Προς το περιεχόμενο

mergaz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mergaz

0

Φήμη

  1. Πολύ ευχαρίστως!!!Όποιος θέλει να έρθει να τζαμάρουμε!! Έτσι κι αλλιώς θα με ενδιέφερε να βρώ άτομα, ποιός ξέρει ακόμα και για γκρουπάκι...Τώρα που φτιάχνω και το studiaki θα είναι ότι πρέπει...Τώρα αρχίζει η κατασκευή ηχομονωμένου booth για ηχογράφηση ενισχυτη και φωνής. Παρήγγειλα από τομαν την harley benton 2x12 με v30. Οικονομική λύση με καλά ηχεία. Αργότερα μπορεί να πάρω μια καλή άδεια καμπίνα και να βάλω τα μεγάφωνα μεσα...Για αρχή καλά είμαστε.. Εξ'αρχής ήθελα boogie. Μετά άνοιξα την αναζήτηση αλλά όταν τον άκουσα την ξαναέκλεισα ;) Βρήκα και μια καλή ευκαιρία από ιδιώτη και δεν μπορούσα να την αφήσω να περάσει... :)
  2. Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι είμαι πλέον ένας περήφανος ιδιοκτήτης ενός Dual rectifier!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τώρα πρέπει να περιμένω την καμπίνα >:( >:( >:( Πείτε κανα τρόπο πως μπορώ να ακούσω τον ενισχυτή..(με ακουστικά?? με τα monitors?)
  3. Αλήθεια πως μπορώ να τσεκάρω (από κοντά) ότι ένας μεταχειρισμένος ενισχυτής είναι οκ? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω. Μάλλον βρήκα κάτι...
  4. νομίζω δεν τον είχε αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μετά τον mesa χάθηκα λιγάκι :)
  5. συνεννοούμαστε αλλά όταν μπορώ με 1000 ευρώ να φέρω τον ενισχυτή εδώ και άλλα 200 να δώσω τελωνείο είμαστε στα 1200. 1350 στην ελλάδα τώρα έσκασε. μέχρι τώρα το φθηνότερο ήταν στα 1500+. αλλά γενικώ έχεις δίκιο οτι από ηπα είνα μυστήρια τα πράγματα...και δύσκολα δείνει φραγκα στα τυφλά..
  6. την καμπίνα την άκουσα είναι όντως φοβερή! τον ενισχυτή δεν τον είδα. εννοείς dual recto..την έχω υπόψιν μου. δεν έχω πρόβλημα αν δεν πάρω τριπλ και πάρω ντουαλ. σχετικα με τις επιφυλάξεις καταλαβαίνω τι λές αλλά γενικά κάποιες προσφορές είναι πολύ δελαστικές.
  7. εγώ ψήνω πολύ την http://www.thomann.de/gr/vht_avgt412c.htm. βέβαια δέν έχει celestion αλλά δεν είναι απο κόντρα πλακέ όπως οι harley benton και δείχει πιο γεμάτη. χώρια ότι η vht fat bottom που άκουσα τα έσπαγε. (έχουν άραγε καμία σχέση μεταξύ τους?)
  8. τον ενισχυτή τον δοκίμασα και σε νορμαλ ένταση και ο ήχος ήταν μια χαρά. δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι τέτοιο. έτσι κι αλλιώς μένω σε ελαφρώς αυτόνομο ισόγειο οποτε δεν έχω τρελό πρόβλημα. επίσης έχω βάλει μπρός την κατασκευή (απο εμένα) ηχομονωμένου booth για ηχογραφήσεις. δεν έχω κάποιο κόλλημα απλώς στον τομαν έχεις πιο πολλες επιλογές σε 4χ12 και ενδεχομένως και πιο φθηνές! από ότι έχω ψάξει με step down trasnformer είσαι οκ. εσεις τι λέτε? όσο και να θέλω η διαφορά με ηπα είναι χαώδης. με συμφέρει να πληρώσω μεταφορικά ακόμα και τελωνείο. αυτή και εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά μου φαίνεται λίγο μικρούλα σε διαστάσεις. θα έχει γεμάτο ήχο?? ξεφεύγει πολύ το μπατζετ με αυτή. θα το ξεριζώσω το μπατζετ για τον ενισχυτή. δεν μπορώ και για την καμπίνα. θα ήθελα καμπίνα μέχρι 400 ευρώ έτσι ώστε με ενισχυτή γύρω στα 1100 να φτάσω τα 1500 που είναι το ταβάνι.
  9. Επανήρθα... Δοκίμασα VHT Pitbull 100 και ultra lead. O Ultra lead πολύ καλός. Τελικά καλύτερος από τον 100 για αυτό που θέλω. Δοκίμασα επίσης Diezel Einstein. Δεν μπορώ να βρώ άλλο Diezel. Ο Εinstein δεν μου άρεσε καθόλου. Η παραμόρφωση του ήταν χαμένη στο διάστημα και ο ήχος είχε πολύ ασάφεια. Μετά από όλα αυτά δοκίμασα τον Triple Rectifier. Έπαθα ΠΛΑΚΑ!!!!! Νομίζω ότι βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Το αρχικό μου ένστικτο επιβεβαιώθηκε. Είναι αυτό που ακριβώς θέλω. Απίστευτος ήχος. ENGL δεν βρίσκω (Πήγα Λογοθέτη και δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει.) Επίσης μου μένει να δοκιμάσω τον Peavey (6506, 6534) αλλά νομίζω ότι θα είναι τυπική διαδικασία...Με τον Mesa έπαθα πλάκα. Λέω να προσπαθήσω να βρώ έναν από e-bay.com...ΑΞίζει τον κόπο. Για αυτό τον λόγο λέω να ρίξω λίγο το budget στην καμπίνα. Πείτε μου την γνώμη σας για τις παρακάτω: http://www.thomann.de/gr/vht_avgt412c.htm http://www.thomann.de/gr/bugera_412hbk.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g412a_gitarrenbox.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mg412a_gitarrenbox.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mg412b_gitarrenbox.htm http://www.thomann.de/gr/peavey_windsor_412_straight.htm http://www.thomann.de/gr/laney_lx412a.htm http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_412.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g412a_vintage.htm http://www.thomann.de/gr/laney_lv412a.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g212_vintage.htm http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht212_cabinet.htm http://www.thomann.de/gr/laney_gs212ie.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mr1936_stereo_box.htm http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm Το ξέρω ότι είναι ένα σωρό αλλά λέω να παίξω σε αυτά τα χρήματα για καμπίνα κια θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ!
  10. προτιμώ να πάρω ενισχυτή στα τυφλά παρά να ξαναπάω εκεί...θα προσπαθήσω να βρώ σε άλλα μαγαζιά. ξέρεις αν ο λογοθέτης είναι εκέι που αναφέρει το site ή έχει αλλάξει?
  11. ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τον λογοθέτη? τα τηλέφωνα που έχει στο site (http://www.logothetismusic.gr/) δεν απαντούν. έχει πάει αλλού ή είναι ακόμα εκεί? αν δεν παίζει που να δοκιμάσω engl και framus? επίσης peavey randal και mesa που να δοκιμάσω? δεν μιλαω για αντιπροσώπους μιλάω για μαγαζιά που ξέρετε ότι τους έχουν. επίσης μημ μου πείτε guitar store έχει γίνει blacklisted από εμένα λόγω των τύπων εκεί...
  12. έχω επισκεφθεί τον κούρμπη..και θα τον ξαναεπισκεφθώ...είμαι ενήμερος για αυτές τις τιμές...προσπαθώ να συμπίέσω λίγο την τελική τιμή γιατί πρέπει να πάρω και καμπίνα. επίσης Please μην βάζεις όλο σου το κείμενο σε παράθεση. μπερδεύει. πές μου αν μπορείς αν και κοίταζα την κεφαλή..
  13. πες μου εσύ αν έχεις κάτι να προτείνεις και θα δώ εγώ. φυσικά μην φτάνει στον θέο η τιμή...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου