Προς το περιεχόμενο

tafroOne

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tafroOne

0

Φήμη

  1. καλησπερα, εχω κατεβασει το cubase 5.1...το pc μου εχει 64bitα windows και δεν ξερω αν το cubase τρεχει σε αυτα..Μηπως υπαρχει εκδοση του cubase για 64 bit?? ευχαριστω..
  2. ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου φιλε...
  3. καλησπερα παιδια, ;D εχω μια κονσολα behringer 1204 fx http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1204_usb.htm η κονσολα αυτη εχει 48V phantom power και δικους της προενυσχητες επομενως το πυκνωτικο που εχω( rode nt1) δουλευει μια χαρα...Επισης εχει και τo παρακατω usb audio interface : http://www.thomann.de/gr/behringer_ucontrol_uca_202.htm οπωτε συνδεεται απευθειας στο pc μεσω usb και δεν χρειαζεται καρτα ηχου... Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ (αισθητα) η ποιοτητα του ηχου αν αγορασω εναν προενυσχητη ή μια καρτα ηχου ή και τα δυο??αξιζει να μπω στον κοπο(και στα εξοδα) να αγορασω??και αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποια καλα και φθηνα μηχανηματα??ας σημειωθει οτι ηχογραφω μονο φωνητικα και σπανια καποιο οργανο...Συγνωμη πολυ αν σας κουρασα..Περιμενω γνωμες και προτασεις.. Ευχαριστω πολυ... ;D
  4. Καλησπερα, Σκεφτομαι να αγορασω monitors για το home studio που εχω, και σκεφτομαι να παρω τα yamaha hs50m..τα monitors τα θελω για μιξη και θελω να βγαζουν ''αντικειμενικο'' ηχο.. περιμενω τις γνωμες σας ..και αν καποιος εχει να προτεινει καλυτερα σε χαμηλη τιμη θα με βοηθουσε πολυ.. ευχαριστω... ;)
  5. φιλε μου εγω εχω τα ms20 και ο κολλητος μου τα ms 40...τα monitors αυτα ειναι για κλαματα..ο ηχος ακουγεται διαφορετικος και ''μπουκωνουν'' ευκολα.. η προταση μου ειναι να παρεις τα yamaha hs50m(144ευρω το ενα) ακριβα λιγο αλλα πολυ αξιοπιστα και αντικειμενικα....αυτα θα παρω και γω αλλωστε.. αυτα στα προτεινω,αν η χρηση που θες να τους κανεις θα ειναι μιξη..τωρα αν εσυ θες απλα καλα ηχεια για να ακους μονο μουσικη παρε τα behringer..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου