Προς το περιεχόμενο

tHe_Who

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tHe_Who

0

Φήμη

  1. δοκιμασα μια epiphone lp standard (αν κι εχω ξαναπαιξει) και μια custom.. Αλλα διαφορες δεν καταλαβα στο παιξιμο.. Τις δοκιμασα με τον marshall ma50c.. Μου φανηκε ωραιος ο ηχος και πολυ δυνατος ενισχυτης.. Αλλα επειδη δεν ειμαι κ πολυ σχετικος απο δυνατοτητες αλλες (εφε κλπ) ειναι καλος?
  2. Παιδες ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και για τις απαντησεις! Θα συμφωνησω και θα ακολουθησω την αποψη να παρω εναν αρκετα καλο ενισχυτη. Οποτε δινοντας 400-450 για κιθαρα μας μενει μια 600αρα για ενισχυτη. Με αυτα τα χρηματα πιστευω βρισκεις εναν αρκετα καλο λαμπατο. Οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καναν λαμπατο σε αυτα τα χρηματα!
  3. Παίδες αυτή τι λέει http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=35117 ; Κορεατικη λέει..
  4. ολα οσα μου γραφετε τα βρισκω ενδιαφεροντα, κι αυτο για την υπεροχη του ενισχυτη εναντι της κιθαρας το βρισκω καλη ιδεα. Απλα οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω καλο θα ηταν να "καταληξουμε" σε ενα σωστο συνδιασμο κιθαρας-ενισχυτη. Σαφως και θα δοκιμασω αυτο που θα μου προτεινετε και θα σας πω την αποψη μου, γιατι τωρα με 3 σελιδες που χει φτασει το θεμα εχω πολλες κιθαρες και ενισχυτες που μου χουν προταθει και στο τελος θα αρχισω να πελαγωνω..
  5. Φίλε μου για τις studio της Gibson λένε πως μια καλή epiphone είναι καλύτερη.. Αυτό με αγχωνει λιγο.. Έχεις δοκιμάσει κ epiphone?
  6. απο τη λιστα του thomann http://www.thomann.de/gb/search.html?gk=gieglp&bn=EPIPHONE&pr=&kf=on&oa=prd&wgfid1=7305&wgfid2=9019&wgfid3=9020&wgfid4=7307&wgfid5=7306&wgfid6=9024&wgfid7=9025&wgfid8=9026θα με βοηθουσε καλυτερα να μου προτεινατε.. Επισης προτεινοντας μου καποιο μοντελο αν γινεται να παραθεσετε τα πλεονεκτηματα και που υπερεχει!
  7. για τον ενισχυτη τον avt 20 tribute που εβαλα στην αρχη εχει κανεις αποψη? οταν τον δοκιμασα μου φανηκε παρα πολυ καλος και εχει και λαμπατη προενισχυση..
  8. κοιτα το τι μαρεσει με το τι παιζω και το τι θα παιζω απεχει αρκετα! ακουω classic rock(zep, purple κλπ) και κυριως για εκει την θελω την κιθαρα.. Ενταξει ακουω και punk (sex pistols, dead kennedys, ramones, exploited) αλλα κατα 90% ροκ.. Ουφ με βαζεις σε σκεψεις για την gibson.. Μηπως πεφτει πολυ για νεο??
  9. Γεια σας guys ειμαι ο Χρηστος , 20 χρονω και νεοεισερχομενος στον χωρο! Λεπον, εχουμε και λεμε. Ειμαι με ενα 1000αρικο στο χερι και ψαχνω ειδανικο συνδιασμο κιθαρας-ενισχυτη. Εχω αρκετα μικρη εμπειρια για να μπορω να κρινω, αλλα παραθετω τα γουστα μου. Λοιπον, δεν νομιζω οτι προτοτυπω ιδιαιτερα αλλα θα λεγα οτι μαρεσουν οι les paul. Ισως παιδικο βιωμα αφου μου χει μεινει η εικονα του randy rhoads με την λευκη-κρεμ lp και παντα μου αρεσε σαν σχημα (θα μου πεις τοσες jackson ειχε εσενα η lp σου μεινε?? ή δεν βρηκες αλλον αντιπροσωπευτικοτερο κιθαριστα με lp? E τι να κανουμε!) . Ηχητικα εχοντας ακουσει μερικες κιθαρες "καθεται" αρκετα καλα στα αυτια μου και στα γουστα μου. Απο αποψη εργονομιας και στα χερια μου με βολευει αρκετα. Παμε παρακατω! Βλεποντας το site της epiphone (μπορει καποιος να μου πει γιατι ρε φιλε epiphone και οχι esp, hagstrom κλπ.. Δεν μπορω να απαντησω!) στις les paul ( http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=&CollectionID=6 ) βρηκα πολλες διαφορετικες. Αρα το ερωτημα ειναι ποια? Τι προσφερει η καθε μια κλπ. Να πω οτι εμφανησιακα μαρεσει η zakk wylde bullseye (πολυ pozer ομως?) και αν και τα ακουσματα μου ειναι πιο classic rock, το γκαζι που χει με γοητευσε, επισης η goldtop και η plain top (εξ ισου pozer?). Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε αυτη με τις "περισσοτερες δυνατοτητες". Το ξερω οτι ακουγεται καπως περιεργο μιας και καθε κιθαρα εχει τα δικα της δυνατα σημεια και κουσουρια, αλλα θα ηθελα ως πιο εμπειροι να με βοηθησετε. Και σιγουρα θα θυσιαζα λιγο τα χρωματικα μου γουστα μπροστα στις επιδοσεις. Επισης θα θελα να ρωτησω που θα μπορουσα να βρω στη Θεσσαλονικη les paul, αλλιως αν δεν υπαρχει ή ειναι πολυ τσιμπημενες οι τιμες να καταφυγω στον thomann. Για ενισχυτη εχω ψιλοκαταληξει στον AVT-20 Tribute της Marshall, μιας και δοκιμαζοντας τον εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την αποδοση του, σχετικα με αλλους ενισχυτες. Βεβαια και παλι η αποψη σας θα με ενδιεφερε πολυ αφου οπως ανεφερα η εμπειρια σας μετραει πολυ σε μενα! Θα χαρω να διαβασω τις απαντησεις και στο μελλον να τα λεμε συχνα και να σας παρουσιαζω την προοδο μου! Thanx παιδες!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου