Προς το περιεχόμενο

roaming

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή roaming

0

Φήμη

  1. Χμμ...Κατάλαβα..οφείλω να πω πως καλύψατε πλήρως..Θέλω όμως να σας κάνω ακόμα ερώτηση..Η σύνθεση με τι ασχολείται??
  2. να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο..λέγοντας Λούρος εννοείς στην Πρέβεζα?? Αν μπορείτε να ρωτήσετε τον φίλο σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμο...Επίσης δεν είπα ότι θα είναι εύκολο απλά όσο ποιο νέος είμαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχω να τα καταφέρω κυρίως λόγο μειωμένων υποχρεώσεων..Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εσείς για να αποκτήσετε αυτά τα πτυχία πόσα χρόνια σας πίρε??
  3. Συμφωνώ στο γεγονός ότι οι φιλαρμονικές είναι τεράστια σχολεία..Όμως δεν προσφέρουν κάποιο πτυχίο το οποίο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ώστε να αναλάβω μια τέτοια θέση..Για αυτό άλλωστε ρωτάω να μάθω τι γίνετε με τα ωδεία..Άλλωστε δεν πάω για επαγγελματίας, σε μπάντα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θα μείνω (δεν με απασχολούν οι κρατικές)..Απλά μου αρέσει αυτό που κάνω και θέλω να φτάσω κάποια στιγμή σε επίπεδο αρχιμουσικού..Τώρα όσον αφορά τα πτυχία πτυχίο ενοργάνωσης χρειάζεται νομίζω ή μήπως όχι??
  4. Όταν λέω κλαρίνο εννοώ κλαρινέτο σε σι ύφεση...Τώρα όσον αφορά την διεύθυνση γνωρίζω ότι είναι μια υπόθεση για την οποία θα χρειαστούν κάποια χρόνια..Ίσως να είμαι από τους λίγους που καταλαβαίνουν ότι για να ασχοληθείς με την μουσική χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για αυτό και δεν περιμένω στο 4 χρόνια να έχω τελειώσει...Απλά ρωτάω γιατί πρέπει να έχω μια ιδέα σχετικά με αυτό που θα αντιμετωπίσω και να μην πάω τελείως απροετοίμαστος..Σας ευχαριστώ πολύ για να την απάντηση σας και οποιοσδήποτε έχει να συμπληρώσει κάτι καλοδεχούμενος..
  5. Καλησπέρα, είμαι μαθητής 2ας λυκείου και ενδιαφέρομαι όταν μπω στο πανεπιστήμιο να αποκτήσω ανώτερες μουσικές γνώσεις μέσα από ένα ωδείο..Το πανεπιστήμιο στο οποίο θέλω να μπω δεν έχει κάποια σχέση με τη μουσική αλλά επειδή είναι κάτι που μου αρέσει σκέφτομαι όσο είναι νωρίς να το καλλιεργήσω..Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος...Είμαι 7 χρόνια στην φιλαρμονική του χωριού μου και πέζω κλαρίνο..Στο παρελθόν ήθελα να επεκτείνω τις γνώσεις μου πάνω στην μουσική αλλά για διάφορους λόγους δεν το έκανα..Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν αν κάποιος ξεκινήσει χωρίς κανένα πτυχίο μουσικής στα χέρια του μέσα από ένα ωδείο πόσα χρόνια θα χρειαστεί για να φτάσει σε επίπεδο απόκτησης πτυχίου διεύθυνσης μπάντας?? Επίσεις υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει τα ελάχιστα χρόνια διδασκαλίας?? (π.χ έχω ακούσει ότι στην αρμονία είναι 2) ΥΓ: Επειδή είμαι καινούργιος αν γράφω σε λάθος σημείο μετακινήστε το..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου