Προς το περιεχόμενο

Bdfl

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    ΜΟΥΣΙΚΟΣ
  • Τόπος
    ΑΤΤΙΚΗ

Συμμετοχή Bdfl

0

Φήμη

  1. Ναι γι' αυτό θέλω επεκτάσιμη μνήμη, απλά για i7 ανεβαίνει πολύ το budget.
  2. Μετά από ψάξιμο, στα λεφτά που διαθέτω βρήκα αυτά: - i3 4030 με κάρτα γραφικών 820M 2 Gb - i3 3217 με 7670 1 Gb -i3 4030 με 4400 -i5 4210 με 4400 Όλα έχουν win 8.1 64 bit και μνήμη 4 Gb (αλλά θα κοιτάξω να παίρνει και παραπάνω).
  3. οκ τότε ας επενδύσω σε i5 όπως είπες. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Ασχολούμαι λίγο ερασιτεχνικά με φωτογραφία και βίντεο, οπότε μια μέτρια κάρτα γραφικών θα ήταν χρήσιμη. Το λάπτοπ όμως το θέλω καθαρά για ηχογράφηση και αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι σωστή η επιλογή της κάρτας αυτής, αλλιώς πάω σε Hd 4400.
  5. Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα! Θέλω να πάρω νέο λάπτοπ για μουσική ηχογράφηση και μαθαίνω το Reaper. Έχω βρει ένα Dell 3521 (i3-3217U, AMD Radeon HD 7670M) και θα ήθελα τη γνώμη σας. Κύρια ερώτησή μου είναι αν η κάρτα γραφικών η οποία μου φαίνεται κάπως βαριά, θα είναι πρόβλημα και ίσως να προτιμήσω κάποια πιο ελαφριά. Δηλαδή αν ζεσταίνεται το λάπτοπ και έχω προβλήματα κατά την ηχογράφηση. Ευχαριστώ!
  6. Συγγνώμη δεν το κατάλαβα επειδή χρησιμοποιώ ακουστικά αντί για ηχεία. Άρα συνεχίζω όπως είμαι. Ευχαριστώ πολύ!
  7. τα out της κλαβινόβας δεν είναι για να βάλεις ηχεία; σε τι θα με βοηθήσουν στην ηχογράφηση; Η βασική μου ερώτηση (πλέον) είναι αντί για τη σύνδεση που κάνω ( 1 βύσμα στην κλαβινόβα σε 1 βύσμα στην κάρτα ήχου), αν έχω 2 βύσματα στην κλαβινόβα, 1 βύσμα στην κάρτα ήχου θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα στο τελικό ας πούμε mp3 που θα αποθηκεύσω. Αν δεν παίζει ρόλο, συνεχίσω κανονικά.
  8. m audio mkii: 1 είσοδος μικροφώνου και 1 jack (κιθάρας) άρα το 2ο που λες. Επίσης, η out L της κλαβινόβας λέει L+R, μήπως και καλά είναι στέρεο; Αν και τώρα που γράφω σε μονό όταν το κάνω mp3 ακούγεται stereo.
  9. Η κλαβινόβα μου έχει 2 AUX out (R/L) και 2 AUX in (R/L). Άρα θα κουμπώσω στην κλαβινόβα 2 jack(?) στο out, το οποίο θα καταλήγει σε 1 στην κάρτα ήχου (εκεί που βάζω και την κιθάρα δηλαδή); Επίσης έχει σημασία τι καλώδιο θα έχω: με μια γραμμή ή 2, ή δεν έχει σημασία;
  10. Να γράφω audio θέλω, αλλά όταν ηχογραφώ "τρίζει" πολύ, ενώ με την κιθάρα ή το μικρόφωνο όλα είναι μια χαρά. Αυτό το line in είναι το aux in; Γιατί εκεί συνδέω την κλαβινόβα. Αν συνδέσω το aux in (R και L=2 βύσματα) και το βγάλω στη μια είσοδο της κάρτας ήχου μπορεί να έχω καλύτερα αποτελέσματα;
  11. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συνδέσω την κλαβινόβα στην κάρτα ήχου, για ηχογράφηση, χωρίς όμως τη σύνδεση midi. Ευχαριστώ!
  12. Δεν είμαι ειδικός ούτε καν σωστός ερασιτέχνης, αλλά έχω να προτείνω κάτι: όταν ηχογραφείς απλά να είσαι μακριά απο το pc και την κάρτα ήχου διότι ο θόρυβος μπορεί να είναι απο το τροφοδοτικό η τα ανεμιστηράκια!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου