Προς το περιεχόμενο

pamelgio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Style
    Acoustic
    Alt. Rock
    Ambient
    Blues
    Classical
    Classic Rock
    Country
    Electro
    Έντεχνο
    Ελληνικό ροκ
    Funk
    Fusion
    Hard Rock
    Instrumental
    Jazz
    Λαϊκά
    Λαϊκοποπ
    Latin
    Metal
    Pop
    Punk
    R&B
    Rap - Hip hop
    Reggae
    Ρεμπέτικο
    Rock
    Rockabilly
    Soul
    Παραδοσιακά
    World
  • Gear List
    Yamaha bb414x
  • Day job
    Ιδιωτικος Υπαλληλος
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pamelgio

0

Φήμη

  1. Εδώ είμαστε! Ευχαριστώ και για τα άλλα που έγραψες αλλά εδώ υπάρχει θέμα! Εχω παει επεξεργασια-> Προτιμησεις και επίσης εχω κάνει και αλλες αλχημίες να δω αν βγάζει κανα σημα στην οθόνη αφού τον ακούω τον ήχο στα μονιτορς! Το προβλημα είναι το input μου αφού έχω ψαξει διάφορα όπως Πίνακα Ελεγχου(Control panel)-->Ήχος(από κλασσικη μορφή) και πειραξα στο παραθυρο Εγγραφή να δω κι απο κει (ενεργοποιηση-απενεργοποιηση) και το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να ηχογραφήσει μέσω του μικροφώνου της webcam. Έχω κάνει κάτι περίεργο; Αυριο θα σας γράψω ακόμα πιο συγκεκριμένα γιατί τα μάζεψα τώρα!
  2. Να ενημερωσω ότι εχω ηχογραφησει με μικρόφωνο αλλά με το πρόχειρο μικρόφωνο της webcam !
  3. Προσπαθώ να χρησιμοποιησω το audacity και προσπαθω να γραψω χωρις μικρόφωνο χωρίς αποτέλεσμα! Επίσης,εχω πάει Πινακα Ελεγχου-->Ήχος-->Εγγραφή στα windows
  4. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Πραγματικά μου λύνεται απορίες που προηγουμένος με σπαζοκεφάλιασε! Μια αλλη ερώτηση σημαντική που με απασχολεί είναι για το αν γίνεται να κάνω ηχογράφηση κιθαρας και μπασου ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ από τη καρτα ήχου! Μπαίνω στο youtube και όλα λένε μέσω μικροφώνων!
  5. Hi-Z = υψηλή σύνθετη αντίσταση; Ι got it! Εικονική εννοείς ενισχυτές απο προγραμματα (παραδειγμα Amplitube) αν κατάλαβα καλά!
  6. Η κάρτα ήχου είναι m-audio fast track pro! Θα σε γελάσω για το αν έχει ή όχι. Νομίζω πως όχι!
  7. Thanks για την άμεση απάντηση! :) Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, είναι ευπρόσδεκτος!
  8. Έχω μια squier affinity tele δεν εχω di αλλά αυτές τις μέρες θα χρησιμοποιήσω πεταλάκια όπως Boss DD6 digital delay και mxr flanger! Επειδή δεν έχω DI, αν τα περασω μέσω αυτών των πεταλιών το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό στην ηχογραφηση ή δε θα κάνει τπτ; Η κάρτα ήχου είναι εξωτερική!
  9. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο εκτός από αυτά τα 2, ευχαρίστως όμως δεν εννοώ τα καλώδια το να υπαρχει RCA ή για TRS καλώδιο, αλλά για γενικότερα κανα jack ή patch cord που πιθανό στο μέλλον να χρειαζομαι! Βασικά εννοώ γυρω στα 100 ευρω αλλα όχι να το υπερβώ αλλά ούτε και 100 ευρώ ακριβώς!
  10. Τι εννοεις ειναι καλύτερο από αυτά που λεω! Δε ξερω, ψιλοασχετος είμαι αλλά εκτός από τα TRS inputs που έχει δε βλέπω κάτι παραπάνω! Μπορεί να είναι κατι που δε το ξέρω οπότε καθετί που ξερεις ή ξερετε, είναι επρόσδεκτο! Ξερω ότι δε παιρνω κατι ποιοτικό. Ξερω ότι ρωταω να πάρω τον κουλό ή τον στραβο με αυτά τα χρήματα! Μια πρόχειρη δουλειά θέλω να κάνω με δαυτα! Αλλά υπάρχει περιπτωση να πάρω κανα καλώδιο που να προκυψει να πάρω! Κανα XLR καλώδιο που να παλευτει καλύτερα την κατάσταση για το απότελεσμα!
  11. Έχει κανείς ακούσει απο κοντά αυτά: Behringer MS16 M AUDIO STUDIOPHILE AV-30 Να μου πει την άποψή του; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  12. Μμμμ..το σκεφτομαι! Ακομα και τα 5-10 ευρω ειναι σημαντικά καθως με αυτά παιρνεις καλώδια (jack κ.τλ)
  13. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη βοήθεια σας για καλό μικρο- φθηνό μονιτορ για οικιακή χρήση! Έχω κατασταλάξει στα : Behringer MS16 M AUDIO STUDIOPHILE AV-30 Θα χρησιμοποιήσω το m-audio fast track pro! Παρακαλώ να μην υπερβαίνει τα 100ευρώ! Ευχαριστώ! :)
  14. Πάνω κάτω φτάνετε στο συμπερασμα και οι 2 αντικροουμενες απόψεις ότι υπήρχε χρόνια τώρα λάθος επιχειρηματική νοοτροπία αλλά και λάθος πολιτική στο να βοηθησουν σε αυτό το άλμα από τη βιοτεχνία στη βιομηχανία και όχι με υπερογκους φόρους, παραδειγμα! Μηπως η πολιτική αφησε σε λάθος επιχειρηματική νοοτροπία τη χώρα μας εδώ και χρόνια;; Σκεφτείτε το!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου