Προς το περιεχόμενο

keytarist

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    59
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή keytarist

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας! Ένας φίλος μου δημιούργησε έναν καινούργιο λογαριασμό πριν δύο μέρες είναι πιθανόν να έβαλε λάθος διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου γιατί δεν του έχει παραδοθεί ακόμα το μήνυμα με τον κωδικό επικύρωσης ενώ πάτησε να ξανασταλθεί τέσσερεις φορές. Επίσης, δεν μπορεί να ξανακάνει εγγραφή με το ίδιο όνομα και απλά να βάλει το σωστό e-mail γιατί υπάρχει ο άλλος λογαριασμός με αυτό το όνομα που δεν έχει επικυρωθεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσει την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να του έρθει ο κωδικός επικύρωσης αλλά να κρατήσει και το ίδιο όνομα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  2. Έχω του Αμαραντίδη που μου το πρότεινε ο δάσκαλός μου για να διαβάζω τώρα που δεν έχω το τετράδιο και όντως η ύλη που μας διδάσκει και που βρίσκεται στο βιβλίο είναι η ίδια απλά "τα λέει με άλλα λόγια" (ακαταλαβίστικα τις περισσότερες φορές.. ;D) Απλά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία ή δεν τα αναφέρει καν το βιβλίο ή δεν τα αναπτύσσει αρκετά.. Υ.Γ: Αν δεν με ενδιέφερε το "άθλημα" πιστεύεις ότι θα είχα αντέξει μέχρι τώρα; ;D ;D ;D
  3. Άριστα έγραψα στις εξετάσεις, το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο δάσκαλός μου (είναι τρομερός!!) ούτε το ότι δεν διαβάζω, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τώρα δεν κάναμε μάθημα με βιβλίο αλλά μας τα έλεγε αυτός και εμείς τα σημειώναμε και στο τετράδιο και διαβάζαμε από εκεί και ήταν όντως πολύ βολικό και τα καταλαβαίναμε όλα αλλά πριν κάτι μήνες μου κλέψανε το τετράδιο στο οποίο έγραφα ΌΛΕΣ μου τις σημειώσεις (βλπ. http://www.noiz.gr/index.php?topic=175872.0) και έτσι ήμουν αναγκασμένος να τα διαβάσω όλα από το βιβλίο το οποίο δεν τα έλεγε όλα έτσι ακριβώς όπως μας τα έλεγε ο δάσκαλος και έτσι υπήρξαν κάποια προβλήματα π.χ. την εκκλησιαστική πτώση δεν την ανέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ και ούτε κάποιες αλλοιωμένες συγχορδίες.. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και εννοείται ότι βάζω τα δυνατά μου!! Και αν προσθέσουμε και τα μαθήματα του σχολείου, το πιάνο, την κιθάρα, τα αγγλικά για proficiency και το ECDL Advanced δεν είναι λίγα τα μαθήματα για την ηλικία μου (14) οπότε κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!! :) Αυτά από μένα, καλό καλοκαίρι!! (Μιας και σήμερα τελείωσα και με το πιάνο για μένα σήμερα αρχίζει το καλοκαίρι!!! ;D ;D)
  4. Ok guys ευχαριστώ!! Αυτή έπεσε τελικά! ;D Βασικά μέσα στο βιβλίο την αναφέρει ως πλάγια πτώση και στο θέμα έπρεπε να μπούνε οι συγχορδίες IV - V - I - IV 6/4 - I (δηλαδή πρώτα η τέλεια πτώση και μετά η "πλάγια").. Ευχαριστώ πολύ!! :)
  5. Ευχαριστώ πολύ!! Γιατί θυμάμαι όμως όυι περιείχε μία συγχορδία σε δεύτερη αναστροφή; Μήπως είναι μια παραλαγή αυτής ή άλλη μια πτώση (ή εγώ δεν πάω καθόλου καλά); Έχω την εντύπωση ότι είναι: I - IV 6/4 - V - I
  6. Καλησπέρα παιδιά, όσοι γνώστες αρμονίας παρακαλώ βοηθήστε!! Γράφω εξετάσεις αύριο στο δεύτερο έτος της αρμονίας και μιας και δεν έχω το τετράδιο που σημείωνα αυτά που μας ελεγε ο καθηγητής στο μάθημα διαβάζω από ένα βιβλίο που όμως δεν αναφάιρεται καθόλου στην εκκληστιαστική πτώση και θα ήθελα παρακαλώ να μου θυμίσει κάποιος από ποιές βαθμίδες της κλίμακας αποτελείται. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
  7. Ναι ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά εγώ γιατί δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ να λέει ότι έχει hi-z είσοδο ενώ σε όλες τις άλλες κάρτες αναφέρει; Ακόμα και στο manual που έκανα αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα!! ???
  8. Δηλαδή φίλε Blue αυτό σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν ανώτερης κλάσης μετατροπέα από αυτόν της κάρτας και να έχω καλύτερη ποιότητα? Δηλαδή, διάβαζα ένα άρθρο για την M-Audio ProFire 610 έναντι της Apogee Duet και έλεγε ένας ναι μεν η Duet έχει καλύτερους μετατροπείς αλλά η 610 έχει S/PDIF είσοδο/έξοδο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ καλύτερους μετατροπείς και από τις δύο κάρτες, έχοντας έτσι περισσότερες δυνατότητες για αναβάθμιση και επεκτασιμότητα. Ισχύει αυτό; Και αν ναι τι συμβαίνει στην περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις πάνω από ένα μικρόφωνο για παράδειγμα με τον ίδιο τρόπο;
  9. Δηλαδή το Mic/Instrument είναι hi-z? Παρεμπιπτόντως, σε αυτή τη σελίδα http://www.recordingreview.com/soundcard/search.php βάλε σε όλα no preference αλλά στο hi-z input βάλε At Least 1 και θα δεις ότι δεν θα στην βγάλει την ProFire 610.. :)
  10. Καλημέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω μια firewire κάρτα ήχου, και πιο συγκεκριμένα την M-Audio ProFire 610 αλλά είδα πώς δεν έχει hi-z είσοδο και εγώ μέσα σ' όλα τ' άλλα θέλω να χρησιμοποιώ και την κιθάρα μου απ' ευθείας στην κάρτα ήχου και από εκεί να χρησιμοποιώ στον υπολογιστή έναν εξομοιωτή ενισχυτών (π.χ. Amplitube 3) αλλά διάβασα πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν έχει hi-z είσοδο και από την ταπεινή έρευνα που έκανα είναι απαραίτητη για να συνδέω κατ' ευθείαν την κιθάρα στην είσοδο της κάρτας ήχου. Κάπου όμως διάβασα πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα DI Box ανάμεσα στην κιθάρα και στην είσοδο της κάρτας και αυτό θα πάρει το unbalanced hi-z σήμα της κιθάρας και θα το μετατρέψει σε balanced lo-z, δηλαδή αυτό που θα έκανε και η hi-z είσοδος στην κάρτα ήχου. Και αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτό ισχύει και αν τα μπέρδεψα στο κεφάλι μου τόσο ώστε να μην βγαίνει νόημα από αυτά που λέω ;D. Επίσης, θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να μου προτείνει ένα DI Box για την δουλειά που το χρειάζομαι. Ευχαριστώ!! :)
  11. Το ξέρω πώς είναι αρκετά παλιό το θέμα αλλά μιας και με ενδιαφέρει και 'μένα είπα να πω την γνώμη μου.. Κατά την γνώμη μου το AX-Synth είναι αρκετά ενδιαφέρον όργανο και πολύ παρεξηγημένο, μιας και πολλοί πιστεύουν ότι είναι ποζεράδικο και δεν έχει κανένα συγκεκριμένο νόημα να παίζεις πλήκτρα όρθιος, πάντως κατά την γνώμη μου σαν όργανο προσφέρει μεγάλη ελευθερία στον πληκτρίστα που παίζει (ή κυρίως σολάρει) εκείνη τη στιγμή και επίσης δίνει και στον ακροατή/θεατή ένα καλύτερο θέαμα, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι στα live μεγάλο ρόλο παίζει και το showmanship ;D Αυτά από 'μένα!!
  12. Φίλε Περικλή ευχαριστώ για την απάντηση!! Όμως, μου φαίνεται ή το hammondzone.com έχει να αναβαθμιστεί εδώ και 2-3 χρόνια? Δεν έχει καν το Hammond XK-3c! Και εκτός από αυτό δεν νομίζω να είναι κατάστημα, μόνο αγγελίες πρέπει να έχει για μεταχειρισμένα.. Και επίσης δεν πιστεύω πως θα χρειαστεί να κοιτάξω στην αγορά μεταχειρισμένου B3 μιας και δεν το χρειάζομαι ένα τέτοιο θηρίο!! Και στο κάτω κάτω 14 χρονών είμαι, ένα απλό clonewheel με καλύπτει στον μέγιστο βαθμό, αργότερα πάμε και για το real thing.. :)
  13. Ναι όντως είμαι 14. Ή τουλάχιστον έτσι μου λένε οι γονείς μου ;D Εε έχω καταλήξει στο Motif αλλά προς το παρόν κάνω οικονομίες για να πάρω το Hammond XK-3c για Organs (είμαι οργανάς, τι να κάνω?? ;D ;D) και έχω διάφορα VSTs για τα Rhodes και τα Wurlis. Ή πάλι αν το θέμα σου είναι οι ήχοι και όχι τόσο το interface μπορείς να σκεφτείς και το Motif Rack XS (http://www.thomann.de/gr/yamaha_motif_rack_xs.htm)το οποίο έχει όλους τους ήχους του Motif σε πολύ πιο οικονομικό πακέτο και από 'κει και πέρα διαλέγεις τα πλήκτρα και το Workstation της αρέσκειάς σου! Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς των ήχων από το Fantom-X για παράδειγμα στο Fantom-G?
  14. :o ΕΙΔΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΖ!! Welcome back κιτρινάκι μου (έστω και λίγο ;D)!! Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα Hammond XK-3c Clonewheel Organ, έχω τρέλα πώς να το κάνουμε!! Αλλά, όπως λέει και ο πατέρας μου, βρήκα καιρό να γίνω μουσικός!! Τέλος πάντων, δόξα τω Θεό καλοκαιρινή δουλειά έχουμε, τα λεφτά σιγά σιγά μαζεύονται (άλλο ένα χιλιάρικο μου λείπει) και ο μπαμπάς μου είναι πρόθυμος να "βοηθήσει" λιγάκι (το χέρι βαθειά στην τσέπη και τα μάτια σφιχτά κλειστά ;D) Και τώρα έρχεται το ερώτημα, από που? Γιατί, αν δεν θέλουμε να μας κόψουν τον ..... πρέπει να κάνουμε και μια έρευνα αγοράς! Έψαξα και εγώ πρώτα πρώτα στο πολυαγαπημένο μου Thomann αλλά η τιμή του (2600 €) δεν ήταν και ό,τι πιο ενθαρρυντικό... ??? Έτσι κατευθύνθηκα προς Αμερική, και βρήκα στο ακόλουθο κατάστημα: http://www.sweetwater.com/store/detail/XK3c/ στο οποίο έστειλα e-mail και ρώτησα αν στέλνουν Ελλάδα και μου απάντησαν πως στέλνουν και το τελικό κόστος θα είναι 2500 Δολάρια.. Οπότε τώρα έρχεται και το ερώτημα: Αξίζει; Αξίζει όλη αυτή η βαβούρα με μεταφορικά και τελωνία; Και τι φόρους θα πρέπει να πληρώσω; Δηλαδή το συνολικό κόστος θα υπερβεί αυτά από τον Θωμά; Και τι θα γίνει με το τροφοδοτικό; Θα πρέπει να πάρω άλλο; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα βασανίζουν τον ήρωα της ιστορίας μας αυτή τη στιγμή... ;D Επίσης το βρήκα και σε άλλα καταστήματα αλλά δεν στέλουν στο Ελλάντα.. :P και σε άλλα που στέλνουν πάλι με μεταφορικά 400 € εε απλά δεν λέει.. Οπότε έρχεται το ερώτημα (υπ' αριθμόν νο. 2) Από που να το αγοράσω; Τι θα πληρώσω extra από μεταφορικά και (εννοείται) την τιμή του οργάνου; Και όντως συμφέρει να το πάρω από εξωτερικό ή καλύτερα να δώσω τα λεφτά να το πάρω από το Thomann και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο;; Το αφήνω πάνω σας!! Και συγνώμη για το μεγάλο ποστ απλά δεν έχω ιδέα από αυτά και δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα!! Ευχαριστώ προκαταβολικά..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου