Προς το περιεχόμενο

kosmous

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kosmous

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ, εμείς για αρμόνιο το ξεκινήσαμε, η δασκάλα μας ανέφερε βαρυκεντρισμένα πλήκτρα και μας μπέρδεψε. Προσωπικά το πιάνο μου αρέσει αρκετά, ο μικρός όμως δεν ξέρω που θα καταλήξει. Θα μιλήσω ξανά με την δασκάλα τώρα που πήρα μια εικόνα σχετικά με τα όργανα.
  2. Καλησπέρα στην παρέα , μόλις έκανα εγγραφή οδηγούμενος στο ΝΟΙΖ μέσα από την google , όπου σε αναζήτησή μου , μου έβγαλε μεταξύ άλλων και μία δική σας συζήτηση . Αποφάσισα να γράψω στο παρών όμως θέμα καθώς έχει σχέση με τύπους πλήκτρων . Λάβετε παρακαλώ υπ'όψιν σας για μένα , πως πιο αρχάριος πεθαίνεις :D Προσπαθώντας να πείσουμε με την σύζυγο τον 11χρονο να αποκτήσει μία δραστηριότητα (στίβος , χαντ-μπολ δοκιμάστηκαν αλλά δεν) , αναφέραμε μεταξύ άλλων και την μουσική . Δέχθηκε να δοκιμάσει την εκμάθηση αρμονίου μιας και έχει από πέρυσι ένα παιχνίδι τέτοιο και έχει ασχοληθεί κάμποσο . Πήραμε μία δασκάλα μουσικής η οποία μας πρότεινε να του βρούμε ένα αρμόνιο με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα . Μας πρότεινε μάλιστα για τον πρώτο καιρό ένα YAMAHA PSR190 μεταχειρισμένο ώστε να μην ξοδευτούμε μιας και δεν ξέρουμε εάν ο μικρός κατασταλάξει . Επειδή λίγο που έψαξα είδα πως πρόκειται για πολύ παλιό μοντέλο πήρα τηλέφωνο στον ΝΑΚΑ ενδιαφερόμενος για το ΥΑΜΑΗΑ PSR-E253 . Ο υπάλληλος που μίλησα μου είπε πως για τον πρώτο χρόνο (ίσως και δύο) είναι καλό , αλλά δίχως βαρυκεντρισμένα πλήκτρα τα οποία τα συναντάμε από το YAMAHA PSR-E353 και πάνω . Βλέποντάς τα στο σάιτ όμως , η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι πως στο δεύτερο κάνει λόγο στην περιγραφή για δυναμικά πλήκτρα . Εδώ διαβάζω άλλα όμως και βλέπω πως το κατέχετε αρκετά , πχ βαρυκεντρισμένα σε όργανο κάτω των 88 πλήκτρων μάλλον δεν υπάρχει . Δώστε μια βοήθεια βρε παιδιά , να πάω από το μτχ των 90 ευρώ στα 218 του Ε353 ώστε να δει και το παιδί πιο σοβαρά το θέμα , αλλά αξίζει ? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές .
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου