Προς το περιεχόμενο

Shelter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.390
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από Shelter

  1. 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε

     

    Η μεγαλύτερη πλάκα θα ήταν να είναι ανάποδα όλα αυτά.

     

    «My mum had like thousand Bach records...I remember the 1st record i picked up was a D minor concerto, and it was like:» (παίζει ένα απόσπασμα στην κιθάρα)

    «Oh no, sorry, that's Johann's, one of my students ...»

     

    Μην μπερδεύεις τον Yngwie με τον Καρβέλα...

     

    Edit: Μόλις φαντάστηκα συνέντευξη Beato-Καρβέλα με τον καρβέλα να αρπάζει την κάμερα και να κάνει 1 ώρα μονόλογο και τον Beato να χαμογελάει αμήχανα.

    • Χαχα 2
  2. 8 ώρες πριν, LK είπε

    Η Sweeney δεν μου άρεζε, ούτε λόγω ύψους , ούτε ηλικίας , αλλά ομολογώ την έκαναν καλλίτερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα στο Video (οκ δεν την είδα και Live, από ό,τι έχω δει μέχρι σημερα εννοώ) .

    Σε νιώθω Λάκη! Το 1992 που έσκασε ταυτόχρονα στην πιάτσα Pamela, Salma, Monica και υπήρχε και όλο το line up απο μοντέλα του G.Versace ήταν σα να σταμάτησε ο χρόνος. Μετά όλα μοιάζουν παιδικά.

    • Ευχαριστώ 1
  3. Απο χθες που είδα ότι έχει ανέβει το βιντεο, το είδα στο mute στη δουλειά αλλά ξέχασα να το ακούσω σπίτι. Θα το κάνω το απόγευμα. Το βίδεον εξαιρετικόν, πολύ δυνατή η αυστραλία και εχει δείγματα απο παλιά. Πολύ καλό και το storyline, montage, σκηνοθετικη σύνθεση σκηνογραφία, φωτογραφια κλπ. Φοβερός και τρομερός Τζαγκερ που στα 80 του έχει όρεξη και τους μαζεύει και παίζουν... ζηλεύω. Τώρα για μουσική είμαι θετικά προκατειλημμένος.

     

    Αναμένω να ακούσω το απογευμα.

    • Like 2
  4. Πράγματα που εξακολουθούν να με εντυπωσιάζουν στον Kirk Hammett:

     

    1) Είναι πολύ ωραίος και προσιτός τύπος (απο όσο δειχνει στο βίντεο) ενω είναι μέλος μιας απο τις πιο ιστορικές μπαντες που υπήρξαν/υπάρχουν.

    2) Διατηρεί εφηβικό ενθουσιασμό για τη μουσική και ειδικά για την κιθάρα ενώ είναι 60 χρονών (και δεν του φαίνεται κιόλας) πραγμα που δείχνει κάτι για τον ψυχισμό του.

    3) Είναι στη δισκογραφία της μπάντας απο την αρχή ώς το σήμερα και έχει συνυπογράψει και εκτελέσει κομμάτια μουσικής ιστορίας. Και αυτό είναι επίτευγμα που μένει για πάντα.

    4) Είναι απο όσο δείχνει ο χρόνος ισορροπιστής και ενωτικός μέσα σε μια μπάντα με άλλες δύο προσωπικότητες και σε 40 χρόνια διαδρομής. Είναι απίστευτα δύσκολο μετά απο τόσα χρόνια να ανέχεσαι τον άλλον και τα ελαττώματά του και να βοηθάς με τη στάση σου στην ομοιόσταση της ορθής λειτουργίας.

    5) Το 1991, με το Black Album έβαλε μαζι με τους υπόλοιπους τον ήχο αυτόν σε ΚΑΘΕ σπίτι και αυτί. Στην Eλλάδα συγκεκριμένα το 1992 μια τύπισσα που κατα τα άλλα άκουγε Ελίνα Κωνσταντοπούλου και Νίκο Καρβέλα, εκείνη την εποχή έμαθε το όνομα Metallica και τουλάχιστον το Nothing Else Matters. 

    6) Παίζει πολύ ωραία κολακεύοντας το εκάστοτε κομμάτι της μπάντας με τον τρόπο που μπορεί και το αναδεικνύει.

     

    Παρεμπιπτόντως ήταν τόσο ωραίο βίντεο που δεν κατάλαβα πως πέρασε 1.5 ώρα.

     

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου