου τα έχω αφήσει σε άλλο τεχνικό. Τον πήρα τηλέφωνο και λέει ότι αυτά τα ηχεία πάντα βγάζουν προβλήματα. (δύο μέρες μετά...) Τόμπολα, με κτύπησε το ρεύμα (ίσως) γιατί τα πήρα στο κρανίο και έριξα ένα ποτήρι Κόλα στο ρημάδι το laptop (έχει και αυτό πρόβλημα). Με τόσα πρίμα στο mastering πως να ακούσεις αν παίζει το ηχείο στο διπλανό σπίτι; (δύο μέρες μετά...) Ο τεχνικός σκοτώθηκε, τον βάλανε να αλλάξει λάστιχο σε παπάκι, αλλά έβαλε ιμιτασιόν ζάντα. Μήπως τελικά δεν ήταν τόσο καλός όσο νόμιζα; Θα το πάω (το ηχείο) σε Apple Store, και το laptop στη Yamaha, και το παπί στη Denon. (σ.σ. thebest20, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε, αλλά δεν κρατήθηκα... ή θα έκανα πλάκα ή θα μου ερχόνταν ντουβρουτζάς)... :)
  2. Η Ιστορία έχει αποφασίσει ποιο είναι το soundtrack της σημερινής ημέρας. Αποδίδουμε τα του καίσαρος, τω καίσαρι.
  3. Αδελφέ, αστειευόμουν για να υπογραμμίσω ότι δεν μας απαντάς. Προφανώς δεν παίζει κανείς με το ρεύμα, όχι δηλαδή ότι αυτά που μας λες σήμερα βοηθούν ιδιαίτερα. Ώρα για επίσκεψη σε σοβαρό τεχνικό, όπως άλλωστε σου έχει ήδη υποδειχθεί ως λύση;
  4. Αγαπητή κυρία Δεν μπορώ να φανταστώ καν, ποιες ειδικές συνθήκες σας οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις. Που μπορεί να κατοικείτε ώστε να χρειάζεστε αυτό το είδος ατμοσφαιρικού καθαρισμού; Και που βρήκατε τις πληροφορίες για το ότι χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, στο κυβερνητικό μέγαρο κλπ; Επειδή μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα, διαβάζω εδώ και δύο ώρες και προκύπτει ότι το HEPA (high efficiency particulate air) είναι τύπος φίλτρου και όχι απαραιτήτως Brand Name. Άρα, εφ' όσον μιλάμε για σπίτι, δεν έχετε φίλτρα HEPA αλλά φίλτρα τύπου HEPA, από κάποιον κατασκευαστή που δεν μας λέτε ποιος είναι. Σύμφωνα με το παρακάτω κείμενο: "Is there a certification process for residential HEPA filters (consumer-grade)? A manufacturer making air purifiers for use in your home cannot go to the DOE and get a HEPA seal of approval to use on their packaging. If an air filter claims to be a HEPA filter, you are basically trusting that the manufacturer had the filters tested and that they meet the DOE standard. The EPA notes that, “there is no widely accepted definition of HEPA performance in consumer products. Thus, they are unlikely to be equivalent in performance to HEPA-designated filter systems used in health care buildings and industrial processes, but still have very high removal efficiency (i.e., usually 99% or higher) for the reported particle sizes tested.” (Πηγή: https://molekule.com/blogs/all/true-hepa-filter-what-it-is-and-what-it-isnt) Το ότι "περιέχουν υαλοβάμβακα" του οποίου βλέπετε τις "ίνες", δεν τα θεωρώ βέβαια, εκτός αν όντως έτσι σας ενημερώνει ο κατασκευαστής των προϊόντων που επιλέξατε. Τέλος, υποθέτω ότι κάποιος ειδικός σας προέτρεψε να τα κάνετε όλα αυτά, δηλαδή ελπίζω ότι δεν τα έχετε αποφασίσει μόνη σας στο όνομα κάποιας προϊδέασης ότι το μωρό πρέπει να μεγαλώνει σε αποστειρωμένο περιβάλλον (το οποίο, επί τη ευκαιρία, δεν ισχύει εκτός αν υπάρχει κάποιο χρόνιο πρόβλημα κάτι που απεύχομαι).
  5. Αλλά όντως ο OP δεν απαντάει. Συμπεραίνω πως το πρόβλημα είναι ότι του κόβουν εκ' περιτροπής το ρεύμα στο χώρο του.
  6. Νίκο, ηρέμησε, σε παρακαλώ. Δεν υπάρχουν ειρωνείες, μόνο ελαφρύ κλίμα ως αντίδοτο στη ζέστη και τα βάσανα της ημέρας. Αν ενόχλησα απολογούμαι, ας τελειώσει το μεταξύ μας beef, είναι αναίτιον. Καλό βράδυ.
  7. https://www.facebook.com/share/r/nbWEuztGhsgMaVH7/
  8. Πάντα ξεκινάω ελέγχοντας αν τα έχουν παίξει τα Windows. Μία φορά το αμέλησα, και είδες τι έγινε παγκοσμίως....
  9. Άναψε το, αλλά μην αφήσεις να ξεκινήσουν τα Windows. Δηλαδή, μπες στην περιοχή BIOS (συνήθως γίνεται πατώντας το DEL ή το F2 την ώρα του Boot, αλλά δες τυχόν οδηγίες ειδικά για τον δικό σου υπολογιστή). Μπαίνοντας στο BIOS, κάνε ένα καφέ. Εξακολουθεί να κλείνει μετά από λίγο; Ή όχι;
  10. O npap είναι επαγγελματίας, οπότε είναι λογικό να δυσφορεί με τις υπερ-απλουστεύσεις που κάνουμε μερικές φορές. Εγώ είμαι πολύ χειρότερος, στο δικό μου επάγγελμα. Ο πυκνός λόγος του (ως συμφωνία του Μάλερ) απαιτεί προσοχή για να κατανοηθεί. Να κατανοηθεί όμως. Μετά, άμα είναι, τσακωνόμαστε.
  11. Ξαναδιαβάζω το post μου... μία χαρά είναι... "απόψης" ζήτησε ο cos, έλαβε και μία από 'μένα. Μικρή λεκτική εκ' μέρους μου ατέλεια ότι έγραψα "δεν μπορεί", έπρεπε να γράψω "δεν θα έπρεπε να" και όλα καλά. Συγνώμη που χρειάστηκα μόνο λίγες γραμμές για να γράψω αυτό που άλλοι θα χρειαζόντουσαν 98 σελίδες, αλλά το νήμα έχει και μισο-χιουμοριστικό χαρακτήρα, όχι δηλαδή ότι σε ενδιαφέρει το νήμα (π.χ. κανένα σχόλιο για όσα γράφει ο MG, που είναι ο κύριος υπέρμαχος της άλλης "απόψης")***. Άλλωστε, εγώ έχοντας επίγνωση της πιθανής μη-επάρκειάς μου, γράφω στο τέλος ότι μένω με αυτό που έγραψε ο Χναράκης (για το οποίο επίσης δεν λες τίποτε). Κατά τα άλλα, είναι πάντα ευχάριστη έκπληξη να βλέπω ότι ο μέγας npap ασχολείται και διαβάζει (λέξη-προς-λέξη καθώς φαίνεται) τα post μου, ακόμη και για το φίλο μου που δεν αναγνώριζε στερεοφωνία σε μία πραγματική συναυλία, και τον οποίο προφανώς έκραξα (και στον ίδιο τα είχα πει). Συνέχισε αγαπητέ npap, μην παίρνεις σαν παράδειγμα τους άλλους γνώστες που εγκατέλειψαν το φόρουμ (εδώ και τρία χρόνια περίπου, όταν εγώ δεν συμμετείχα). Άλλοι δεν πάνε να ψηφίσουν, τι να πεις; *** Λάθος μου, τελικά υπάρχει σχόλιο, αλλά δεν το αναγνώρισα αμέσως... γεράματα.
  12. Α, μάλιστα.... σόρυ... παρεξήγησις. Παρεξήγησα, διότι ο SOS επίσης αστειεύεται.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου