Προς το περιεχόμενο

SRV

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από SRV

  1. Από ότι βλέπω όλοι έχετε λυμμένο το οικονομικό σας πρόβλημα..... Εμείς να δούμε τι θα κανουμε που θα μας φάει η ηλιακή ενέργεια στο χωράφι... Ελάτε όλοι να βοηθήσετε να μαζέψουμε τα ροδάκινα και θα πάρετε όλοι δώρο από ένα τελάρο...................... :D :D :D
  2. 1.Roy Buchanan - When a guitar plays the blues 2.Steve Vai - Lotus Feet 3.Joe Satriani - Searching 4.Jimi Hendrix - Voodoo Chile Blues 5.G3 '03 - Rockin' In The Free World
  3. Γεια χαρα, Σκέφτομαι να αλλάξω τα ποτενσιόμετρα της κιθάρας μου γιατί οταν τα γυρίζω ακούγεται ένας παράξενος θόρυβος. :? Βρήκα κάποια στο ιντερνετ 250Κ και κάνουν περίπου 5 ευρά. Το θέμα είναι,υπάρχουν ξεχωριστά ποτενσιόμετρα για το volume και για τα αλλα 2 tone μπορώ να αγοράσω 3 ίδια? :?:
  4. Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)!
  5. Υπάρχουν μαγαζιά στο internet που να φέρνουν παραγγελίες στην Ελλάδα με αντικαταβολή?Αν ναι ποια? :?: :oops:
  6. Δεν χρειάζεται να ακούσεις δείγμα,δοκίμασε το μόνος σου με ένα ποτήρι ή οτιδήποτε άλλο γυάλινο και θα δεις! Αυτη η τεχνική χρησιμοποιείται κυρίως για μπλουζ. :lol:
  7. Λεω να μάθω να παίζω με slide. :lol: :lol: Έχω όμως απορίες. Για να παίξω με slide πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξω κούρδισμα? Δεν γίνεται να παίξω με το standard? Μήπως υπάρχει κανένα κούρδισμα που να είναι πιο εύκολο να παίξεις με slide??? :?:
  8. Τελικά τον ξήλωσα τον μεσαίο αλλά ο θόρυβος στον ενισχυτή παραμένει.... :lol: Κάποια άλλη μ@#$κία θα έχω κανει.....
  9. Λεπτομέρειες μωρέ.... 8) Ξεκινάω την επέμβαση! :P
  10. Δηλαδή δεν θα γίνει και τίποτα τρομερό αν τον ξηλώσω τελείως,ε?????
  11. Σας έχω πει για για τις "περιβόητες" κιθάρες της Berdux. 8) Τελικά έβγαλα άκρη και έιδα ότι ο μόνος αντιπρώσοπος αυτής της εταιρείας στην ελλάδα είναι ένα κατάστημα στη Βέροια από το οποίο την αγόρασα(είναι και ο Στόλλας αλλα στο site δεν βρήκα καθόλου info) :x Ενώ λοιπόν μια μέρα έκανα πειράματα,κατέστρεψα το κάλυμμα του μεσαίου μαγνήτη.Δεν βρήκα ανταλλακτικό από αυτή την εταιρεία και έτσι αγόρασα της Fender.(δεν ταιριάζουν όμως τα ρημαδιασμένα...!!!!) :evil: :evil: Ετσι λοιπον ο μαγνήτης έμεινε χωρίς μόνωση και έχω το ενοχλητικό τζζζζζζζζζ στο drive κανάλι του ενισχυτή! Και επειδή αυτός ο ήχος με τρελαίνει :twisted: ,τι θα γινόταν αν αφαιρούσα εντελώς το μεσαίο μαγνήτη???
  12. Αυτή την κιθάρα την είχα κ εγώ!δε λέω,καλή για τα λεφτά της αλλά δεν μπορείς να βγάλεις ολοκληρη νυχτα παιζοντας σε μαγαζι. Ηταν απίστευτα κουραστική! (γι'αυτό την πούλησα κ την ξεφορτώθηκα!!!) 8O Επισης η προενισχυση δεν εχει μπαταρια οποτε μερικες φορες ειναι δυσκολο να βγεις σε μικροφονικη.
  13. Μπορείς να πάρεις τον Fender Frontman 15R που έχει περίπου 145ευρά και έχει κ drive channel και reverb....
  14. Πριν από λιγες μέρες πήγα στο Νακα να ρωτήσω για κάνα ενισχυτή. Η φτώχεια η καταραμένη όμως δε μ'αφήνει να πάρω τίποτα περισσότερο από κανένα 15αρι. Μου έδειξε τον Line6 Spider15 και μου είπε για 180ευρώπουλα. :( Και επίσης ότι κατι Μαrshall 15αρηδες τους βάζει κάτω!!!! :P Επειδή δεν τον έπαιξα και δεν τον άκουσα,μου είπε αλήθεια? Έχει παίξει κανείς με τέτοιο?Αξίζει τα λεφτά του?
  15. Κι εγώ έπαιζα μποζούκι χρόνια και έπαιζα και σε μαγαζιά μέχρι τη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου κιθάρα....
  16. Ρώτησεs αν ο SRV ή ο bb king έπαιζαν καθαρόαιμο blues. Για να σε βοηθήσω αυτοί οι δύο και άλλοι πολλοί(πχ Buddy Guy)&ανήκουν στο electric blues τα οποία είναι βασισμένα στα blues του chicago ή του texas τα οποία είναι τα original. Τέτοια έπαιζε για παράδειγμα ο John Lee Hooker. & Δεν νομίζω να σου έδωσα μια καθαρή απάντηση αλλα προσπάθησα!!
  17. Χαίρομαι πολύ που σ'αρέσει η μπλουζ.Σου προτείνω ανεπιφύλκτα SRV,Eric Clapton,BB King,John Lee Hooker,Buddy Guy,John Mayall,Albert King,Muddy Waters.
  18. Καθώς είμαι νέοπας στο χώρο υπάρχει περίπτωση να σας πρήξω με τις απορίες. 8O Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να ξύσω το φινίρισμα στο body της κιθάρας για να κάνω κάτι σαν την Fender του SRvaughan? ¶μα κατάλαβε κανένας χριστιανός τι εννοώ(πράγμα χλωμό),ας μου πει...
  19. Έχω μια ηλεκτρική berdux αντίγραφο από strat.Οπότε σκέφτηκα να κανω πατέντα να βάλλω ταστιέρα από Stratocaster.Γίνεται? Πάντως αν γίνεται θα είναι πολύ ψαρωτική!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου