Προς το περιεχόμενο

macson

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή macson

0

Φήμη

  1. Δε με μπερδεύετε..Δε με χαλάει η άποψη analog απλά θέλω να είναι λειτουργικό και με ενδιαφέρουν οι ήχοι τους και ίσως το fusion σαν πιο καινούριο να έχει καλυτερη τεχνολογία από το adromeda..Αν είναι πιο κοντά σ'αυτό που θέλω το andromeda θα πάρω το andromeda.. Μάλλον θα πρέπει να τα δοκιμάσω, όπως θα κοιτάξω και το Kurzweil που μου είπες UnderGround..
  2. Κοίταξα το video παρουσίασης του fusion που έχεις σε άλλο θέμα και έχω μία θετική άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο τις alesis..Αλλά ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να εντυπωσιαστείς από ένα όργανο όταν δεις 2,3 όμορφα και καινούρια πράγματα...Όμως και οι analog δυνατότητες που δίνει το andromeda φαίνονται δελεαστικές..Το ότι το fusion είναι νέο μοντέλο δεν παίζει ρόλο;. Να αναφέρω ακόμα ότι θέλω να συνδυάσω το synth που θα πάρω με το roland mc-909 που έχω και ένας από τους λόγους που θέλω να αγοράσω synth είναι γιατί στέρεψα από ήχους στο mc..και είπα να πάρω κάτι ακριβό αλλά καλό(υποκειμενικό το καλό βέβαια), απλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο synthesizer γίνεται κοντά σ'αυτα που ζητάω.. :roll:
  3. Ίσως να είναι λίγο μπερδεμένο..Λοιπόν, αν σε διευκολύνει να σου πω τι μουσική παίζω , ασχολούμαι με ξένο rock και αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι τα synths και μυστήριοι ήχοι ..Καμία σχέση με ελληνικούς ηχους..Επειδή δεν τα δοκίμασα γι'αυτο ζητάω μία πρώτη άποψη..Πάντως αν και καινούριο το fusion είναι φθηνότερο από το andromeda..:roll: :roll: Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε γνώμη..
  4. Καταρχήν καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους..και υγεία φυσικά.. Έχω λίγο καιρό που ψάχνω για synthesizer, δοκίμασα μερικά roland και korg αλλά έφαγα ένα κόλλημα με τα Alesis(που δεν τα τέσταρα, σκοπεύω να το κάνω όμως αν αξίζει), συγκεκριμένα το Fusion και το Andromeda.. Το χρειάζομαι για studio και για live και μ'ενδιαφέρει το sampling και τα synths καθώς και η ευχριστία για να μην "τα βρω σκούρα" σε live ..Πιο από τα δύο νομίζετε ότι υπερέχει του άλλου;..Οποιαδήποτε γνώμη ίσως να βοηθήσει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά ..
  5. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα..Επειδή ασχολούμαι με ξένο rock (στηλ radiohead) υπάρχουν ήχοι στο le όπου με "πείραγμα" να κάνουν για αυτή την "δουλειά";..
  6. Μπορεί να ασχολούμαι με ηλεκτρονική μουσική στο σπίτι, αλλά με τα παιδιά παίζουμε rock μουσική..Εξάλλου στο σπίτι μπορώ να χρησιμοποιήσω software instruments..Οπότε πιάνα,βιολιά,pads χρειάζομαι για το live..Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μια απάντηση στο αν χωρίζει σε zones για προγραμματιζόμενα splits ή layers.. Ευχαριστώ για το χρόνο σου..Θα κοιτάξω και τα synths που μου πρότεινες..
  7. Το ξέρω ότι είναι εντελώς ανόμοια..Έχω το MC-909 και ψάχνω κλαβιέ(για να το πω απλά) για να χειρίζομαι το MC, σε live κυρίως..Είπα να κοιτάξω κάτι σε midi controller,γιατί είναι προφανώς μια φτηνή λύση και να αγοράσω ένα καλό midi για μη χρειαστεί στο μέλλον να αγοράσω ένα ακριβότερο.. Στην άκρη του μυαλού μου πάντα ήταν η αγορά ενος synthesizer(που αυτονόητα είναι και midi και θα μου έδινε και extra ήχους σε live),αλλά ήταν το οικονομικό στη μέση..Το triton le-61 μου φάνηκε μια καλή οικονομική περίπτωση..Είναι όμως;. Να ρωτήσω και κάτι άλλο: το triton έχει ζώνες για προγραμματισμένο split & layer, όπως κάνουν τα δύο midi που προανέφερα;.
  8. Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο να μου πεις την άποψή σου για αυτό το synth(ή όποιος άλλος επιθυμεί)..Σκέφτομαι να πάρω midi controller και είχα καταλήξει ανάμεσα σε fatar sl 990 pro και m-audio keystation 88...μέχρι που είδα τη δελεαστική τιμή του tritona le 61..Το χρειάζομαι και για τη cubase, αλλά περισσότερο για live..Δε με ενδιαφέρει τόσο να έχει βαρύ κλαβιέ και πολλές οκτάβες, αλλά να είναι εύχρηστο και να συνδιάζει απόδοση-τιμή..Αξίζει λοιπόν;.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου