Προς το περιεχόμενο

Loopas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Loopas

0

Φήμη

  1. Το ποσό είναι κάπου στα 550-600€. Τα θέλω καθαρά για πρακτικούς λόγους και θα ήθελα το καλύτερο value for money. Δεν σκοπεύω να επενδύσω δηλαδή για αυτό και ρώτησα συγκεκριμένα ανάμεσα σε αυτά τα δύο, γιατί ήθελα κάτι καλύτερο απλά από το τέρμα χειρότερο.. Εννοείται πως αν διεθετα χρήματα θα πήγαινα roland χωρίς κουβέντα. Στον νακα δεν προλαβα να παω ακόμα αλλα θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο σετ 1) Millenium MPS600 Professional E-Drum Set (http://www.thomann.de/gr/millenium_mps600_edrum_profi_set.htm) 2) Alesis DM7X E-Drum Kit (http://www.thomann.de/gr/alesis_dm7x_e_drum_kit.htm) Έχω κάνει μια σχετική έρευνα Online αλλά δυστυχώς δεν έχω παίξει σε κάποιο από τα δύο. Μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν είχα κάποια τύχη ούτε στον Στόλα, ούτε στον Ριχάρδο. Μετά από δέκα χρόνια σε φυσικά τύμπανα και ροκ/πανκ-ροκ επιρροές έχω τον φόβο ότι θα σπάσω κάτι στην πρώτη βδομάδα... Σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω για μελέτη κυρίως και όχι σε live, ωστόσο δεν ξέρω κατα πόσο θα πρεπει να προσέχω την δύναμη που ασκώ. Νομίζω από άποψη δυνατοτήτων είναι πάνω κάτω τα ίδια, αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες, αντικειμενικές και μη :) Ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε και γιατί?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου