Προς το περιεχόμενο

tele

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tele

0

Φήμη

  1. Το μόνο που έκανε το παληκάρι ήταν να πεί την έστω κακός διατυπωμένη γνώμη του . Δεν βλέπω ένα διάλογο , και για ποιό σπίτι μιλάμε ?? Forum δεν είναι ?? Μήπως το πράγμα το πήρατε πιο σοβαρά από ότι είναι ?? ΠΧ αν το έλεγε αυτο ο γνωστός Λευτέρης Παπαδόπουλος τί θα λέγατε ? Απλά θα γελάγατε επειδή είναι μούρη , αυτό δεν είναι δήθεν ????? Μην κλέινεστε σε μια κοινωνία , σε μία ομάδα πχ 10 ατόμων που το μόνο που κάνουν είναι να ευλογούν τα γένια τους , υπάρχει και ο έξω κόσμος .
  2. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει σε ένα site (και ας με πείτε πουριτανό ) τέτοιο δημοσιευμά . Προσπαθέιτε να κρατήσετε τα προσχήματα όσο αφορά την διαφήμιση ( το έχω παρατηρήσει ) , το cracking των software τι είναι παράνομο και τί όχι , παρεμβένεται σε post threads οπως θέλετε να τα πείτε , και επιτρέπεται να διαφημίζεται το αλκοόλ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κάποιος έγραψε " την ακούς .............. γρήγορα "
  3. ¶κου ερώτηση : Σκεφτείτε τώρα τι μπλουζάκι θα φοράγατε (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε) αν θα ήσασταν τώρα στο γυμνάσιο - λύκειο ? Περιμένω ...............................................................
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω για την χρησιμότητα του καποτάστου . Πώς χρησιμοποιήτε ? Τί λετε ? Καλύτερα για αλλαγή τόνου σε ένα κομμάτι να χρησιμοποιηθεί καποτάστο ή αλλη θέση ακκόρτων ?
  5. Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρώ ένα virtual drum machine ? Καθώς είμαι του αναλογικού (γράφω σε 4κάναλο fostex ) και όχι του ψηφιακού θα ήθελα κάτι πρακτικό , δηλαδή να είναι real time να πατάω και γράφει κατευθείαν στο fostex . Ή να το προγραμματίζω στο pc και μετά να το περνάω fostex . Πάντα σε software !!!!!!!!!! Ένα drum machine για χαζούς !!!!!!!!!!!!
  6. Μήπως ο διαχωρισμός απο new member σε full θα πρέπει να μην γίνεται με βάση την παλαιότητα των μελών ????? Να μου πείς απο την άλλη όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε ακόμα και εγώ (το μόνο κακό της δημοκρατίας )
  7. SUPERFUNK ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν η προηγούμενη απάντηση σου για τις ταστιέρες ήταν ειρωνική ή αλήθεια . Εκεί θα στα έχωνα (με σεβασμό) κανονικά με πρόλαβες . Όποιος βιάζεται ...................
  8. Αν το έχεις σε pdf με ενδιαφέρει , μήπως μπορείς να το στείλεις ?
  9. Ρε παιδιά για τον Stewart Copeland των POLICE δεν μιλησε κανείς ?
  10. Mετά από καιρό στο forum νομίζω οτι είναι το ποιό ουσιαστικό post για μένα . Ειλικρινά μπράβο στον Michael-Amott που νοίαστηκε για το πώς 8α βελτιωθεί αυτός και όχι μόνο η& κιθάρα του&, ή μόνο ο εξοπλισμός του .
  11. Παρακολούθησα την ανταλλαγή απόψεων σας . Θέλω να κάνω μία ερώτηση , ο τυπάς που πρότεινε το βίντεο αυτό ως τί το πρότεινε να το δούμε , από τεχνικής άποψης ή από μουσικής ? Μήπως όλο αυτό είναι η αφορμή για να ανοίξουν (επιτέλους?) οι ασκοί του αιόλου ανάμεσα στους 1.&Έχω &γαμάτη τεχνική πάνω στην κιθάρα και το μόνο που κάνω είναι να το δείχνω συνέχεια 2.&Έχω γαμάτη τεχνική πάνω στην κιθάρα , πήρα αυτά που ήθελα , και το μόνο που κάνω τώρα είναι να την χρησιμοποιώ για να παίξω την μουσική μου καλύτερα , χωρίς να φτύνω αυτά που ξέρω 3.Είμαι ένας άσχετος που λεέι οτι ξέρει να παίζει , και το μόνο που κάνει είναι να εκμηδενίζει όλα αυτά χωρίς όμως να&έχει ιδέα για το τι γίνεται . && & &
  12. Γειά και χαρά σε όλους . Λοιπόν ακούστε τι θέλω να κάνω , και 8έλω βοήθεια γιαυτό . Θέλω όταν χρησιμοποιώ μία συγκεκριμένη κιθάρα να παίζω καρφί στον ενισχυτή . Θέλω ή βρωμιά να βγαίνει απο την κιθάρα μου και όχι απο κάποιο πεταλάκι ή τον ενισχυτή . Βέβαια να παίζει και καθαρά και όταν θέλω (πιθανόν με ένα push pull ) να βγαίνει η βρωμιά . Οι μαγνήτες που έχει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο .
  13. Γειά και χαρά . Είδα το θέμα σας και μπορώ να πώ οτι όλοι είμαστε κολλημένοι . Θέλω να κάνω μία ερώτηση Υπάρχουν ποντεσιόμετρα μόνο για κιθάρα ? Δηλαδή υπάρχει εργαστάσιο που να ασχολείται μόνο με αυτό ? Και απαντώ μόνος μου ΟΧΙ . Οπότε πήγαινε σε ένα μαγαζι με ηλεκτρονικά και αγόρασε ένα 25κ , κόφτο γιατί θα είναι μεγάλο και όλα καλά ....άσε που πιθανόν να΄είναι καλύτερο απο πολλά γιαπωνέζικα "κιθάρας" . &
  14. super ευχαριστώ ! Απλά έπαθα την πλάκα μου όταν άκουσα απο ένα γνωστό πόσο τον αγόρασε απο το ebay 250 $ . Όπως είπες και εσύ το κάνει λέει ένα βόμβο και του είπαν οτι μια αλλαγή λυχνιών είναι η λύση ακριβώς ότι είπες .
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου