Προς το περιεχόμενο

PapaHet

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή PapaHet

0

Φήμη

  1. Είδες, μου θυμίζει συσκευασία απο γαριδάκια... ;) ;D Οπότε λογικά θα μπορούσαν να το κάνουν και μικρότερο..!
  2. Βρήκα μια φωτογραφία απο το εσωτερικό του κ έπαθα πλάκα.... Μιλάμε έχω ψηθεί τρελά!
  3. Sorry bloody Sunday....Γράψε λάθος! Επιφυλάσομαι για κοπλιμέντο κάποια άλλη φορά! ;) ;D
  4. ;D ;D ;D Ευχαριστώ πολύ Genius!!! Sorry για απονομή των credit σε λάθος άτομο! :-X ;D Με μπέρδεψε το τελευταίο post του Bloody Sunday! :D Μένω εξωτερικό, οπότε θα κοιτάξω που μπορώ να το βρώ να το δοκιμάσω. Αν κ απο αυτά που μου λές κ για την χρήση που τον θέλω μάλλον θα είναι ok. Πιστεύω είναι σημαντικό το οτι δεν βγάζει ψηφιακή παραμόρφωση και φιζάρισμα.
  5. Γειά χαρά κ απο μένα φιλε Bloody Sunday και ωραία περιγραφή του μηχανήματος! Το κοιτάζω λίγο καιρό το Magnum 44 γιατί έχω μία καμπίνα Framus 2x12 με Celestion V30 κ μία Line6 FloorPod Plus πεταλιέρα κ σκεφτόμουν να το πάρω για να τα συνδιάσω. Θα ήθελα να σε ρωτήσω: 1. Πιστεύεις οτι είναι επαρκής η ισχύς του 44 για να οδηγήσει την καμπίνα σε συνθήκες πρόβας hard rock/metal συγκροτήματος? 2. Απο το 4-5 που αρχίζει να "βρωμίζει" θα έχω πρόβλημα στον ήχο με την FloorPod Plus ή με χαμήλωμα του gain στην πεταλιέρα θα είμαι εντάξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;)
  6. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό.....
  7. Φίλε Suede μένω μόνιμα Νυρεμβέργη, 55χλμ. απο τον Thomann κ τον έχω επισκεφτεί 2 φορές. Η έκθεση είναι πραγματικά μεγάλη...και οι αποθήκες πραγματικά τεράστιες!!! Όταν μιλάμε για κιθάρα που κάνει πάνω απο 3.000 ευρώ ο πωλητής θα σου φέρει όποια θές να δοκιμάσεις χωρίς 2η κουβέντα, κανένα απολύτως πρόβλημα! Πάρε τον φίλο σου και ελάτε και σας περιμένω και Νυρεμβέργη αν γουστάρετε να κεράσω ξενάγηση και καφεδάκι.. ;) Τι καλύτερο απο το να τα πώ με πατριωτάκια και συμφορουμίτες! :) Στείλε μου και π.μ. αν θέλεις να σε βοηθήσω σε ότι μπορώ.
  8. Οπότε η Marshall δοκιμασμένοι, αντέχουν!! :P :D Είναι η σειρά των Randall τώρα..! Το ξέρω οτι είναι ημίμετρο και οτι απο ποιότητα ήχουν είναι χάλια αλλά στην ανάγκη... ;) Πάντως αφού προφανώς δεν παθαίνει τίποτα, ψιλοησύχασα τώρα..
  9. ;D ;D ;D Ναι το ξέρω το ειχαμε δοκιμάσει και σε έναν Marshall mg15W και ήταν όντως για την λαϊκή, αλλά αυτός δεν μας πολυενδιέφερε αν θα πάθαινε κάτι, ενώ ο Randall είναι ο βασικός μου ενισχυτής στο σπίτι στο χωριό κ δεν θέλω να του πιώ το αίμα.... ;)
  10. Γειά σας συμφορουμίτες, για μία φορά ακόμη θα χρειαστώ τα φώτα σας και το προβλημά μου είναι το εξής. Έχω έναν ενισχυτή κιθάρας 50W τρανζίστορ και συγκεκριμένα τον Randall RX50D, λόγω ανάγκης για τις πρόβες του συγκροτήματος θέλουμε να συνδέσουμε το μικρόφωνο στον ενισχυτή για τα φωνητικά. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά ο ενισχυτής, έστω και την παραμικρή? Υπάρχει κάποιο όριο στην ένταση που μπορεί να αντέξει ο ενισχυτής και απο το όριο κ πάνω να είναι επικύνδυνο για να έχω κάποια ζημιά? (εννοώ ένταση του master volume) Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  11. Φίλε μου κ γώ ήμουν έτοιμος κ να σου προτείνω κ θα σου προτείνω Blackstar.... http://www.thomann.de/de/blackstar_ht_studio_20_combo.htm http://www.thomann.de/de/blackstar_ht_club_40_venue_combo.htm http://www.thomann.de/de/blackstar_ht_stage_60_venue_combo.htm
  12. Φίλε μου γειά σου κ απο μένα, σε περίπτωση που αλλάξεις άποψη για τις Les Paul και τις SG, όπως σε παροτρείνουν κ πολλοί άλλωστε, ρίξε μια ματιά κ σε αυτήν εδώ http://www.musik-schmidt.de/Esp-LTD-EC-1000-VBK.html την έχω δοκιμάσει κ η κιθάρα είναι φοβερή...! ωραίο μανίκι, ebony ταστιέρα, EMG, πολύ βαριά δεν είναι κ σε μειωμένη τιμή. Το καλύτερο θα ήταν να την δοκιμάσεις κ μόνος σου, γιατί αυτό έχει σημασία.
  13. Στο ίντερνετ που το έψαξα, υποτίθεται οτι χωράει την μπαταρία, αλλά θα ρωτήσω για καλό κ για κακό. Όσο για το impedance εκεί το είδα οτι είναι διαφορετικά τα kΩ κ είπα να ρωτήσω... Και τα ποτενσιόμετρα των EMG πρέπει να είναι μικρότερα απο τα παλιά οπότε ευελπιστώ να την χωράει την μπαταρία..
  14. Ωραία, οπότε εμπεριέχονται στην συσκευασία και στην τιμή των 75 ευρώ(ανά μαγνήτη) λογικά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε marathon!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου