Προς το περιεχόμενο

Στίβει Ray Vaughn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ελ. Επαγγελματίας
  • Τόπος
    Ηράκλειο Κρήτης

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Στίβει Ray Vaughn

0

Φήμη

  1. Για τη highway one θα διαφωνήσω. Έχω μία highway και για μένα από μπράτσο σκίζει.. απίστευτα βολικό. Οι μαγνήτες της αναλόγως τι θέλεις να παίξεις. Δεν τα πάνε πολύ καλά με το πολύ gain/distortion . Αλλά για blues / rock είναι μια χαρά. Όσο για το βάψιμο θα σου πω ότι οι πιο πολλές σημερινές custom shop βγαίνουν με το ίδιο υλικό βαφής που είχε η highway. Ωστόσο αυτές είναι προτιμήσεις του καθένα... χοντρό ή λεπτό μπράτσο , hot ,noiseless ,low high input μαγνήτες..
  2. Εντάξει παιδιά μου λύθηκε η απορία. Κι εμένα μου στείλανε σε ίδιο μοτίβο. Απλά αυτή τη φορά είναι κυρία από Αμερική που θέλει να κάνει δώρο την κιθάρα μου σε ένα φίλο στη Γεωργία. Hi there, I'm Bianca Sevasti Greece America I'm interested in buying your item to my friend in Georgia Republic as a Birth present and the payment will be made through bank transfer and the shipment will be through ELTA post so if you wish to sale get back to me to send you my friend address where to post the item to confirm on the shipment charges ? Thank you and kindly get back to me immediately.
  3. Γεια χαρά σε όλους, χτες έλαβα ένα μήνυμα από κάποια που θέλει να αγοράσει την κιθάρα που έχω ανεβάσει στις αγγελίες του noiz . Η κυρία αυτή ισχυρίζεται ότι μένει Αμερική και θέλει να την κάνει δώρο σε ένα φίλο που μένει στη Γεωργία. Θέλει να μάθει πόσο κοστίζει η αποστολή εκεί και μου ζητάει το iban μου για να μου βάλει τα λεφτά που κοστίζει η κιθάρα μαζί με τα έξοδα αποστολής. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία γιατί μυρίζει μεγάλη απάτη. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι πρόκειται για άτομο που ψάχνει να πληρώσει με κλεμμένα στοιχεία πιστωτικής κάρτας.
  4. Γεια χαρά σε όλους, 

    χτες έλαβα ένα μήνυμα από κάποια που θέλει να αγοράσει την κιθάρα που έχω ανεβάσει στις αγγελίες του noiz . Η κυρία αυτή ισχυρίζεται ότι μένει Αμερική και θέλει να την κάνει δώρο σε ένα φίλο που μένει στη Γεωργία. Θέλει να μάθει πόσο κοστίζει η αποστολή εκεί και μου ζητάει το iban μου για να μου βάλει τα λεφτά που κοστίζει η κιθάρα μαζί με τα έξοδα αποστολής.  Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία γιατί μυρίζει μεγάλη απάτη. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι πρόκειται για άτομο που ψάχνει να πληρώσει με κλεμμένα στοιχεία πιστωτικής κάρτας.  

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου