Προς το περιεχόμενο

milkman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή milkman

0

Φήμη

  1. Σωστα BRAIN την δηλωσα στην αστυνομια σαν κλεμενη εχθες. Δυστυχως ασφαλεια κλοπης δεν ειχα κανει.Αλλα ενημερωσα και την ασφαλιστικη μου. Θα βαλω και την αγγελια στο ΜΟΤΟ και ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ μακαρι να την βρω και θα δωσω και αμοιβη σε οποιον την βρει. Τhanks για την βοηθεια.
  2. Στον Ορχομενο?Και σε τι κασταση την βρηκες?
  3. Ευχαριστω ναστε καλα Tην ειχα κλειδωμενη με συναγερμο και νυχι στο δισκοφρενο. Μηπως επρεπε να την παρω μαζι μου στον 1ο οροφο? :D Παντως ενα καταλαβα.Οτι και να κανεις ,οτι συναγερμο και να βαλεις αμα ειναι να σου κατσει ,θα σου κατσει . Και σε οσους μηχανες ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεκα λεπτα αρκουνε για να στην παρουνε.
  4. Nα σε καλα φιλε Αυτο ελπιζω και γω . Και το πακετο ξερεις ποιο ειναι? Την χρωσταω ακομα. 17 Μηνες
  5. Kαλησπερα Παιδες Παρακαλω Οποιος Δει Μια africa Twin μπλε Κοκκινο Με Πινακιδα ΙΖΟ788 Να Κινειται Στην Περιοχη Της Αττικης Αλλα Και Της Υπολοιπης Ελλαδος Ας Μου Στειλε Pm. Eyxaριστω Πολυ. Ναχετε Τον Νου Σας!!!!! Η Μηχανη Εκλαπη Στην Περιοχη Του ψυρρη Στις 9/12/2005 Το Απογευμα Γυρω Στις 20,30 εξω Απο Το Θεατρο Κιβωτος. [/img]
  6. Καλησπερα παιδες. Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων επεστρεψα σπιτι. Μπαινοντας στον γερμανο δηλαδη http://www.musicstore.com ειδα οτι εχει ξεσκιστει να κανει τρελλες προσφορες. Πανε οι οικονομιες που μαζεψα απο τα εκτος εδρας. Φτου και ελεγα να μαζεψω κανα φραγκο για κανα αμαξακι.
  7. Κι εγω ημουνα πριν μια εβδομαδα κουρουμπελο αλλα τωρα ειμαι καλα.Υπομονη θα περασει
  8. Θα δοκιμασω αυτα που ειπες και σε ευχαριστω πολυ geohomo. Eπειδη οπως προανεφερα ειμαι ερασιτεχνης θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης. Δεν ξερω να κανω panning στο CUBASE. Πρεπει για να κανω pan το καναλι να ειναι stereo η mono? Yπαρχει καποιο αλλο VST effect για panning εκτος απο αυτο του CUBASE?
  9. Thanks για τις χρησιμες συμβουλες dienekes.Θα το παλεψω κι αλλο.
  10. Ευχαριστω να σε καλα Τακη και dromilious Λοιπον στις λεπτομεριες τωρα. H κιθαρα ειναι μια IBANEZ GRX 70 και την ειχα παρει απο ενα φιλο τσαμπα πραμα ,εχω κι αλλες κιθαρες βεβαια. Το πεταλακι ειναι το POD2 της LINE6 και το εχω καρφωμενο απευθειας πανω σε μια μικρη κονσολιτσα της BEHRINGER UB1622FX-PRO . Tο μπασακι ειναι ενα JACK and DANNY που πηρα απο musicstore.com Tα ντραμς ειναι BFD με κλειστα ολα τα overheads ,pzm,room mics,εχω αφησει μονο το DIRECT MASTER και MASTER και ενα τσιμπημα στο snare με πολυ λιγο reverb. Και τελος τα εχω ριξει στο CUBASE SX3 απο πλευρας software. Kαι τα μονιτορακια ειναι ALESIS MONITOR ONE MKII RA150.
  11. Καλησπερα παιδες . Πως σας φαινεται ενα προχειρο κομματακι που εφτιαξα. ηχοληπτικα και μουσικα. Ειμαι ερασιτεχνης και στα δυο.Απλα πειραματιζομαι. Το link του κομματιου ειναι εδω http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/milkman/BLUES%20SONG%20SHORT%20VERSION.MP3
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου