Προς το περιεχόμενο

heart_attack

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή heart_attack

0

Φήμη

  1. Η μουσικη γενικα ειναι υποκειμενικο, ειναι θεμα γουστου. Οπου κ αν την ανεβασεις σιγουρα θα βρεις φιλους κ εχθρους. Κ ναι το ιντερνετ ειναι ενα μεσο το οποιο μπορεις να προωθησεις τη δουλεια σου χωρις μεγαλο κοστος. Αρκει να τη προωθησεις εξυπνα. Πολλοι προερχομενοι απ το χωρο των δισκογραφικων εταιριων κατακρινουν το ιντερνετ διοτι πλεον βλεπουν οτι δεν εχουν μεριδα στη πιτα. Ομως για να σκεφτουμε τι εκβιασμους ειχαν οι καλλιτεχνες απο τις δισκογραφικες στη χρυση περιοδο της κυριαρχιας τους?
  2. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Βρε καλως τα παιδιααααααα. Αρχιζει ο Μαραθωνιος κυριες κ κυριοι, καθιστε αναπαυτικα στις καρεκλες σας κ μεινετε συντονισμενοι στο καναλι μας...
  3. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Παιδια, γιατι αναμασατε τα ιδια? η ουσια ειναι οτι οπως ο Γιωργος σας ειπε οτι καποια σχολια ηταν απαξιωτικα, οχι απλα συμβουλευτικα , κ τα ανεφερε ως 1,2,3. Απλα σαν ψαρακλες στο Νοιζ, θα θελαμε να μαθουμε το ποιον αυτων που εκαναν τα σχολια, για να ξερουμε κυριε jazemeister, εαν θα πρεπει να τα λαβουμε σοβαρα υπ οψιν η οχι. Γι αυτο ζητησαμε να μας πουν το ποιον του καθενος που ειπε. Γιατι οπως λεμε κ στο ποδοσφαιρο υπαρχουν πολλοι προπονητες του καναπεως ....
  4. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Κ εμεις λοιπον να απανταμε σε καθε παιδακι οπως του αρμοζει γιατι απ οτι θυμαμαι ολοι μας για να γινουμε μελη στους κανονισμους ειπαμε οτι δεν ειμαστε παιδια. Αρα εχουμε ευθυνη πραξεων κ το δικαιωμα να ανταποδιδουμε αναλογα. Αν σε κοροιδευουν τι θα κανεις ρε φιλε? Θα λες οταν σε φτυνουν, αχ τι ωραια που ψιχαλιζει?
  5. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Σε αυτους που συνεχιζουν να κοροιδευουν κ να στελνουν χαριτωμενες φωτογραφιουλες. Πολυ απλα συνεχιζουν το τρολαρισμα. Αλλα δε τους κατακρινω, ισα ισα που τους ευχαριστω γιατι με κανουν κ διασκεδαζω , ειπαμε το χιουμορ κανει καλο. Εμπρος παιδες, συνεχιστε. A trolling stone never gets moss.
  6. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Αγαπητε william, εαν απο τωρα δεν επισημανουμε τα λαθη μας, απο αυτην τη προχειρη ηχογραφηση, ωστε να παμε μετα πανετοιμη στη καλη τοτε δε κανουμε τιποτα. Αρα γι αυτο ποσταραμε κατι το αρχεγονο, ωστε ακουγοντας παρατηρησεις, να διορθωσουμε πραγματα κ να παμε στη καλη ηχογραφηση πανετοιμοι κ χωρις παιδικες ασθενειες. Κυριε Αλχημιστη, το προβλημα μου δεν ειναι η αρνητικη κριτικη , η οποια οπως ειπα ειναι επικοδομιτηκη, αλλα η κοροιδια , το δουλεματακι, κ οι χαρακτηρισμοι "ψαροκασελα" κ δε συμμαζευεται. Κ προφανως σε αυτους τους κυριους ζητουσαμε βιογραφικο, να μας πουν ως τι ιδιοτητας μουσικοι ειναι κ μας ειρωνευοντε, γιατι ως επι το πλειστο αυτοι που μπουρδολογουν ετσι ειναι κομπλεξικοι. Αρα για να μη παρεξηγουμαστε , η αρνητικη κριτικη κανει καλο κ ειναι καλοδεχουμενη , η κοροιδια ομως δεν ειναι , κ εκει θα απανταμε στο τονο κ το υφος κ την απαξιωση που μας δειχνουν ορισμενοι εξυπνακηδες.
  7. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Εvil, καλα θα κανεις να καθαρισεις το θεμα απο το καθαρα μουσικο κ το τρολαρισμα , διοτι αυτη η κουβεντα δυστυχως θα αναλωθει σε ατελειωτο τρολλαρισμα αν συνεχιστει. Κ παρακαλω να αφησεις κ τις κακες κριτικες στο θεμα επισης. Οσο για τα υπολοιπα, μπορεις να τα κανεις copy paste στη παιδικη χαρα, να συνεχισουμε εκει , διοτι θα σε πουν κ φασιστα αν τα διαγραψεις τελειως. Eμπρος γλυκα μου Troll για τη παιδικη χαρα. Αστρο λαμπρο μας οδηγει
  8. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Mαλλον χασατε λιγο τη μπαλα, αυτο που εννοουσα ειναι στους κακεντρεχεις κυριους που κανουν ειρωνικα σχολια κ κοροιδευτικα, ας μας δειξουν κ αυτοι τις δουλεις τους κ ας τις βαλουν στο ντακο για κριτικη αν τολμανε. ΓΙατι πολλοι ειναι αυτοι που κ παιχταραδες ειναι, τους βγαζω το καπελο, αλλα παντα μενουν σε διασκευες η δεν κανουν κατι δικο τους επειδη ειναι ανικανοι κ απλα αντιγραφουν η φοβουντε τη κριτικη , αλλα κριτικαρουν καργα εδω μεσα. Κ με τα ποστ του καθενος εδω μεσα κερδιζεται ο σεβασμος? Αν εγω ειχα 5000 ποστ στη παιδικη χαρα τι θα πρεπε να ημουν? Απ οτι βλεπω ομως στη παιδικη χαρα προταγωνιστουν κ διαπρεπουν καποια ατομα της λογομαχιας εδω. Αρα η μουσικη σας αξια μπορει να μετραει κ να εμπνεει σεβασμο, η συμπεριφορα σας ομως ειναι ακριβως για τη παιδικη χαρα.
  9. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Aκριβως αυτο θελαμε, να ακουσουμε σχολια κ οχι πω ρε μεγαλε εισαι παιχτουρας κλπ. Αλλα ακουσαμε κ κακεντρεχειες κ κακοπροαιρετα σχολια κ εκει ηταν η αφορμη να γινει ο πανικος. Γι αυτο καλο ειναι τα σχολια κ οι συμβουλες να γραφοντε εδω, κ οι λαλακιες και ειρωνιες στη παιδικη χαρα.
  10. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Σε καλο δρομο εισαι, ειναι η 1 σου ειλικρινης απαντηση κ χαιρομαι οτι εστω κ αργα το παραδεχτηκες. Αλλα οταν μας απαντανε με αστειακια κ ειρωνικα καλο θα ειναι να ξερουμε τι εχει κανει ο αλλος στο παρελθον , ετσι για να σχολιασουμε κ εμεις αναλογως η απ την αλλη να δουμε τι εκανα κ να τον παινεψουμε , γιατι το καλο πρεπει να λεγεται. Δυστυχως ομως εχουμε να κανουμε με το φαινομενο του Ελληνα ο οποιος παντα το παιζει ξερολας κ αφ υψηλου , κ το λαθος μας ηταν να το παραβλεψουμε .
  11. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Θα απαντησω σε ενα ενα 1) Ανεβασα κομματι αλλα ειπα οτι δεν ειναι στη τελειοποιημενη του μορφη κ υπαρχουν αδυναμιες λογω οτι δεν ειναι επισημη ηχογραφηση, ωστε οταν παμε στην επισημη να δουμε κατι κ λιγο παραπερα απο οσα εμεις διαγνωσαμε 2) Ισα ισα, γιατι με χιουμορ αντιμετωπισα τις κακοτοπιες, αλλιως βλεπω το καρμα σουτρα μου στο -7 ... 3) Εσυ οταν σου τη λενε κανεις μοκω? 4) Κ βεβαια δεν ακουω διοτι το νοιζ ειναι φορουμ που πληκτρολογεις κ δεν ειναι ζωντανο ραδιοφωνικο σοου. 5) Δε μπηκα με διαθεση να μιλησω με τον κολλητο μου κ να κανω πλακιτσα , αλλα οταν μπηκα κ ο τροπος που εθεσα το θεμα ειχα τη ψευδαισθηση οτι θα απευθυνθω σε μουσικους σοβαρους κ οχι σε μια κλικα αστειατορων. Κ γω μαγκες γουσταρω πλακιτσα , ακομα κ με εμενα αν κοροιδευετε δε μασαω, μονο που καλο ειναι να προσδιοριζουμε τωρα κανουμε πλακα γιατι το θεμα που μιλαμε ειναι για πλακα . Αν ειναι κατι που πρεπει να φωναξω ειναι οτι αυτοι εδω μεσα μπορει να ξερουν 100 πραγματα περισσοτερο απο μενα, αλλα ακριβως επειδη ειμαι rookie κ εκανα το λαθος να τους απαντησω στο τονο που τους αξιζει, επεσαν να με φανε. Ισως το εκαναν κ αλλοι πιο παλιοι σε αυτους, καταλοιπο ασχημης στρατιωτικης θητειας...
  12. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Ναι αλλα ηχογραφωντας live, μεσα απο τα μικροφωνα ακουγεται ηχος οχι μονο απο το οργανο σου αλλα απο ολα τα οργανα της αιθουσας του προβαδικου κ οσο να το καθαρισεις μενει καταλοιπο. ΤΟυλαχιστον για τις φωνες πρεπει να ηχογραφουντε ξεχωριστα , η να ηχογραφουντε επι προσθετα τα σημαια που φαλτσαρει, που stoneαρει, που αδυναμει κλπ. Σεβομαι καθε γνωμη επι του θεματος η οποια αναφερεται ομως.
  13. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Eλπιζω ολα αυτα να τα λετε για τις προβες κ την ηχογραφηση προβας. Γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι αδιανοητο να πας να κανεις ενα δισκο και να γραφεις ζωντανα ολα μαζι τα οργανα παιζοντας σε προβαδικο ...
  14. heart_attack

    Ηeart Attack - Fallin apart

    Παιδια, ας μη κριτικαρουμε τοσο κ ας λαβουμε υπ οψιν οτι ειναι απο ηχογραφηση προβας. Κ το αποτελεσμα ειναι μια προχειρη μιξη. Μπορουμε να επεξεργαστουμε παραπερα τη μιξη μιας και δεν εχουμε μονο το cd αλλα και τις πηγες οσον αφορα τη ποιοτητα του ηχου. Οσο για το ασυνδετο μεταξυ των οργανων , ειναι φυσικο επακολουθο διοτι αν δε παιζεις με μετρονομο κ δεν γραφεις ενα ενα τα οργανα καπου κρεμαει το πραγμα, πχ σε ενα live με την ποιοτητα gtp που εχουν τα ελληνικα livadika (αν δεν εχεις δικο σου ηχοληπτη την εκατσες) δεν ακουγοντε τετοιου ειδους λαθη , ουτε η πλειοψηφια του κοσμου εχει τη μουσικη παιδεια να τα καταλαβει κ αν τα καταλαβαινει δεν δινει σημασια γιατι το live ειναι μια γιορτη. Τωρα οσο για τις κριτικες καλο ειναι να γινοντε οπως του yameth ο οποιος μεσα σε λιγες γραμμες μας εγραψε τι του αρεσε , τι οχι κ τι τον προβληματισε. ΟΜολογουμενως καταφερε να πεσει μεσα οσον αφορα τα πληκτρα διοτι γραφτηκαν με το κατ εξοχην λαικο synth all time classic, δηλαδη με Korg M1. Κ οσον αφορα το μπασσο, επαιζε απλα τις τονικες μιας και τοσο το ρυθμικο , οσο κ ο τροπος που παιζουν τα τυμπανα, δεν ευνοει την αναπτυξη θεματων , διοτι πρεπει να παιχτουν πολυ γρηγορα κ κινδυνος να χαθει το ρυθμικο feeling.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου