Προς το περιεχόμενο

stef.ano.s.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    λαρισα

Συμμετοχή stef.ano.s.

0

Φήμη

  1. Ωραια,αρα πρεπει να αλλαξω το κουμπι ή κατι αλλο μεσα απο την πλακετα?
  2. Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβληματακι με το κουμπι page + δεξια απο την οθονη,το παταω και ενω πατιεται κανονικα ακουγεται και το "κλικ" δεν εχει προβλημα το κουμπι,αλλα δε λειτουργει.ειναι εσωτερικο το προβλημα??
  3. ok παιδια ευχαριστω πολυ,θα κοιταξω αν μπορω να κανω κατι,διαφορετικα θα το παω για service.Που προτεινετε να το παω για καλο και φθηνο service?
  4. Καλησπερα παιδες.. Εχω προβλημα με το extreme.Μου κολλανε ολες οι ντο# του οργανου,οχι μια αλλα ολες, ποτε παιζει ποτε δεν παιζει και ποτε την παταω και μολις την αφηνω ακομα παιζει κολλαει δηλαδη.Τι φταιει,ειναι καποια ρυθμιση, η πρεπει να ανοιξω το οργανο και να κανω κατι...??? Οποιος μπορει ας βοηθησει.. Ευχαριστω
  5. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,θα το καθαρισω και αν δε γινει τιποτα θα επικοινωνησω με το service.
  6. Το πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα το ποντεσιομετρο,γιατι οταν το ανεβοκατεβαζω ακουγονται κατι ''χρατσ χρουτσ''.χρειαζεται καθαρισμα ή πρεπει να το στειλω στη bon studio??
  7. ΤΟ προσπαθησα αλλα δεν εγινε τπτ,θα το παλεψω ομως ισως καταφερω να βρω που ειναι το προβλημα.
  8. Εψαξα στο manual,λεει πως να κανω ηχογραφηση αλλα δεν βρηκα να λεει καπου πως να μετατρεψω τα αρχεια σε ksf και kmp,αν ξερει καποιος πως γινεται ή σε ποια σελιδα του manual το λεει ας βοηθησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  9. Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω στο extreme ενα οργανο π.χ κιθαρα,να ηχογραφησω καποιες νοτες και να εχω ετσι εναν ηχο κιθαρας για σολο ή για τεμπαρισμα? Ευχαριστω εκ των προτερων..
  10. τα ακουστικα δεν εχουν προβλημα επειδη στο extreme δουλευουν κανονικα..
  11. Γεια σας παιδες.. εχω ενα προβλημα με το πα50,δεν δουλευει κατηολου το αριστερο του ηχειο ουτε στα εξω ηχεια δουλευει η στερεοφωνια,αποκλειεται να εχει καει το ηχειο του επειδη οταν συνδεω το extreme στο πα50 παιζουν και τα δυο ηχεια. Τι συμβαινει??
  12. Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβληματακι με το extreme,οταν βγαζω την καρτουλα για να φορτωσω ενα σετ π.χ, μετα οταν την ξαναβαζω δεν μπορω να τη δω και ξανανοιγω το οργανο για να μπορεσω να την ανοιξω,κατι κανω λαθος??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου