Προς το περιεχόμενο

torpilas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή torpilas

0

Φήμη

  1. Έχω βρει αρκετές επιλογές αλλά όλα είναι κινέζικα και δεν ξέρω αν κάποιος έχει εμπειρία με τέτοιου είδους συσκευές. Γενικότερα η 100V εγκαταστάσεις είναι μπέρδεμα μιας και εξαρτάται από τον χώρο! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
  2. Εννοώ Volt! http://www.djshop.gr/dt/100v-audio-systems-pa-14351.htm?lang=el&path=-2045844708
  3. Δεν μας κάνουν αυτά. Ίσως για αίθουσα εκδηλώσεων να είναι οκ αλλά εμείς χρειαζόμαστε ηχεία για διαδρόμους! Και ενισχυτή για 5 ηχεία και 2 κόρνες. O0
  4. Μιλάω για 100βολτικό ενισχυτή. :) http://www.djshop.gr/dt/100v-audio-systems-pa-14351.htm?lang=el&path=-2045844708
  5. Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή Ενισχυτή και ηχείων για το σχολείο μας. Ξεκινώ με το budget που είναι 500€. Ψάχνω για μια πηγή με USB, μάλλον 100V και 5 ή 6 ηχεία. Επισημαίνω ότι έχουμε και 2 κόρνες για εξωτερικό χώρο που θα μπουνε και αυτές στον ενισχυτή. Μια υποδοχή για μικρόφωνο καλοδεχούμενη. Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. έχω τους 57/62!!! κορυφαίοι μαγνήτες, γεμάτος ήχος, ωραία πρίμα! Γκάζι στην 1,5. Κλασικός ήχος στα 2,4. Τον 3 δεν τον χρησιμοποιώ πολύ!!! Για τους texas δεν έχω γνώμη, δεν τους έχω χρησιμοποιήσει. Τους άλλους όμως τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Μετά από 4 χρόνια είσαι μια χαρά! Να χαίρεσαι τις κορούλες και καλή μουσική συνέχεια!
  8. ωραίο θέμα και επίκαιρο μιας και το όσκαρ είναι ολόδικό του! :)
  9. torpilas

    INDIGO - HANDLER (MUSE COVER)

    Μπράβο ρε! Πολύ καλοί.. ;)
  10. Αστειεύομαι φυσικά :) καλύτερα μην το ζορίσεις δεν πρόκειται να επιτύχεις αυτό που φαντάζομαι ότι θες να επιτύχεις!
  11. και περιμένεις το LG να φυσάει σε overdrive και distortion; Μάλλον πιο πολύ απ΄ όλα βαρέθηκες το LG και θες καινούριο Home Cinema και προσπαθείς να το ανατινάξεις!!!
  12. Μια χαρά είναι ο συγκεκριμένος ενισχυτής!
  13. Εγώ έχω αυτόν και είμαι εξαιρετικός! http://europe.yamaha.com/en/products/musical-instruments/guitars-basses/amps/thr/thr10_v2/?mode=model#tab=product_lineup
  14. torpilas

    Αλλαγή τάστου

    Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά, θέλω να αλλάξω ένα τάστο στην Fender Stratocaster μου αλλά εδώ (επαρχία) δεν έχουν αυτό που χρειάζεται (61/50) και μιας και θα ταξιδέψω για Σέρρες (μέσω Σαλόνικας) θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον που ίσως να έχει! Είτε Σέρρες είτε Σαλόνικα. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!
  15. λιώνω στο γέλιο βραδιάτικα!!!! Τελικά τον πήρες; Πως σου φάνηκε; Πως ξεχωρίζουμε V2 απο V1?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου