Προς το περιεχόμενο

fatisis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    61
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από fatisis

  1. Σ' ευχαριστώ φίλε μου! :) Παρήγγειλα από amazon αλλά ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Είναι για inkjet. Θα εκτυπώσω και θα δω πως φαίνεται. Υπάρχουν τέτοια καταστήματα και στην Ελλάδα;
  2. fatisis

    Hotel California Guitar Solo Cover

    Μπράβο, Χριστοφορε! Ωραία κιθάρα, ωραίος ήχος! Guitar rig Ε; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει είναι η αλήθεια... έχω κολλήσει με τα πετάλια... ;D Εγώ πάντως γράφτηκα και πάτησα και την καμπανούλα! Δίνει κουράγιο για να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει! Και από τη στιγμή που είναι καλό, γιατί να μην το υποστηρίξουμε; ;)
  3. Ναι αυτό φαίνεται το πιο λογικό, αλλά θα το κοιτάξω για αργότερα... ευχαριστώ! :) 9 σελίδες! Πσσς Βασικά στην αρχή περίμενα να μείνει στα 1-2 σχόλια! Πολύ δημοφιλής έγινε η κιθάρα! Λείπει ένα hashtag στο Twitter! ;D
  4. Όχι, τελωνείο δε θα πλήρωνα... ::) Δεν πήγε ενα χιλιάρικο αλλά πλησιάσαμε επικίνδυνα... :P Δεν ξέρω αν κάποιος θα το ήθελε αυτό! Και δεν ξέρω τέτοιο target group! ;D
  5. Δεν ξέρω φίλε μου. Δεν έχω παίξει ποτέ live. Ούτε σε στουντιο την έχω πάει. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! Πιο πολύ μ άρεσε ότι από αυτό το όργανο έβγαινε τόσο καλός ήχος. Συντονίζονται σχετικά καλά τα ξύλα!
  6. Τουλάχιστον δεν ειναι IKEA... ;D
  7. Πήρα ναι! Breaking Bad το κάναμε... ;D Θα προσπαθήσω να κάνω αν προλάβω αλλά γενικά θα είμαι στο τρέξιμο από το τέλος της εβδομάδας και δυστυχώς όχι για καλό λόγο! Θα κάνω ό,τι μπορώ! :)
  8. Εντάξει... Ζούμε και μαθαίνουμε... ::)
  9. Συμφωνώ, Miltos23! Καλώς με! Δεν ήρθα βέβαια με αυτό το ποστ! Έχω γράψει και αλλού! ;D
  10. Χαχα καλώς σας βρήκα, yameth! Η πρώτη μου βάπτιση, όταν ήμουν μικρός, είχε κυλήσει πιο ομαλά! ;D Ναι, το κατάλαβα ότι δεν έχει μεταπωλητική αξία. Δεν το ήξερα και επειδή υπήρξα παλιά και forum administrator ενός γνωστού site, είπα να ρωτήσω εδώ γιατί τα fora είναι καλύτερα και από wiki και οποιοδήποτε site στο google! ;) Ο λόγος που γράφτηκα στο forum είναι επειδή ακριβώς ό,τι κάνω το κάνω μόνος μου και ήθελα να μπορώ να λύνω κάποιες απορίες αλλά και να βοηθάω εγώ όπως μπορώ σε κάποιες άλλες (ιδίως τεχνικής φύσεως αφού αυτή είναι και η δουλειά μου). Γενικά, κάνω πολλά πράγματα οπότε ελπίζω να μπορώ να φανώ χρήσιμος αν πάρει το μάτι μου κάτι και να λύσω απορίες. :)
  11. Ναι ναι, Superfunk. Εγώ τις είχα πάρει και από την πρώτη σελίδα! Είχα καλυφτεί!
  12. Σωστός, Rebel_Of_South. Να 'σαι καλά! Τόνισα άλλωστε ότι δεν είμαι επαγγελματίας. Δεν παίζω σε καμία μπάντα και δεν έχω παίξει ποτέ. Οι κιθάρες δεν έχουν βγει από το σπίτι (οι ηλεκτρικές τουλάχιστον). ;D Παίζω γιατί μ' αρέσει, είναι το χόμπι μου και με χαλαρώνει. Μ' αρέσει που έχω κάνει συνεργασία με άτομο από άλλη χώρα και μπήκαμε στη διαδικασία να παίξουμε κάτι και επειδή απολαμβάνω και το video και audio editing, πιστεύω κάναμε καλή δουλειά! :) Ναι είμαι νέος εδώ, δεν ξέρω πόσοι χρήστες είναι ενεργοί γιατί βλέπω θέματα που έχουν να απαντηθούν χρόνια για παράδειγμα και σίγουρα δεν ξέρω πως μιλάτε μεταξύ σας. ;D υ.γ. Οι Vintage θεωρώ είναι αρκετά τίμιες...
  13. Αυτό ακριβώς, otto! Όπως το λες.
  14. Φίλε tamtam, γενικά δεν έχω καθαρό μυαλό αυτές τις μέρες και κατέληξα στο ότι δεν αξίζει να αγχνωνόμαστε για τίποτα. Και επειδή το θέμα απέκτησε μία τροπή περίεργη, ζητάω συγγνώμη που το έγραψα έτσι και δεν το τεκμηρίωσα. Θέλω να την πουλήσω λόγω ανάγκης, όχι να την χαρίσω. Αν είναι να τη δώσω τόσο παρακάτω από όσα ξόδεψα, καλύτερα να την κρατήσω. Θεωρώ για μένα, που εγώ θα πάρω την απόφαση αν θα τη δώσω τελικά, ότι δεν αξίζει να μπαίνω σε κόπο, να βγαίνω από το σπίτι για καθέναν που θα θέλει να τη δοκιμάσει για 200-300 ευρώ. Το ότι δεν καίγομαι να την πουλήσω, πηγαίνει σε αυτό ακριβώς... Δε θα με σώσουν 200-300 ευρώ. Φιλικά πάντα :)
  15. Επειδή ακριβώς είναι replica, frunobulax, δε θεώρησα ότι από τη μία να με ρωτάνε στη συνέχεια μέχρι και τι βίδες έχει, αλλά από την άλλη να κινηθώ μέχρι 300 ευρώ... Το pickguard ξεχάσαμε! Έγραψα όσα χαρακτηριστικά μπορείς να γνωρίζεις όταν αγοράζεις μία replica. Έλληνες είμαστε, θα μπορούσα να φερθω πονηρά χωρίς καν να ποστάρω εδώ. Όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ. ::) Εκτιμώ που μίλησες ειλικρινά και είπες τη γνώμη σου και αμέσως κατάλαβα που πρέπει να κινηθώ. Το τεκμηρίωσες κιόλας. Εκεί έπρεπε να τελειώσει. :)
  16. Σ' ευχαριστώ! Αν τη βάλω κάποτε, αυτό θα κάνω. Αυτό κάνω με όλες μου τις αγγελίες. :)
  17. Λοιπόν καλημέρα σας, Με καθαρό μυαλό προς στιγμή ας απαντήσω ένα ένα... Ναι, φυσικά και αφού οι γνώμες συμφωνούσαν με του πρώτου φίλου δε χρειαζόταν να γίνει 4 σελίδες το topic αυτό. Δεν υπάρχουν του γούστου μου. Κατάλαβα από την πρώτη απάντηση που είχα. Δεν περίμενα να μου πει κάποιος "Πω πω, τέτοια οργανάρα, θα έπρεπε να τη βάλεις κανένα 1000αρικο". Ήθελα να δω αν αξίζει να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν είπα ότι δεν έχω αλλάξει γέφυρα αλλά στην πορεία και μετά από συγκεκριμένες απαντήσεις, κατάλαβα ότι δεν παίζει και πολύ ρόλο στο σύνολο. Φίλε μου, tamtam, έχω πουλήσει πάρα πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια και έχω αγοράσει μεταχειρισμένα, όχι στα της μουσικής μόνο και εννοείται ότι άμα με ρωτήσει κάτι κάποιος και δεν το ξέρω θα του πω ότι θα πρέπει πρώτα να ρωτήσω. Λυπάμαι που βρέθηκες σε ανάγκη να τα δώσεις και όποιον βρίσκεται σε αντίστοιχη φάση. Θα έπρεπε να κρατάμε τα πράγματα που μας ευχαριστούν αλλά δυστυχώς είμαστε σε περίεργη φάση πλέον στην Ελλάδα αφού δεν αμοιβόμαστε σωστά πλέον για αυτά που προσφέρουμε... Φιλικά πάντα.
  18. Όχι αλλά επειδή ο λόγος είναι πιο σημαντικός από 2 κομμάτια ξύλο, γι αυτό το είπα. Μα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν είναι ας πούμε Fender Telecaster Baja να ποστάρω και ένα link με τα χαρακτηριστικά και να πω ορίστε δείτε τα. Το έκανα για να συζητήσουμε τι χρειάζεται να αναφέρω και τι όχι. και αν αξίζει... τα λέω συνέχεια... Ξέρω πολύ καλά τη διαφορά. Ανέφερα τις Epiphone για τον φίλο που είπε ότι δεν πουλάω μουσικό όργανο. Τέλος πάντων, το λήγω εγώ . Δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν λάθος μου.
  19. Εντάξει κατάλαβα... Δε ζήτησα κανέναν να την αγοράσει, μια γνώμη ζήτησα αλλά περισσότερες επιθέσεις έχω λάβει. Και από τη στιγμή που οι αλλαγές έχουν γίνει καιρό, φυσικό είναι να μη θυμάμαι. Δε θα ήμουν accessories geek σε μια replica όπως και να έχει... Μην κολλάμε μόνο στο τι μαρκα είναι η γέφυρα και τα κλειδια αλλά και στον ήχο και αν κρατάει κούρδισμα. Γιατί αυτό έχει σημασία στο κάτω κάτω. Οι Epiphone δηλαδή που φτιάχνονται; Δεν είναι μουσικά όργανα μάλλον και αυτές. Μάλλον φταίω που ήμουν ειλικρινης εξαρχής και είπα όλη την ιστορία. Αλλά ως Έλληνες ψάχνουμε και πιανομαστε από λέξεις να βγάλουμε τον διπλανο μας ότι έχει άδικο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτόμαστε. Έγραφα στο φόρουμ και έκανα παράλληλα και άλλες δουλειές. Ζητάω συγγνώμη αν δεν ήταν κατανοητά ή αν δε χρησιμοποίησα τις σωστές λέξεις ή σωστούς συνδέσμους ή επιρρήματα... Δεν το έγραψα ούτε για να κοροϊδέψω κανέναν, ούτε να υποτιμήσω κάποιον και ούτε για να πουλήσω εδώ. Ξέρω πολύ καλά που είναι ο χώρος των αγγελιών. Έχω πουλήσει αρκετά πράγματα. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ! Τώρα επειδή ήταν το θέμα λίγο ευαίσθητο λόγω replica είπα να το συζητήσω εδώ. Δε θέλω να βγω Off topic αν και το θέμα πλέον έχει ξεφύγει και να πω τον λόγο που θέλω να την πουλήσω γιατί είναι προσωπικός και συνήθως είμαι ήρεμος αλλά επειδή ο λόγος αυτός είναι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευαίσθητο ζήτημα και νιώθω άσχημα με την τροπή που πήρε το θέμα, παρακαλώ να σβηστεί και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να την ξαναδείτε στο forum αυτη την κιθάρα. Και έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
  20. Ναι, κατάλαβα! Έχετε δίκιο! Το θέμα είναι ότι δεν καίγομαι να την πουλήσω, απλά θέλω να δω αν αξίζει! :)
  21. Thank, BlackCrow! Ναι, στατιστικά αν το πάρει κανείς, έχεις δίκιο! :)
  22. Πριν λίγο που έπαιξα, έβγαζε νότες... ::) Και βγάζει και πολύ ωραίο ήχο! Δεν έχω βάλει ούτε αγγελία (ακόμα) ούτε κάνω εισαγωγή και πώληση τέτοιων οργάνων. Δεν είμαι μικρός, ούτε χαζός για να το κάνω αυτό. Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας μουσικός και απλά κάνω το χόμπι μου και το topic που έκανα είναι για να πάρω γνώμες και να δω αν αξίζει, επειδή έχω ανάγκη κάποια χρήματα. Απ' ότι βλέπω, μάλλον δεν αξίζει και θα ψάξω να βρω από αλλού άκρη... Επίσης, ξέρω και επαγγελματίες που παίζουν με replica κιθάρες και δεν το κρύβουν. Φιλικά πάντα! :) Προς τους administrator: Αν θεωρείτε ότι θίγει κάποιο κανόνα του forum, εννοείται ότι μπορείτε να διαγράψετε το topic αυτό! No offence taken! :)
  23. Δεν την έκανα εγώ την αλλαγή. Volume pots 500K έχει seymour γιατί έχω τα κουτιά. Και ο 3θεσιος. Τα tone δεν έχουν αλλάξει, αν θυμάμαι καλά. Κλειδιά είναι αυτά: https://www.thomann.de/gr/gibson_moderne_mechaniken.htm?ref=search_rslt_tuning+keys+gibson_151549_1 Αλλά έχω και άλλα vintage, πιο φτηνά, τα οποία έχω πάνω τώρα και όλως παραδόξως τα έχω ακόμα πάνω επειδή κρατάνε το κούρδισμα. Γέφυρα Gibson πρέπει να είναι. Θα την έβγαζα αλλά άλλαξα προχτές χορδές... Όταν και αν είναι να βάλω αγγελία θα χαλαρώσω χορδές και θα την ξεβιδώσω για να δω. Δεν αλλάζει έτσι και αλλιώς η τιμή για τα 50 ευρώ της γέφυρας νομίζω... ;)
  24. Κάτι τις λιγότερο από όσα ξόδεψα... Γι' αυτό ρώτησα... Τέλος πάντων, αν ξεμπερδέψω από δουλειές και το πάρω απόφαση, θα τη βάλω λιγάκι παραπάνω από όσο είπατε και αν κάποιος μου πει ότι θέλει να τη δοκιμάσει και του αρέσει, το βλέπουμε. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου