Προς το περιεχόμενο

Tredor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    <><>
  • Τόπος
    <><>

Συμμετοχή Tredor

0

Φήμη

  1. Δοκίμασε στα settings του Guitar pro (Options>>Audio Settings) να αλλάξεις το output device, ώστε τα δυο προγράμματα να έχουν διαφορετικά output. Στο Midi outputs έχω βάλει " Microsoft wavetable GS synth" εάν το τρέχεις σε Windows :) σε εμένα έτσι λειτουργεί τουλάχιστον , εάν δηλώσω την κάρτα ήχου στο Guitar pro δεν έχω ήχο... Με ένα γρήγορο ψάξιμο "Seems that ASIO in general (including ASIO4ALL) can't handle more than one program using one same output"
  2. Ναι για αυτό έγραψα στην Αρχή Άσχετο σχετικό με το θεμα :) Το ανεβασα γιατί το αστείο είναι ότι του έστειλε "γραμμα" δεν πήγε να τον πιάσει να του μιλήσει .
  3. Άσχετο, σχετικό με το θεμα.... Οριστε τη έστειλε γειτόνισσα σε φίλο μου στην Αγγλία . Επιασε τόπο όμως χαμήλωσε από τότε ...
  4. Η 1960Α και 1960Β ειναι 300 watt σε mono , και 150 watt σε stereo
  5. Οχι το πιο πιθανό είναι να μην έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά, τα οποία και έβαλε στην τελική τιμή
  6. Γεια, εφόσον η καμπίνα δέχεται και 16Ω γιατί δεν την συνδέεις αμέσως χωρίς μετατροπές? βάση αυτού http://www.sweetwater.com/images/closeup/750-1960B_stereo_switch.jpg δεχεται 4Ω - 16Ω στο mono και 8Ω στο stereo. Εκτος αν ενοεις κατι αλλο.
  7. Καλησπέρα Αν και έχω την Audigy 1 λογικά συνδέεται με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να έχει μαζί με την κάρτα μια <a href="http://tinyurl.com/afca5q5">καλωδιοταινία </a> που συνδέεις την κάρτα με το πάνελ (μοιάζει με ιde καλώδιο σκληρού δίσκου) συνδέεις το πάνελ με καλώδιο ρεύματος σαν και αυτό που παίρνει το floppy disk , περνάς τους πιο καινούργιους drivers, και είσαι οκ !!
  8. Τσέκαρε εδώ , για τα 2 πρώτα έχει σίγουρα http://www.911tabs.com/
  9. Αυτο το ξερω οκ !! :) Στο pc παιζει ετσι οπως το εχω γραψει, διαβαζει το βιντεο. Αυτο που θελω ειναι να παιζει οχι μονο στο pc αλλα και σε Deck Dvd ( blue sky ) klp :lol: :lol: :lol: Πιθανον να ειναι παλιο το dvd να μην διαβαζει mixed cd
  10. Μαλλον δεν το εθεσα σωστα το θεμα !!. Δεν θελω να ενωσω audio με video, εχω ενα audio cd (4 tracks) και θελω να προσθεσω και ενα videoclip , ωστε να πεζει σαν κανονικο audio cd , και αν το βαζεις στο PC η σε DVD DECK να πεζει και το video !!! Με το Mixmode cd του nero το PC το διαβαζει κανονικα , στο deck dvd δεν το αναγνωριζει το video (MPG/VOB)
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .. Και καλως σας βρηκα !!! Ελπιζω να εβαλα το θεμα στην σωστη ενοτητα !! Θελω να ρωτησω το εξης : Εχω ενα Audio cd kai θελω να προσθεσω και ενα video μαζι Προσπαθησα με το NERO (Cdextra ... Mixmode cd) Αλλα ενω στο PC το διαβαζει κανονικα το Video σαν Αρχειο , (δεν πεζει απο Autoplay πρεπει να πας στον φακελο του cd !) σε ενα DVD deck που εχω δεν το αναγνωριζει , πεζει μονο τα Audio tracks Κανω κατι λαθος ? η επειδη το dvd ειναι λιγο παλιο δεν αναγνωριζει τον τυπο του cd ? !!!! Το video εχω κανει μετατροπη και σαν mpg και σαν VOB Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτην την δουλεια ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου