Προς το περιεχόμενο

liagasg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή liagasg

0

Φήμη

  1. Παιδιά πληροφορίες για τα πετάλια κλπ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου http://warlord.liagasg.gr και στο FB www.facebook.com/warlordcustom Oποιος θελει μου κάνει αιτημα φιλίας, κ μιλαμε κ για τιμες κλπ. Κατι θα κάνουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
  2. Τρέχω μια καμπάνια στο indiegogo Soul Breaker Distortion guitar pedal | Indiegogo η οποία αφορά ένα distortion πετάλι που έχω κατασκευάσει. Προσπαθώ να το γνωστοποιήσω σε όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Πρόκειται για ένα heavy metal πετάλι με 2 κανάλια. Είναι Hand made,hand wired με εγγύηση εφ όρου ζωής. Έχει eq με κορυφαία μεσαία, γεμάτα μπάσα και πολύ καλές αρμονικές. Ο σκοπός που ζητάω χρηματοδότηση είναι για να δημιουργήσω την "ευκαιρία" να δείξω το προϊον. Αυτό θα γίνει με endorsements, με διαφημιστικό video κ με διαφήμιση σε social media.Σε οποιαδήποτε χρηματική συνεισφορά θα ημουν υπερευγνώμων. Όποιος πιστεύει σε τέτοιες ιδέες οι οποίες μπορούν να φτάσουν ένα πράγμα ψηλα αρκεί να το πιστέψουν πολύ, ας βοηθήσει κοινοποιώντας αυτό το μήνυμα, το link για το indiegogo, Share se Facebook, Twitter κλπ Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου, κ δείτε πως θα θέλατε να σας βοηθήσουν σε μια τέτοια στιγμη. Η σελίδα μου ειναι http://warlord.liagasg.gr Στο facebook http://www.facebook.com/warlordcustom Στο Τwitter at https://twitter.com/warlordcustom Στο youtube http://www.youtube.com/user/liagasg Eυχαριστώ
  3. Προσπαθώ να συγκεντρώσω χρήματα για την προώθηση ενός dual distortion κιθάρας δικής μου κατασκευής. Λεπτομέρειες και πληροφορίες θα βρείτε στο link που επισυνάπτω. Παρακαλώ διαδώστε το σε φίλους, social media κλπ και αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά. Για κάθε ποσό συνεισφοράς υπάρχει κ αντίστοιχο δώρο(perk) για αυτούς που συνεισφέρουν. http://www.indiegogo.com/projects/soul-breaker-distortion-guitar-pedal/x/4472953
  4. liagasg

    Custom handwired effect units

    H τελευταία δουλειά που έκανα, ένα distortion. To έστειλα Αγγλία για review.To review είναι απο τον Ben Higgins δάσκαλο στο www.guitarmasterclass.net.
  5. liagasg

    Custom handwired effect units

    Όσοι θέλουν, μπορούν να με ακολουθήσουν στο FB, στο παρακάτω group https://www.facebook.com/groups/warlordcustom/ εκεί ανεβάζω λεπτομέρειες κλπ. Κάντε αίτημα να σας προσθέσω στο group.
  6. liagasg

    Custom handwired effect units

    Κ εγω σε αναμμένα κάρβουνα είμαι :) Eίμαι στο φινίρισμα αυτές τις μέρες. Σε λίγο καιρό θα αποκαλύψω το "έργο" μου.
  7. liagasg

    Custom handwired effect units

    Παιδιά, όπως είπα, το παραπάνω video είναι απο τεστάρισμα. 'Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα κάνω "κανονικό" video με λεπτομέρειες. :)
  8. liagasg

    Custom handwired effect units

    Tεστάροντας ένα πρότυπο distortion το οποίο βρίσκεται υπο κατασκευή.
  9. liagasg

    Custom handwired effect units

    Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Έχω ήδη φτιάξει Chorus, Delay, Boosters, Fuzz κλπ :) Όσον αφορά την παραμετροποίηση, θα πρέπει να έχω "πεδίο". Για τα προσωπικά μου δεδομένα (εξοπλισμό) ειμαι οκ. Εξάλλου αυτός ειναι κ ο σκοπός του custom : να παραμετροποιείς κάτι στα δεδομένα κάποιου.
  10. liagasg

    Custom handwired effect units

    Ένα ακόμη video με τις δυνατότητες του Overdrive που έφτιαξα
  11. liagasg

    Custom handwired effect units

    Δεν ειναι μεταξοτυπία, βινίλιο με βερνίκι ειναι. Συμφωνώ για το Fuzz Face του Jimy, αλλά : 1ον. Δύσκολο να βρεις τρανζιστορς γερμανίου 2ον. H Dunlop στην επανέκδοση που κανει τωρα, χρησιμοποιει τα BC108
  12. liagasg

    Custom handwired effect units

    http://www.youtube.com/watch?v=VXZ3jWFzUFM Προς το παρόν έχω μόνο ένα παλιό video. Εχεις δίκιο σ αυτό που λες, όταν μου επιστραφούν οι μονάδες (τις έχω δώσει για soundcheck), θα αναρτήσω videos.
  13. liagasg

    Custom handwired effect units

    Παίδες, κατασκευάζω εξ ολοκλήρου πεταλια. Custom κατασταση. Δυστυχώς 5-6 κομμάτια που έχω για μενα τα έχω δώσει σε μια μπάντα για "δειγματισμο", και δεν μπορώ να σας δώσω φωτογραφίες τους.Έχω κατασκευάσει, (ως τώρα) 1 Fuzz Face (Jimmy Hendrix) με original BC108c τρανζίστορς 2 Τube Screamer (needs no introduction) 1 Chorus 1 Delay 1 Booster 1 Bass Fuzz 1 MXR Randy Rhodes distortion Plus κ έχω πολλά ακόμη στα σκαριά με αποκορύφωμα λαμπάτες προενισχύσεις. Yπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για εντελώς προσωπικό αποτέλεσμα οσον αφορα τα κουμπιά, ποτενσιομετρα, leds, διακόπτες κλπ. Καθως επισης κ για το housing (χρωμα, μεγεθος), καθως κ για το design το οποιο το κανω εγω (όπως στην περίπτωση του Small MUffa) σε συνεργασία με το άτομο που μου το παραγγέλνει. Δηλαδη το ονομα "Small Muffa" ήταν έμπνευση του μπασίστα. Υπάρχουν πολλές τεχνοτροπίες όσον αφορα φινίρισμα, συνδιασμούς υλικών κλπ. Το Chorus πχ, ειναι σκαλισμένο αλουμίνιο με χρήση χημικών. Αρκετά επίπονη διαδικασία, χρονοβόρα κ δεν συγχωρεί λάθη. Μια σταγόνα παραπάνω, αρκεί για να καταστρέψει το αλουμίνιο. Τα υλικά τα αγοράζω απο εξωτερικό. Τα ηλεκτρονικά (ότι δεν βρίσκω Ελλάδα, επίσης)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου