Προς το περιεχόμενο

SuB-Z3r0

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή SuB-Z3r0

0

Φήμη

  1. Λοιπον παιδια εχουμε και λεμε. Αρχικα το SUB woofer ειναι απο το συστημα dotodot 500 της Ozaki (το εχω οπως προειπα αρκετα χρονακια :) ). Δοκιμασα τα εξης (btw η mobo που εκανε Link ο Bihlas ειναι οντως αυτη.) Συνδεοντας τα ηχεια στην μαυρη υποδοχει η καρτα δινει τον ηχο που κανονικα θα πηγαινε στα πισω ηχεια ενος 5.1 η 7.1 συστηματος και δοκιμαζοντας το ειναι διαφορετικος απο τον ηχο που στελνει στα μπροστα οποτε δεν αξιζει να τα συνδεσεις εκει. ΟΜΩΣ παρολο που το woofer δεν δουλευει στην κανονικη του υποδοχη (πορτοκαλι) δουλευει στην μαυρη και μαλιστα με τον ιδιο ηχο που δουλευει στην κανονικη πρασινη υποδοχη οταν συνδεεις τα 2.1. Τα sats τα συνδεσα στην πρασινη οπου το manual της MoBo την υποδυκνυει ως FrontLeft και FrontRight οποτε και δουλευουν κανονικα (εκει τα ειχα συνδεσει και πριν τους πειραματισμους). Εν τελει sats -> πρασινη και woofer -> μαυρη και ολα δουλευουν στην εντελεια. Το κολπο ουσιαστικα ηταν στο να ρυθμισεις την καρτα να διαβαζει 5.1 συστημα και οχι 2.1 ουτως ωστε τα sats να παιρνουν το κανονικο FrontL και FrontR σημα και το woofer στο σημα των BackR και ΒackL. Εφοσον το woofer βγαζει κανονικο ηχο τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Ανυσηχω ομως μηπως γινει καμια βλακεια και καει τιποτα? Δεν νομιζω ετσι?
  2. Καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Χρησιμοποιουσα ηχεια 2.1 αλλα μετα απο 7 χρονια οι δορυφοροι δεν αντεξανε αλλο και αποφασισα να τα αλαξω και ετσι αγορασα τα Klipsch ProMedia Ultra τα οποια ειναι συστημα 2.0. Φοβερα ηχεια δυστυχως ομως μου λειπει το woofer απο το παλιο συστημα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το παλιο woofer (των 2.1 ηχειων) παραλληλα με τα καινουρια.. Η καρτα ηχου μου ειναι της motherboard (Asus P5Q). Ευχαριστω προκαταβολικα :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου