Προς το περιεχόμενο

Χριστοφορος113

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Χριστοφορος113

0

Φήμη

  1. Δε θα μιλησω απο τεχνικης πλευρας αλλα θα μιλησω απο θεμα παθους. Ενας κιθαριστας που εχει παθος το δειχνει και φαινεται. Δε μπορεις να το κανεις ψευτικα αυτο.
  2. Πρεπει να καταλαβουμε κατι ομως για τον Eminem. Δεν ειναι οτι το "εχει" ή οτι απλα μπορει πιο ευκολα απο τους αλλους να κανει αυτο που κανει. Ο ανθρωπος το εχει ψαξει οσο δε παει. Το να βγαζει ρημες ειναι η ζωη του ολη και εκφραζεται μεσα απο αυτο. Το εχει κανει master και δεν ειναι τυχαιο οτι ο καλυτερος lyricist στον κοσμο με διαφορα. Δε σταματαει να βελτιωνεται και να κανει καινουρια πραματα και για αυτο ειναι στην κορυφη εδω και χρονια. Ολα με δουλεια γινονται, το θεμα ειναι ποιος ειναι προθυμος να ριξει αυτη την δουλεια για να το πετυχει.
  3. Ντελιβερας με πτυχιο λογιστη με ονειρο μουσικος... Ελλαδα τα μεγαλεια σου!
  4. Με ποια κρητηρια αποφασιζει καποιος την τιμη του ψηφιακου πιανο που θα αγορασει; Μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το ποσα να δωσω οταν το θελω καθαρα για ερασσιτεχνικη χρηση και απλα μου αρεσει να παιζω;
  5. Παιδια μπορει καποιος να προτεινει ενα ηλεκτρονικο πιανο για παιδι 17 χρονων που θα ειναι το πρωτο του. Κατι σε σχετικα καλη τιμη αλλα και καλη ποιοτητα. Αφου το μαθει αυτο μπορουμε να παμε και σε κατι πιο ακριβο. Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου