Προς το περιεχόμενο

akis5

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή akis5

0

Φήμη

  1. Συνδέεται με 10 συσκευές ταυτόχρονα. Το κινητό σου είναι η πιο εύκολη λύση (η soundcraft διαθέτει αλλη εφαρμογή για κινητά για να κανει τη ζωή μας ευκολότερη ως προς τη μικρότερη οθόνη)
  2. Έκανα λίγη εξάσκηση στα demo(με το software της κονσόλας) που δίνει το site της soundcraft και διαπίστωσα ότι η έκδοση για κινητό (κινητό αλλάζουμε πιο συχνά) ήταν αντάξια αυτής του ταμπλετ και προφανώς και μπορεί κάποιος να δουλέψει μέσω κινητού στην εν λόγω κονσόλα
  3. Η behringer σου παρέχει οθόνη? Δεν συνδέεται σε 10 συσκευές κινητά κτλ όπως η soundcraft? Η behringer σου παρέχει οθόνη? Δεν συνδέεται σε 10 συσκευές κινητά κτλ όπως η soundcraft?
  4. Spyros delta, εσυ μου έβαλες την φυτιλια στο προηγούμενο ποστ για την behringer, το ψάχνουμε ακομα με τα παιδιά
  5. Σκεφτόμαστε με την μπάντα να αναβαθμίστουμε σε ψηφιακή κονσόλα. Το badget είναι περίπου 400 ευρώ και στο τραπέζι υπάρχουν οι έξης προτάσεις : soundcraft ui16 και Behringer X18. Είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις. Μεταξύ αυτών των 2 ποια θεωρείτε καλύτερη ως προς την ποιότητα προενισχυσεων, software, αξιοπιστία Wi-Fi, κτλ?
  6. Καλησπέρα! Χρησιμοποιούμε με το σχήμα μου (καχον, ηλεκτρική κιθαρα, ακουστική κιθαρα και 3-4 φωνές) εδώ και χρόνια αναλογική κονσόλα " yamaha mg 166 cx ", με αφορμή όμως ένα ταμπλέτ που έπεσε στα χέρια μου και δεν το χρειάζομαι στο σπίτι πέταξα στο τραπέζι την πρόταση αγοράς της ψηφιακής "soundcraft ui16", θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο η μετάβαση αυτή? Παίζουμε σε bar-Cafe κτλ σε εβδομαδιαία βάση συνήθως με τα σάπιο-PA του εκάστοτε μαγαζιού και συμπληρωνουμε όπου μπορούμε κανα αυτό-ενισχυμένο για έξω και αντίστοιχα για μας monitors κτλ.
  7. Ψάχνοντας για Θηκη για ηλ/ακουστική κιθαρα Godin A6 ultra παρατήρησα ότι οι θήκες ακουστικης κιθαρας και οι θήκες μπάσου ειναι μεγάλες και οι θήκες ηλεκτρικής είναι μικρές. Εχει τύχει σε κανεναν σας, αν ναι πως το λύσατε?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου