Προς το περιεχόμενο

christosdrummer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Φοιτητής
  • Τόπος
    Ηράκλειο

Συμμετοχή christosdrummer

0

Φήμη

  1. κομματι λιγο δυσκολο να μην βαραω δυνατα στα "δυνατα" τραγουδια :P εχω στα τομς κ στο ταμπουρο rings της evans κ ειναι καλυτερα.. εννοειται οτι δεν λεει να το κανω αυτο στα συγκεκριμενα τυμπανα.. αλλα τι να κανω ο καημενος...? ??? τουλαχιστον θα αρχισω να μην βαραω τοσο δυνατα πια... :'(
  2. παιδια... το προβλημα ειναι οτι αμα "δυναμωσουν" και οι αλλοι θα τους διωξουμε ολους απο το μαγαζι... :-\ για αυτο εγω ειπα μηπως μπορω να χαμηλωσει λιγο η ενταση. αυτο θελω.. απο θεματα κουρδισματος ειναι ολα perfect αν και ψηνομαι για evans κ οχι τα αρχικα χεχε ;D να χαμηλωσει η ενταση με τον καλυτερο δυνατο τροπο γινεται?
  3. συμφωνω αλλα οταν παιζω πανω στην σκηνη και ειδικα οταν παιζω σπαθια και τρυπες τρελαινομαι και τα δινω ολα δηλαδη να τα σπασω μου ερχεται χεχεχε Για αυτο ρωτησα αν μπορω να χαμηλωσω την ενταση. Να παρω ηλεκτρονικα με τιποτα, γιατι πριν κανα 3μηνο πηρα και την stage οποτε κομματακι λιγο δυσκολο..
  4. ναι την stage custom εχω.. εννοείται οτι θα αλλαξω τα δερματα αλλα προς το παρον οχι... προς το παρον τουλαχιστον να τα μπουκωσω...
  5. οι διαστασεις ειναι: Bass Drum : 20' x 17' Floor Tom : 14' x 14' Tom : 10' x 8' Tom : 12' x 9' Snare Drum : 14' x 5.5' οταν λες μπουκωσει τι ενοεις? :-\ τα δερματα ειναι αυτα που ειχε απο την αρχη. Νομιζω Yahama batter γραφει πανω..
  6. το θεμα ειναι και μικρο να ναι το μαγαζι και μεγαλο εγω και παλι εγω ειμαι πιο δυνατα.. αν μπορειτε θα ηθελα να μου πειτε ΚΑΘΕ τροπο να μειωσω την ενταση γιατι και ο κοσμος κουφενεται και δεν ακουγονται τα υπολοιπα οργανα με αποτελεσμα να ακουγεται βαβουρα... Δηλαδη τι μπακετες να χρησιμοποιησω, σε οτι αφορα τη μονοτικη τενια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως-που? κ για το μαξιλαρι μεγαλο μικρο? το snare ειναι το πιο δυνατο απολα! πως να μειωσω την ενταση του? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)
  7. Γεια σας παιδια :) στα τελευταια 2 live με το συγκροτημα, αφου πηρα καινουργια τυμπανα, τα υπολοιπα οργανα δεν ακουγονται ουτε κ η φωνη γιατι τα drums ακουγονται πιο δυνατα. Υπαρχει καποιος τροπος να μην ακουγονται τοσο δυνατα?
  8. Θα το θελα πάρα πολύ να πάω Αθήνα να δοκιμάσω, αλλά πρώτον είμαι μαθητής και δεύτερον θα πρέπει να κουβαλήσω και τους γονείς μου.. Πολύ δύσκολο.. και για Τουρκία επίσης.. Οπότε αναγκαστικά ρισκάρω.. Βασικά θέλω κάτι που να το πάρω μια κ έξω. Να μου μείνει..
  9. Θα τρελαθώ... ::) Πάντος γενικά είμαι πολύ δύσκολος στις επιλογές μου.. Και τώρα έχω μπερδευτεί.. :-\ Στην τελική τα παίρνω και αν δεν μου αρέσουν τα γυρνάω πίσω.. ( από thomann. Γίνεται έτσι? )
  10. Θα θελα πραγματικά να δοκιμάσω πιατίνια, zildjian sabian paiste, oτιδείποτε! αλλά όπως είπα κ πριν δεν υπάρχει τίποτα εδώ που μπορώ να δοκιμάσω.. Δηλαδή μόνο στα τυφλά μπορώ να αγοράσω πιατίνια. Στα τυφλά όμως χτύπησα κ την yamaha που έχω τώρα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος! ;D τα mastersound δεν είναι αυτά? :-\ αλλά και πάλι δεν με χαλάει να μην κλείνουν εντελώς.. αντίθετως μια χαρά μου ακούγεται χιχι ;D
  11. Δηλαδή ποια δεν είναι? :-\ ας το πούμε κ έτσι..
  12. Συμφωνώ. Θα χτυπήσω λοιπόν κ ότι βγει.. Αρχικά θα πάρω το hihat (μάλλον mastersounds) και το Πάσχα ένα ride. Επιτέλουςςςςςςςς ;D ;D ;D
  13. Το κακό είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει τίποτα εδώ, ενοώ καταστήματα που να μπορώ να δοκιμάσω πιατίνια, αλλά ακούγοντας βιντεάκια από youtube και γενικά συμβουλές από έμπειρους ντράμμερ κατέλειξα σε αυτή τη σειρά. Το πρόβλημά μου είναι όπως σας είπα αυτά τα "ονόματα" . Έχει κάποιος κάποια από αυτά να μου πει την γνώμη του? :-\ Γενικώς η γνώμη σας με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ κ παλι !!
  14. Καλησπέρα παίδες ;D Κατέληξα να πάρω την A Custom της Zildjian και θέλω μια μικρή βοήθεια στην επιλογή κάθε πιατινιού. Για παράδειγμα υπάρχουν mastersound hats http://www.thomann.de/gr/zildjian_acustom_brilliant_14_hihat.htm , rezo hats http://www.thomann.de/gr/zildjian_14_acustom_rezo_hihat.htm και αυτά εδώ http://www.thomann.de/gr/zildjian_acustom_brilliant_14_hihatbecken.htm . Όπως και στα crash (fast crash, protection crash, rezo kai medium) Ride ( sizzle, protection ) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά ? :-\ Ευχαριστώ!! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου