Προς το περιεχόμενο

φρουτα του δασους

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συμμετοχή φρουτα του δασους

0

Φήμη

  1. βλεπω οτι η συζιτιση εχει αναψη! :o οπος ειπαν καπιοι ολα ειναι θεμα αυτιου, χεριου, γουστου... δοκιμασα μια classic απο τον φιλο pureanalog μαριο και ηταν πολυ καλη! δεν ξερο ποσο μεγαλη διαφορα μπορι να εχει με μια standard studio 'η ακομα και epiphone!!!? αλλα καταλαβα οτι δεν μου τεριαζει μια τετια κιθαρα δεν μπορω να ξεκολισω μαλον απο τιν tele kai tin blade... μαλον φτεν οι διπλοι μαγνιτες γενικα... και δεν κολαι πολι με τα ακουσματα και αυτα που πεζω (alternative, pop,rock...) sory αν εβαλα καπιους στο πσαχιμο :-\ και ευχαριστο για ολες τις απαντισεις! ελπιζω να βγικε κατι καλο ;) μπορει να δοκιμασω μια jaguar για αλλαγη?!?!? νομιζω οτι μου τεριαζι πιο πολι και παλι ευχαριστω!!! :)
  2. ωρεα τα λες φιλε μου να δοκιμασο μια custom (που θα την βρω βεβαια)και αν μου αρεση και μετα κλεω? :'( δεν υπαρχουν και πολα φραγγα...δεν εχω κανενα τρελο κολλημα στην gibson, αν και νομιζω ειναι απο τις πιο ομορφες κιθαρες. :P η prs δεν μου καθεται και πολυ αλλα θα δοκιμαζα μια ... ακουω τα καλιτερα!
  3. να αλαξω μαγνητες γιατι? ηπαρχει προβλημα με αυτους που φοραι
  4. βασικα δεν γνοριζω τι ακριβος πεζι με τις les paul classic '60 που βγηκαν μετα το 2000 και πια ειναι η διαφορα της με τις standard help!gibson guys!
  5. pare big muff fuzz gia basso,boss bass overdrive,boss chorus ensemble gia arxh :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου