Προς το περιεχόμενο

kotsarik

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Follower

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kotsarik

0

Φήμη

  1. odis13 ότι θέλεις για πληροφορίες είμαι διαθέσιμος. Το όργανο όσο το αγόρασα από αυτό το ισπανικό μαγαζί και όσο και αν δεν της φαίνεται είναι από τις φθηνότερες στην κατηγορία της!!!!!! http://www.weissenborn.es/store/acoustic/weissenborn-pickup Αν είσαι παίχτης που χρησιμοποιεί δάχτυλα θα έχεις μία σχετικά εύκολη μετάβαση στο όργανο από τη συμβατική κιθάρα. Το δύσκολο είναι να μάθεις να βάζεις την παλάμη του αριστερού χεριού σου πίσω από το slide bar ώστε να μην ακούγονται οι χορδές μαζί με τις νότες που θέλεις να παίξεις. Αυτό ήταν για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι του οργάνου. Μετά έρχεται φυσικά η διαδικασία του να μάθεις κλίμακες και συγχορδίες σε διαφορετικά κουρδίσματα, ανάλογα πώς θα επιλέγεις να την κουρδίσεις. Πιο συναρπαστικό όργανο από την weissenborn, το οποίο τώρα μαθαίνω, είναι η Lap steel.....εκεί γίνεται το σώσε.....ειδικά το κούρδισμα C6 είναι ΜΑ-ΓΙ-ΚΟ!
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Solitude! Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστώ και με άτομα από εδώ μέσα, σε οτιδήποτε στυλ μουσικής! Θέλω πολύ να προάγω αυτό το υπέροχο όργανο!
  3. Με μεγάλη περηφάνεια και ψυχική ικανοποίηση σας παρουσιάζω ένα από τα καλύτερα κατ’εμε΄ελληνικά τραγούδια, το ρεμπέτικο τραγούδι "Το δίχτυ" του Ξαρχάκου και Γκάτσου σε weissenborn κιθάρα. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που αποτέλεσε προϊόν πολύμηνης προσπάθειας δεδομένου ότι το εν λόγω όργανο κουρδίζεται κατεξοχήν σε ματζόρε ανοιχτές συγχορδίες ενώ το τραγούδι είναι σε κλίμακα μινόρε… Το τραγούδι δεν θα αναδεικνυόταν χωρίς την υπέροχη δουλειά που έκαναν στο βίντεο και στον ήχο οι φίλοι και συνεργάτες μου Simon Georgiou και Στράτος Αθανασίου από το Stone Music Studio στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Περισσότερο δικό μου υλικό και διασκευές σε weissenborn κιθάρα στο κανάλι μου στο youtube. Καλοδεχούμενες οι ερωτήσεις για αυτό το πανέμορφο όργανο!
  4. Χαίρομαι που σου άρεσε....Το δούλεψα αρκετά και με παίδεψε μέχρι να καταλήξω στον τρόπο που ήθελα να το παίξω.
  5. Η δική μου άποψη στο Heroes του David Bowie. Λιτή διασκευή με την weissenborn και τη φωνή μου. www.ferruccelli.com
  6. kotsarik

    Paveza Guitars and coffee

    Artistic το βίντεο αλλά και ο ήχος ωραίος, και το παίξιμο και η κιθάρα (όσο φαινόταν).
  7. Ο Ελληνικός εθνικός ύμνος σε weissenborn κιθάρα..όπως εγώ τον αισθάνομαι...Ένας "ύμνος εις την ελευθερία" δεν μπορεί να έχει τη μορφή εμβατηρίου. Του αρμόζει να είναι ελεύθερος. Ελεύθερος από κάθε μέτρο, από κάθε ρυθμό... Έχει ρυθμό ο παφλασμός των κυμάτων; Το θρόϊσμα των φύλλων; Νιώθω περήφανος και συγκινημένος με αυτήν την εκτέλεση γιατί καταρχάς είναι τιμή για οποιονδήποτε Έλληνα να παίζει ή να τραγουδά αυτήν τη μελωδία...να αισθάνεται το νόημά της...να αφουγκράζεται τον ψίθυρο των νεκρών, να μυρίζει το αίμα αυτών που έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι... Περήφανος επίσης γιατί πιστεύω ότι κατάφερα να αναδείξω με την weissenborn την ομορφιά της μελωδίας... Ο αγώνας για την Ελευθερία συνεχίζεται. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσετε περισσότερη από τη μουσική μου και γραφτείτε στο κανάλι μου. www.ferruccelli.com spotify apple https://music.apple.com/gr/artist/ferruccelli/1240932183
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου