Προς το περιεχόμενο

thodoris5321

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Gear List
    GRANITE DRUMS
    IBANEZ GUITAR (INDONISIAN)
    OLD CLASSIC GUITAR
  • Day job
    runner
  • Τόπος
    Βάρη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή thodoris5321

0

Φήμη

  1. Εγώ θα πρότεινα τα Sonor AQ2 Safari ή τα Martini, εάν δε θες να συμβιβαστείς πολύ. Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενοχλεί και το πόσο δυνατά θα είναι.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ στη φάση που ψάχνω ντραμς για αγορά και μιας και βρήκα αυτό το thread θα ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω τις γνώμες σας. Λογικά δε θα τα αγοράσω τώρα αλλά σε λίγους μήνες και το budget μου είναι επίσης γύρω στα 1000. Τα στιλ που παίζω hard - alternative - funk - classic rock, progressive - heavy - nu metal. Το θέμα μου είναι πως δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παίξιμο ντραμς από κοντά για σύγκριση, περισσότερο σε βίντεο. Σε σχέση με τα 3 σετ που αναφέρθηκαν παραπάνω, για birch πιστεύω πως τα sonor AQ1 μου ακούγονται καλύτερα από της Yamaha. Ωστόσο προτιμώ να πάρω maple ή maple/birch. Για maple δε μου πολυαρέσει ο ήχος των Gretsch Catalina ή των PDP Concept Maple, αλλά μου ακούγονται καλύτερα τα Tama Superstar Classic, Mapex Armory (Maple+Birch, έχουν ωραίο ήχο αλλά έχει γρήγορο fade) και Sonor AQ2 (Τα οποία μου φαίνεται έχουν και πιο ωραίο punch) Απ' την άλλη σκέφτομαι και για μεταχειρισμένα Gabriel. Πολλοί λένε ότι είναι ανώτερα από τα παραπάνω αλλά δε μπορώ να το δω αυτό στα βίντεο. Ίσως από κοντά. Τα Trio Custom ίσως μου ακούγονται πιο κοντά στο στιλ μου. Για μεταχειρισμένα είχα βρει μια φορά πιο παλιά και κάτι DS Rebel που είναι Ιταλικά γύρω στα 1000+ που επίσης δεν ξέρω πόσο καλά είναι συγκριτικά με τα Gabriel.
  3. Καλησπέρα στην κοινωνία! ;D Πρέπει να έχει ξανά ερωτηθεί το παρόν θέμα, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο ζήτημα. Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά ντραμς, και τείνω προς την Yamaha dtx-522. Δηλαδή γύρω στα 1000 ευρώ καινούρια. Έχω μια σύγκρουση με τον εαυτό μου που του λέω πως η παραπάνω ντραμς είναι καλύτερη από τις TD-9 και TD-11 της Roland. Για την Alesis DM10 ωραία φαίνεται (με τα mesh heads) αλλά και πάλι δεν ακούω καλά λόγια και δε την εμπιστεύομαι. Από millenium τα ίδια. Η Yamaha έχει πολύ ωραίο δέρμα στο snare και πολύ ωραίο ήχο (Σαν ακουστικό set). Ποια είναι η γνώμη σας και γιατί? Ευχαριστώ για το χρόνο!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου