Προς το περιεχόμενο

decomposed

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή decomposed

0

Φήμη

  1. υπαρχει κανεις εδω που να χρησιμοποιει triggers οταν ηχογραφει η στις συναυλιες? πως ακριβως χρησιμοποιουνται ? ( τα τοποθετεις πανω στα τυμπανα και μετα καθε ενα σε ενα καναλι στην κονσολα και αυτο ειναι ολο η χρειαζεται και κατι αλλο ? ) βρηκα κατι σετακια 5 triggers( τρια τομ , ταμπουρο , μποτα ) στο ebay και οι τιμες τους ξεκινουν απο 35 και φτανουν μεχρι 100 ευρω (ολο το σετ ), ειναι δυνατον να ναι τοσο φθηνα ? γενικα ποσο στοιχιζουν καινουργια και ποιες εταιριες βγαζουν ?
  2. Γεια χαρα ! εχω την emu 1212mκαι εχω το εξης προβλημα. οταν εχω συνδεσει στο line in καποιο οργανο ενω μου διχνει σημα στο patch mix δεν ηχογραφειται τιποτα σε κανενα προγραμμα ουτε καν στην απλη ηχογραφηση των windows. οταν ομωs επιλεγω απο το patch mix το κουρδιστηρι τοτε ολα ειναι οκ αν και αυτο δεν μου φαινεται σωστο , δηλ να ηχογραφω με την επιλογη για κουρδιστηρι.και παιρνει και σημα μονο απο τη μια εισοδο ( τη left νομιζω ). ποια ειναι η σωστη επιλογη στο patch mix και απο τη εξαρταται αυτη ?
  3. διαβασα και αλλα θεματα και ειδα απο μικροφωνα το shure sm 57 για κιθαρες ,φωνη και μπασο , καλο ειναι ? ποιο καταστημα τα εχει ? τιμη ? η προενισχυσεις χρειαζονται αν παιρνω ηχο απο ενισχυτη μπασου , κιθαρας η ειναι μονο για φωνη ? σε τι ακριβως χρησιμευει ?
  4. ευχαριστω για τα links. οντως χρησιμευσαν !!!! δεν τους ειχα δωσει πολυ σημασια νωριτερα (μαλ....κια μου ). τι ειναι ομως το adat και το audio interface ? εκει χαθηκα λιγο ... επισης ποιο μικροφωνο θα μου προτεινες να αγορασω που να γραφω κιθαρα και μπασο με τις μικροτερες δυνατες απωλειες ( κατι διαβασα για ενα μικροφωνο μπροστα στον ενισχυτη και ενα δυο μετρα πιο πισω και τα μιξαρω και τα δυο στην κονσολα ?) τα ιδια μικροφωνα τα χρησιμοποιω και για φωνη η χρειαζομαι καποιο αλλο ? αυτρα τα λιγα προς το παρων ....
  5. ελατε βρε παιδια βοηθηστε λιγο..... ξερω πως καθε απειρος που ερχεται στη σελιδα καθε φορα ρωταει τα ιδια πραγματα και εχετε απαντησει χιλιες φορες σε παρομοιες ερωτησεις αλλα διαβασα και τα προηγουμενα μηνυνατα στο φορουμ και δεν εβγαλα ακρη.
  6. γεια χαρα !!!!! παιδια μολις σημερα ανακαλυψα το site και εδω και πεντε ωρες δε λεω να ξεκολησω , διαβαζοντας και αποροφώντας τα παντα. επίσης ειμαι ολοκαινουργιος στον κοσμο της ηχοληψίας , πραγματικα καταλαβαίνω ελαχιστα πραγματα , και πιστεύω πως ήρθε αυτο το site για να μαι σωσει. για να μπω στο ψητο , εχουμε με καποια παιδια μια μπαντα και ενα προβαδικο( 4χ4) το οποιο το εχουμε γεμισει αυγοθηκες. πρωτη ερωτηση λοιπον τι μπορουμε να κανουμε στο χωρο για να μπορουμε να ηχογραφουμε εκει μεσα κιθαρες , μπασο , φωνες και αργοτερα(παρα πολυ αργοτερα μαλλον) αν ολα πανε κατ ευχη ντραμς. δευτερη ερωτηση : πριν κανα δυο μηνες αρχικα να ψαχνομαι με το θεμα home studio , μεχρι πριν δεν ειχα ιδεα ............ακομα δεν εχω , και αγορασα καποια πραγματα που μου προτειναν για αρχη ωστε να ασχοληθω. λεφτα δεν υπαρχουν πολλα φοιτητης ειμαι αλλα μαζευω με τον καιρο και μιας και εχω πορωθει πραγματικα ελπιζω ειμαι διαθετοιμενος να κανω παααααρααααα πολλες οικονομιες ωστε να παρω αυτα που χρειαζονται.λοιπον πηρα εναν υπολογιστη amd athlon 3000+ 939 , 512 ram ,καρτα ηχου emu 1212m , μια αναλογικη κονσολα εξακαναλη behringer 1002 eurorack , ακουστικα monitor behringer3000, μεχρι να μαζεψω τα λεφτα για κανονικα( αληθεια τι να παρω ????) ,μικροφωνο τι αλλο??? behringer φυσικα μαλλον το δευτερο πιο φθηνο που κυκλοφορει δεν θυμαμαι τωρα πιο ειναι, και δουλευω με μια περιορισμενη εκδοση του cubase που χε μεσα η καρτα ηχου(θα μου δωσει ενας φιλος την sx3 για να την εχω γιατι μαλλον δεν προκειται να τη δουλεψω ποτε!!!!). βασικα απο ποιοτικης αποψης μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εχω γιατι απ' οσα διαβασα στο φορουμ δεν πρεπει να πολυπιστεψω αυτα που μου εχουν πει οι μαγαζατορες. τι αλλο πρεπει να αγοραστει η να αντικατασταθει ?( death metal παιζουμε με τα παιδια αν αυτο βοηθαει για τα μηχανηματα που πρεπει να γοραστουν , απο κιθαρες , ενισχυτες,μπασα κια πεταλιερες θελω να πιστευωπως ειμαστε σχετικα καλα απο αποψη ποιοτητας) . οποιος θελησει να απαντησει please σε απλη κατανοητη γλωσσα οσο γινεται γιατι ειμαι τελειως νεος . ευχαριστω !!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου