Προς το περιεχόμενο

iraklis1877

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    NINE ME

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή iraklis1877

0

Φήμη

  1. λοιπόν για καρφιά υπαρχει http://www.skroutz.gr/c/349/diafora-aksesouar-dj.html?from=catspan&keyphrase=behringer+hd+400 βέβαια λίγο πιο ακριβό αλλά πιθανό να υπάρχει και φτηνότερο ψάξου .
  2. iraklis1877

    Static Noise

    λοιπον αγόρασα το audio ground loop isolator που έγραψα πάνω τελικά και μου διόρθωσε το προβλημά μου. Να είστε καλά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.
  3. iraklis1877

    Static Noise

    ensyrmata einai ayta ta dyo mono ena stickaki exw gia na pianw asirmata internet alla to exw tsekarei kai ayto
  4. iraklis1877

    Static Noise

    http://www.artsound.gr/catalog/dapaudio-d1526-audio-groundloop-isolator-apothorybopoiitis-p-27523.html lete kati tetio na me boithisei?
  5. iraklis1877

    Static Noise

    εμενα για να καταλάβετε είναι ένας θόρυβος που ουσιαστικα σαν συχνοτητες μοιαζει και λιγο με αυτο τον θόρυβο που εκανε to dial up οταν συνδεοσουνα στο ιντερνετ παλια.Επίσης όταν ανοιγω προγράμματα τύπου windows media player,bs player,ableton ktl ο θόρυβος αυτός αυξάνεται κατα πολύ. το περιέργο είναι οτι είχε φυγει κάπως και αν ήταν με το χέρι μου δηλαδη δεν ειμαι σιγουρος αλλα ενταξει.Μέχρι στιγμης έχω δοκιμάσει να αλλαξω καλώδιο στο τροφοδοτικο του υπολογιστη μου, επισης δοκίμασα με διαφορα πολυμπριζα φτηνα και ακριβά,καθάρισα με σεσουαρ τον υπολογιστη απτην πολη σκόνη μετα εβαλα σε αλλη πριζα τον υπολογιστη σε αλλη τα ηχεία, άλλες καρτες ήχου κτλ μα ακόμα τίποτα . Σε άλλες εξωτερικές συσκευές πέραν του υπολογιστή δεν έχω προβλημα θορυβου Φίλε μεταλχαρτ και μένα δεν σου μιλάω για θόρυβο οταν συνδέω κάτι στις εισόδους, είναι πάντα !!! Tzon gitar eyxaristw gia tis apanthseis sou
  6. Καλησπέρα από τον τίτλο θα καταλάβατε ότι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στατικού ηλεκτρισμού κατά την γνώμη μου. συνδέω την εξωτερική κάρτα ήχου μου και στα monitor μου ακούω συνεχώς ένα πολύ σπαστικό ήχο σαν να ακούω να δουλεύει ο υπολογιστής μου μέσα . η κάρτα ήχου μου δεν ευθύνεται "γιαυτο" καθώς έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές και μου έκαναν το ίδιο μια φορα κατάφερα κατά λάθος να το εξαφανίσω ακουμπώντας τον υπολογιστή μου από την πίσω μεριά του με το χέρι μου .Αν έχετε παρόμοια εμπειρία η ξέρετε πως να το εξαλείψω καθώς είναι πολύ σπαστικό ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου