Προς το περιεχόμενο

thetwin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thetwin

0

Φήμη

  1. Ψαχνοντας...βρηκα οτι οταν η ρυθμιση ειναι στο amp. Δηλαδη για συνδεση σε ενισχυτη βγαζει καλυτερους ήχους και αν συνδεεται απευθειας στη κονσολα...οποτε ξεχασα την ρυθμιση line και παιζω στη ρυθμιση amp.. Αυτο αλλαξε πολυ τους ηχους..προς το καλυτερο... Και στα καθαρα ειναι πιο tone αλλα και στα distor. Καλύτερα...!!! Δυστυχως παιζω καθε μερα σχεδόν οποτε δεν εχω χρονο...μονο στο soundcheck να ψαξω λιγο...ευχαριστω πολυ..για τις απαντησεις σας...αν καποιος ειχε το ιδιο θεμα ή την εχει ψαξει πολυ τη πεταλιερα ας πει τη γνωμη του....λαμπα δεν νομιζω οτι θελει καθως ο προηγουμενος ιδιοκτήτης δεν επαιζε σχεδον καθολου..
  2. Καλησπέρα....ναι ναι αποφάσισα να τσιμπήσω μία SE να πειραματιστω λίγο και να δοκιμασω την σύνδεση απευθείας σε κονσολα. Παρουσιάζω One Man Band show και πραγματικά θα με βόλευε πολύ να κουμπωνω στην κονσόλα κατευθείαν...για διάφορους λόγους....τεχνικους και να γλυτωνω κάνα κουβαλημα.... το καλό είναι ότι έχω δική μου κονσόλα και ηχεία και πολλά άλλα διαόλια που γράφω σε λούπες. Ή απορία μου είναι αν γενικά χρησιμοποιείται σύνδεση απευθείας σε κονσόλα??? Διάβασα το manual για τα line και amp και ... προσπαθώ να βγάλω καλώ ήχο τύπου hendrix και όλα μου ακούγονται σαν να τζιτζίκιαζουν. Φυσικά δοκιμασω διαφορες καμπίνες και ενισχυτές.. cab sim πάντα...πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Βασικά που δεν ξέρω? Οι ρυθμίσεις κονσόλας είναι πάντα 12. Χρειάζεται κάτι άλλο πριν ή μετά την se να φτιάξει κι άλλο το σήμα? Ευχαριστώ πολύ !!!!!
  3. Καλημερα παιδες!!!! Καλο μήνα!!!! λοιπον... συνδεσα την ακουστικη μου ( στην οποια εχω βαλει ενα μαγνητη φθηνο μεν αλλα οκ.... ) με τη πεταλιερα της ηλεκτρικης gnx1 digitech !!!! ποιο πολυ για τα delay chorus και reverb ....και μετα περασα τη μια εξοδο στο λουπερ και μετα στο pa. την αλλη εξοδο απο ενα di και μετα στο pa....!!!!!!!!!!! χεχεχε.... αυτο το εκανα για ενα λογο.... εχω φτιαξει ενα switch kill για μετα το λουπερ.... και του κλεινω τον ηχο οταν μπαινω στο ρεφρεν.....lγια live κατασταση παντα!!!! εχω ενα δευτερο λουπερ και ( ειναι τα digitech express xt ) τα οποια μπορουν να συνχρονιστουν μεταξυ τους.... sync in out.... αυτο που με βολεψε .....σαν πατεντα ειναι οτι ....στο λουπερ της κιθαρας γραφω πρωτα το ρυθμο....για εισαγωγη και μετα γραφω τα κρουστα ( στο δευτερο λουπερ εχω συνδεσει το μικροφωνο....)!!!! επειδη λοιπον το πρωτο λουπερ ειναι μαστερ αφου ξεκινα πρωτο.....δεν μπορω να το κλεισω....αφου κλεινουν ολα....οποτε εφταξα και το switch kill και του κλεινω την ενταση!!!!!! σωστος ο νεος???? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LOOPER....!!!!!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ..... ΕΧΩ ΦΥΣΙΜΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ..... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ DI? ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ....ΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΗ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ...... ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ....ΗΡΕΜΑ???? ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ.....ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ???? ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ.... ΓΕΝΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ LIVE ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....οταν παιζεις δεν ακουγεται τιποτα..... τι μπορω να κανω και να αλλαξω??? εν το μεταξυ....σε πολλα μαγαζια....που εχει ντιμμερ στα φωτα.....γινεται ο χαμος....ζζζζζζζζζζ οταν κλεισουν τα ντιμμερ....εχω μονο το φυσημα στα ηχεια.....αυτο που εχω και στο σπιτι.... ευχαριστω παιδιααα!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου