Προς το περιεχόμενο

lambrosgg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.262
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lambrosgg

Noizholic

Noizholic (4/4)

1

Φήμη

  1. Δεν τα εχω φτιάξει εγώ, τους έχω βρει Online από διάφορα site. Εντάξει να έχουν copyright τα μουσικά κομμάτια, αλλά για ρυθμούς και ήχους πρώτη φορά ακουω και δεν ισχύει κάτι νομικά. Πρόκειται για ήχους δλδ ρυθμίσεις, όχι ηχογραφήσεις. Αν αποτελεί πρόβλημα το WAV μέρος στο link που προκειται για samples τουμπελέκι κλπ μπορώ να το αφαιρέσω.
  2. Ψάχνοντας καιρό για ήχους/ρυθμούς μάζεψα τα πάντα σ ένα πακέτο. Έχω σιχαθεί την "κουλτούρα" των πληκτράδων να μην δίνουν ούτε του αγγέλου τους όπως και τα διάφορα site που κονομάνε από "donations" για να κατεβάσεις κάτι. Τα έχω ταξινομήσει εδώ ανά μάρκα και σειρά (PA, Triton, PSR, Tyros Κλπ) αν τα θέλετε όλα για να τα μοιραστείτε με φίλους κατεβάζετε το collection.zip https://drive.google.com/open?id=0B8adFVHeEkW1LVhMMk8wOUFUcnM Καλά παιξίματα και δουλείες σε όλους.
  3. Άψογος ο δάσκαλος... Τελικά άμα δεν είναι δουλειά σου! (η απόλυτη νεκρανάσταση το θέμα...) ;D
  4. lambrosgg

    Αναπνιά - Νέο κομμάτι!

    Σωστό μου ακούγεται αυτό RayDtutto. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Όταν λες δυνατά, χαμηλά εννοείς εντάσεις και από ρυθμίσεις το EQ ή κ κάτι άλλο?
  5. lambrosgg

    Αναπνιά - Νέο κομμάτι!

    Καταρχην να σας ευχαριστήσω για τα ωραία σχόλια! :) Το λα# προκυπτει από κούρδισμα οργάνων ένα ημιτόνιο πάνω (τα παλιότερα χρόνια στ κρητική μουσική κούρδιζαν μέχρι κ 3 ημιτόνια πάνω για να κερδίζουν σ ένταση κ έχει μείνει κάτι σαν παράδοση να κουρδίζεις ψηλά) γενικώς, οι φωνές κάθονται στ τόνο κ όχι ο τόνος στις φωνές όπως άλλα είδη μουσικής. Φωνή έγραφα πρώτη φορά με πυκνωτικό μικρόφωνο και μου βγήκε η πίστη πραγματικά. Το automation στ ένταση της φωνής ανεβοκατέβαινε συνέχεια γιατί δεν είχε μια σταθερή ένταση. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό ή αν κάναμε εμείς κάτι λάθος, πάντως όντως ακόμα σε μερικά σημεία μου ακούγεται δυνατά κ σε άλλα χάνεται τελείως. Αρχικά δεν ήθελα να βάλω τύμπανα γιατί σκυλεύει πολύ το αποτέλεσμα όπως κ αν παίξουν. Δεν έβρισκα όμως κρουστά να μου αρέσουν κ να βγάζουν αυτή τη δυναμική, οπότε αναγκαστικά μπήκαν. Τώρα το παίξιμο είναι όπως παίζουν ντράμερ σε αυτό το στυλ κομματιών σε κρητικά σχήματα (αργό τσιφτετέλι). Δεν είναι σαμπλς είναι παιγμένα στ πλήκτρα κ ο ήχος απ τ Studio Drummer. Τα γεμίσματα όντως γαυγάνε λίγο (πολύ!) :P Νομίζω απάντησα σε όλα! Κ πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά. Να ακούμε και καμμιά γνώμη να βελτιωνόμαστε.
  6. Μετά από καιρό απουσίας στο φόρουμ, σκέφτηκα ν ανεβάσω το τελευταίο μου κομμάτι για σχολιασμό και συμβουλές για καλύτερο ήχο/παίξιμο κλπ! Τραγουδάει και παίζει λαούτο ο φίλος μου Αντρέας Δερμιτζάκης. Τα υπόλοιπα όργανα τα έχω παίξει/προγραμματίσει εγώ. Επίσης έκανα την ηχογράφηση σπίτι μου και το video editing. Ελπίζω να σας αρέσει. Περιμένω τα σχόλιά σας!
  7. Δεν τις είδα γιατί έγραφα στην αναζήτηση flat και flatwound και δεν τις έβγαζε. Θα πάρω το απόγευμα να δώ λοιπόν. Ευχαριστώ παιδιά!
  8. Elixir έχει το μπάσο από τη μάνα του και είναι όντως ωραίες χορδές (είμαι φαν της elixir για χορδές κιθάρας) αλλά σφάζουν. Ο νάκας δεν βλέπω να έχει στο site καθόλου flatwound (ούτε για 4χορδο) Mail δεν βρήκα, οπότε θα πάρω τηλέφωνο να συνενοηθώ και καλύτερα αν όντως μπορούν να φέρουν αυτές τις ddario.
  9. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πω στ Νάκα να τις φέρει? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να κάνει ο ακατανόμαστος τέτοιες "χάρες" Δεν θέλω να φέρω από Αμερική (ebay) γιατί θ αργήσουν πολύ. Το amazon τις έχει, αλλά δεν στέλνει Ελλάδα... Θα στείλω ένα email στο Nακα, αν και χλωμό το βλέπω.
  10. Καλησπέρα. Όπως γράφει και ο τίτλος ψάχνω να βρω σετάκι flatwound για 5χορδο μπάσο στην Ελλάδα. Δουλεύω με κρητικά σχήματα και μπορεί να παίζουμε 5-6 ώρες συνεχώς, οπότε οι κανονικές χορδές είναι θάνατος για τα δάχτυλα. Θυμάμαι ένα μπάσο φίλου με flatwound ότι ήταν πολύ μαλακές στο χέρι οπότε θα με σώσουν. Ο ήχος δεν με απασχολεί και τόσο. Έχω καταλήξει σε αυτές: http://www.daddario.com/DADProductDetail.Page?productid=192&productname=ECB81_5SL_Chromes_Bass_5_String__Light__45_132__Super_Long_Scale Το μπάσο είναι scale 35' (Ibanez BTB705) οπότε πρέπει να πάω σε super long scale χορδές. Έχει πάρει κανείς αυτές μάτι πουθενά Ελλάδα ή έστω κάποιες άλλες με τα ιδια χαρακτηριστικά? Ακόμα και από αξιόπιστο online μαγαζί εξωτερικού, αλλά μην δώσω και τα μισά στα μεταφορικά. Στο ebay απ ότι κοίταξα μόνο από Αμερική. (τόσο λίγο ζήτηση έχουν ρε παιδιά? Είχα την αίσθηση ότι έκανα κυνήγι θυσαυρού! ::))
  11. Πήγα και την είδα χθες παίδες. Πολύ εργαλείο. Στα συν: Εμφάνιση. Οι φωτογραφίες είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν την ομορφιά αυτού του οργάνου στην πραγματικότητα. Αυτό το μαύρο ματ με το χρυσό hardware την κάνουν πολύ στυλάτη και της δίνουν μια αίσθηση ...πολυτελείας. Ήχος: Ιδανική για μεταλιές. EMG-81 και 60 πολύ καλός συνδιασμός. Έχω 81-81 και εντυπωσιαστήκα με τις δυνατότητες του 60άρη. Πολύ καλός και για καθαρά και για ρυθμικό βρώμικο παίξιμο. Στα έτσι κ έτσι (θέμα γούστου) λίγο παχύς λαιμός ειδικά στα ψηλότερα τάστα. Αυτο βέβαια στους gibsonάκηδες θα αρέσει, αλλά για μεταλ κιθάρα είναι λίγο παχύς. Είναι λίγο μικροκαμωμένη, και ελαφριά. Εμένα μου άρεσε προσωπικά, αλλά κάποιους μπορεί να τους χαλάσει. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η ποιότητα κατασκευής. Κορέα φυσικά, ο λαιμός βγάζει μια αίσθηση πλαστικουριάς και τα καπάκια πλαστικά. Τα μεταλικά μέρη φαίνονταν ΟΚ όπως και το σώμα φυσικά. Όταν άνοιξα το θέμα το thomman την είχε 750 χωρίς απόθεμα. Χθες την έβαλε 950 με περιορισμένα κομμάτια και σήμερα 950 χωρίς απόθεμα με προβλέψιμη επόμενη παραλαβή τον Σεπτεμβρη. :'( >:( :( Το musicstore 888 όπως και το musica.gr εδώ, αλλά πάλι μου φαίνονται πολλά γαμώτο και μάλλον θα μεινω στο όνειρο...
  12. Μου είπε απ το τηλέφωνο ότι είναι η τελευταία και θα μου κάνει πολύ καλή τιμή.... (για να με ψαρώσει προφανώς - αλλά εγώ δεν μασάω 8) :P ) Εγώ έτσι κ αλλιώς δεν έχω τόσα άμμεσα, οπότε κλαιν.... Μην πας να την πάρεις πριν την παίξω ε??? Γιατί δεν το κόβω να την βρίσκω αλλου!
  13. Τελικά είχε δίκιο ο φίλος makistzou όντως την έχουν στο telesound. Στο art music έχουν μόνο την eclipse 2. Θα φύγω σαν το πουλί όπου να ναι να πάω να την δώ! ;D Δεν νομίζω... Κυρίως λόγω extra jumbo frets, λεπτότερου μπράτσου. Είναι μέταλ κιθάρα και έχει αυτόν τον προσανατολισμό. Τώρα θα την δω και από κοντά και θα ξέρω καλύτερα.
  14. Χμμμ... Στο σαιτ τους δεν βλέπω να έχουν καθόλου esp: http://www.telesound.gr/a_menu_shops.html Είσαι σίγουρος? Αμα είναι να τηλεφωνήσω αργότερα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου