Προς το περιεχόμενο

Naughty_angel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Naughty_angel

0

Φήμη

  1. ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. αν και δεν ξερω κανενα απο τα 2 μικροφωνα θα δοκιμασω το δευτερο καθοτι το πρωτο δεν βγαινει πια και δεν θελω να παρω μεταχειρισμενο.. καταρχην να ξανατονισω οτι θελω να βγαινουν πιο μπασαριστες οι ψηλες μου ετσι ωστε να μην τραβαω το μικροφωνο πολυ μακρυα για να μην ενοχλωκαι να μην χανεται ο ογκος... για το shure to sm58 τι εχετε να πειτε? το εχω δοκιμασει σε ασυρματο και μου φανικε καπως καλυτερο.. και μου ειπαν και για τα behringer να δοκιμασω..
  2. Καλησπερα!!! τραγουδαω εδω και 5 χρονια και πλεον μετα απο πολλα live διαπιστωνω οτι το shure beta 58A δεν ειναι το καταλληλο μικροφωνο για μενα... Καταρχην το ρεπερτοριο μου ειναι λαικο.. η φωνη μου καπως ιδιατερη.. τι εννοω.. οι χαμηλες μου ειναι φυσιολογικες προς μπασες και οι ψηλες μου αρκετα πριμαριστες.. εως τσιριχτες... με αποτελεσμα να εχω προβλημα παντα με τον ηχο.. συνηθως με την ενταση.. καλυπτουν τη φωνη τα οργανα και δεν υπαρχει ελευθερια εντασης στα monitor καθοτι σφυριζουν.. συνεπως καταληγω να τραγουδαω απλα εμπειρικα και... οποιον παρει ο χαρος!!! (βεβαια αυτο ειναι και θεμα ικανοτητας ηχοληπτη..αλλα.. στις μερες μας αν δεν εισαι η μαρινελλα δεν θα εχεις ικανοποητικο ηχο ποτε!!!) εχετε να μου προτινετε καποιο αλλο ενσυρματο κυριως, μικροφωνο που να ταιριαζει απο τεχνικης αποψης στη φωνη μου? που να μου δινει ας πουμε περισσοτερα μπασα.. να μην ενισχυει τοσο τα πριμα... βεβαια αυτο ειναι και στην κριση του καθενα αλλα... οπως ειπα.. "τεχνικη" προταση θα ηθελα οσον αφορα στο θεμα το χρηματικο... μπορειτε να μου προτεινετε απο 100 εως 500.. ευχαριστω εκ των προταιρων! :D
  3. ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια... και ποια μικροφωνα δεν αρπαζουν? και αν εχει καποιος να μου προτινει καποιον κομπρεσορα... ευχαριστω και παλι!! ¨)
  4. ενδιαφερον ακουγεται αυτο..Δλδ πισευεισ οτι αυτο θα με βοηθησει? και ποσο κοστιζει νας κομπρεσορας? κ αν εχεισ να μου προτινεις κατι.. το θεμα ομως ειναι οτι οι χαμηλεσ μου ακουγονται πιο γεματες απο τισ ψηλες οι οποιες ειναι λιγο μονοτονες.. ισως ειναι και θεμα βαθους αυτο απο την κοσνολα.. αλλα, δεν υπαρχει κατι που να μου ανεβασει το συνολο της φωνης και να γινει καπως αισθητη η διαφορα?
  5. sorry.. :/ ολοι βγαινουμε απο την κονσολα. τα ηχεια ειναι μπροστα μας ολα. πισω δεν υπαρχει τπτ, μονο ενας ωραιοτατος τοιχος.. :P οσο για ηχοληπτη ναι μπορεις να βαλεις τα γελια ελευθερα!! δεν υπαρχει φυσικα.. εχω να κανω με ανθρωπους ψωνια.. τελος παντων.. ο κομπρεσορας τι ειναι ακριβως? δεν εχω ιδεα απο αυτα και απλα θα ηθελα μια λυση στο υπαρχον και μονιμο θεμα αφου οι αλλοι δεν ειναι συνεργασιμοι..
  6. thnxxx! :) loipon sto 1-1.5 metro kai pio psila apo emas exoume 5 mikra ixeia gia monitor kai apenanti alla 4 (2+2 diaforetika..) me liga logia ta ixeia einai mapa.. exw allaksei thesh 500 fores alla kai pali ta idia.. en tw metaksu oi mousikoi dunamwnoun entash organwn olh thn wra kai genikes sunepws egw eimai pali ston pato. me mia proenisxush tha dunamwsei i entash h pali tha mikrofonizei?
  7. Παιδια hello!! Τραγουδαω σε ενα μαγαζι, ταβερνουλα, κ εχς προβλημα με τον ηχο.. επειδη δεν εχω πολλη ενταση στην φωνη, οταν ανοιγω ενταση στο μικροφωνο αυτο αμεσως "αρπαζει" απο τα monitor κ ετσι δεν μπορω να δουλεψω.. Ενας προενισχυτης θα κανει δουλεια, η θα υπαρχουν τα ιδια προβληματα? θα μου βγαλει ενταση για πιο ξεκουραστη εργασια στη φωνη χωρις να μικροφωνιζει? κ αν ναι αν εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο και σχετικα οικονομικο.. μεχρι το πααααρα πολυ 300 euros, απλα για να κανω τη δουλεια μου.. ειναι για live. εχω ενa shure beta 58A. thnx a lot εκ των προταιρων!! ¨)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου