Προς το περιεχόμενο

rockathens

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή rockathens

0

Φήμη

  1. Δεν με χαλάνε καθόλου οι EL34 .. το αντίθετο μάλιστα..
  2. Να σου πω και γω για engl μεριά το βλέπω σε αυτά τα λεφτά. Βέβαια όντας κάτοχος του rockerverb θα έπαιρνα και τον rocker 30 της orange αλλά το οτι δεν έχει effects loop με εμποδίζει. Γνωρίζει κανένας ποσο στοιχίζει η μοντα να βάλω effects loop σε ενισχυτή και σε ποιον να απευθυνθω εδώ στην Αθήνα;
  3. Είχα koch studiotone ωραία καθαρά αλλά τα βρώμικα δεν με έπειθαν και τον πούλησα. Rivera δεν παίζει στις αγγελίες σε αυτά τα χρήματα. Για τον brunetti mc2 τι γνώμη έχετε?
  4. Για τον thunder διάβασα σε κάνα 2 forum ότι είχαν πρόβλημα με τις εντάσεις όταν άλλαζαν από καθαρό σε βρώμικο κάτι απαγορευτικό για live. Εσύ που τον έχεις ισχύει αυτό?
  5. Thanx. Γνωρίζει κάποιος που θα ακούσω τον hugheskettner_switchblade_tsc50 στην Αθήνα?
  6. Για την συνέχεια της κουβέντας να πω ότι είχα χθες την ευκαιρία να δοκιμάσω στον ironheart 60w 2*12 combo. Με λίγα λόγια δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του σε αυτό το price range. Το καθαρό κανάλι μπορείς να το πεις οκ αλλά τα βρώμικα του υστερούσαν αρκετά. Περισσότερο σαν solidstate ακουγόταν παρά λάμπα. Μένει να ακούσω από κοντά και τον screamer. Είναι κάποιος που έχει να πει κάτι αρνητικό για αυτόν ή κάτι που θα πρέπει να προσέξω σε αγορά μεταχειρισμένου? To footswitch thw engl Ζ-4 ειναι αρκετά ακριβό (80€) και δεν νομίζω ότι δικαιολογεί τα χρήματα του. Άσε που χρειάζεται κάποιος και 2 από αυτά αν θέλει όλες τις λειτουργίες του screamer στα πόδια του. Ειναι κάποιος που χρησιμοποιεί τον screamer με άλλο footswitch και λειτουργεί απροβλημάτιστα και ποιας εταιρείας? Τέλος πιστεύετε ότι σε αυτό το price range θα μπορούσα να κοιτάξω και κάποια άλλη επιλογή καίνουριο ή μεταχειρισμένο? Έχω γράψει παραπάνω τι χρειάζομαι από ήχους.
  7. Καλησπέρα στην παρέα, Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο combo και θα ηθελα την γνώμη σας. Παίζουν περίπου στην ίδια τιμή ο screamer μεταχειρισμένος o ironheart καινούριος. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για live, δεν παίζω metal χρειάζομαι απλά τρεις αξιοπρεπείς ήχους ένα καθαρό, ένα rythm και ένα lead λιγάκι μπουσταρισμένο. Να σημειώσω ότι αρέσκομαι να χρησιμοποιώ το gain του ενισχυτή και όχι πετάλια για τα βρώμικα. Έχω δει και άλλες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα από blackstar, orange, engl τις οποίες έχω αποκλείσει για διάφορους λόγους επομένως θα προτιμούσα να περιοριστούμε ανάμεσα σε αυτούς τους 2. So, ποιον από τους 2 θα επιλέγατε??
  8. Έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο επί της Χαριλάου Τρικούπη αν πηγαίνεις στο παλιό μέσα στο στενάκι δεν θα τον βρεις. Γενικά μετά τις 6 το έχει κλειστό. Πάρτον ένα τηλ στο 6937-222011 και θα σε κατατοπίσει. Έχει και αρκετούς engl αλλά και ο OR -15 της Orange που είπε ο φίλος παραπάνω είναι καλή περίπτωση να τον τσεκάρεις.
  9. Επειδή έχω υπάρξει και εγώ στην ίδια φάση με σένα θέλοντας μια martin d-28 αλλά μην έχοντας το budget και ψάχνοντας κιθάρα με παρόμοια specs να τολμήσω να σου προτείνω την Yamaha A3R? Έχει πάρει άριστες κριτικές γιαυτό που προσφέρει και με πολύ καλά ηλεκτρικά.
  10. Για να σε βοηθήσω και εγώ ο aldrich είναι φανταστικός μαγνήτης και έχει ταιριάξει απίστευτα σε μια les paul με quilted maple top που έχω. Μου άρεσε τόσο πολύ που τον έβαλα και σε μια slim ibanez με σώμα μαόνι χωρίς να έχω τα ίδια αποτελέσματα όμως :(. Ήταν μουντός σε αυτή την κιθάρα και δεν της ταίριαζε, αυτό σε σχέση με ένα comment που έγραψες παραπάνω. Δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 1000κ pots ( η κιθάρα είχε ήδη 500κ ) μιας και λίγο αργότερα την πούλησα με τους μαμά μαγνήτες. Τον aldrich τον έχω ακούσει και σε μαι Suhr standard με μαόνι και quilted maple top και μπορώ να πω ότι γενικά ο συνδυασμός αυτός μαγνήτη-ξύλων κιθάρας σκοτώνει.
  11. Παρότι youtube ίσως σε βοηθήσει στην επιλογή σου.
  12. Εγώ πούλησα ένα mesa boogie stiletto ace κεφαλή και καμπίνα για να πάρω έναν Orange rockerverb 50 για τα προαπαιτούμενα που αναφερεις. Δεν το εχω μετανιώσει καθόλου. Κανε έναν κόπο και πήγαινε στον λογοθέτη να τον ακούσεις. Είχε έναν για δοκιμή σήμερα που πέρασα
  13. Φίλε μην προτρέχεις δεν πιάσανε κανέναν κορόιδο. Ήδη έχω ζητήσει τα λεφτά μου πίσω όπως έγραψα πιο πάνω και σε απαντητικό mail σήμερα μου είπαν ότι το έχουν κάνει και σε 3-10 εργάσιμες θα φανούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Στο λογιστικό υπόλοιπο ήδη φαίνονται τα χρήματα στο διαθέσιμο δεν φαίνονται ακόμα. Μια χαρά άκρη έβγαλα και σε πληροφορώ μια χαρά μαγαζί είναι το DV και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, έχω παραγγείλει διάφορα από εκεί κατά καιρούς και έχω μείνει πάντοτε ευχαριστημένος. Όταν τους έγραψα ότι θα έπρεπε να το αναφέρουν στο site και ίσως να το πουλάνε ως Β stock με κάποια έκπτωση η απάντηση ήταν "I understand your point unfortunately when we check the item before dispatch we discovered the issue" ΟΚ άντε δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω αλλά τώρα που το γνωρίζουν γιατί το ανέβασαν ξανά στο site με την αρχική τιμή ? http://www.dv247.com/guitars/orange-ppc212-union-jack-guitar-amp-speaker-cabinet--86061 Για να λένε και στον επόμενο τα ίδια μέχρι να πει κάποιος δε βαριέσαι και για 40 λίρες λιγότερο να την πάρει. Για αυτό είχα απαντήσει και στον φίλο noe13 κάτι παρόμοιο και ίσως δικαιώνομαι στα λεγόμενά μου. Αυτό ίσως τελικά ενοχλεί, η εταιρική τους πολιτική στην αντιμετώπιση ενός τέτοιου θέματος. Σίγουρα θα έχει γίνει και με άλλους πελάτες αυτό και κατά πως φαίνεται θα γίνει και με τους επόμενους μέχρι να φύγει η καμπίνα.
  14. elrich σ ευχαριστω για την απαντηση. Ναι δε με πρόλαβες ζήτησα την επιστροφή χρημάτων αλλά χρήσιμες οι πληροφορίες που δίνεις. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το πουλάνε και πάλι (αν διαβάσεις και την εμπειρία μου θα καταλάβεις) επομένως είπα να περιμένω λιγάκι με τα λεφτά στο χέρι. .
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου