Προς το περιεχόμενο

takisdi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    116
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από takisdi

  1. takisdi

    Δεν ειναι αργά

    Μάλλον θα έχεις δίκιο για να το λες δεν το είχα προσέξει . Θα το ακούσω για να το διακρίνω κ εγώ τώρα το συγκεκριμένο όργανο. Σε ευχαριστώ πολύ Cos dr!!!
  2. takisdi

    Δεν ειναι αργά

    Ενα απλο τραγουδακι ...ετσι ...για Καλη Χρονια ..σε όλα τα ιδιαιτερα και δημιουργικα παιδια του NOIZ.
  3. takisdi

    Και να θυμάσαι

    Άλλη μια ..νύχτα..
  4. takisdi

    Είσαι γιορτή

    Σε ευχαριστώ για τα ωραια σχόλια σου fanisatt!!!!
  5. takisdi

    Μια εκδρομή

    Γεια σου Roberto πολύ χαίρομαι κ εγώ που επικοινωνούμε πάλι !!!!
  6. takisdi

    Μια εκδρομή

    Σε ευχαριστώ πολύ Pano …..θα δούμε …να εισαι καλα!!!!
  7. takisdi

    Μια εκδρομή

    Γεια σας υπήρχαν προσωπικοί λόγοι κ ήμουν εκτός ...forum ..Θα ακούσω σιγά σιγά τραγούδια σας που ανεβάσατε
  8. Ο Roberto30 ξαναχτύπησε παρα πολυ καλο κ ο κιθαρίστας οκ. Αυτό θα πρέπει να διαφημιστεί κ να ακουστεί από πολυ κόσμο!
  9. takisdi

    Borders - cigaret13

    Όταν το κατέχεις το όργανο ,είσαι καλός στη ηχοληψία και έχεις φαντασία ,ε τότε γράφεις!
  10. takisdi

    Τα Δέκα Εφτά

    Eνα κομμάτι που μας δείχνει την καλλιτεχνική φλέβα ,ποιοτητα κ ευαισθησία του τραγουδοποιού . Μπραβο σου Roberto 30 .
  11. takisdi

    Σε θέλω.

    Πανο οι συμβουλές σου είναι κατανοητές εχω κάτι λίγα εκτός αυτού του είδους που λέω συνήθως αλλά εχω ακόμα από εκείνα αφτιαχτα αλλά υπάρχουν θα δούμε ..ξέρεις θα μπορούσα να γράψω ροκιες κ αλλά αντί άλλων απλά είναι στο μυαλό μου αυτά πιο πολυ ..θα δουμε οκ θα περιμένω να ακούσω τα δικά σου ! Πλάκα έχει ,μεγαλώνουμε όλοι καλά να είμαστε Ciggaret13 ,ειναι μια φωτογραφία πριν 25 χρόνια ξέρεις αφού βάζεις βίντεο η Φωτ/φιες νομίζω ότι πρέπει κ εκεί να επιλέξεις κάτι που θα βλέπεται,δεν ξέρει κανείς ποσο καιρό θα είναι εκεί! Ευχαριστω που το άκουσες Alex κ γνωριζόμαστε από δω πρώτη φορά συμφωνώ με τα σχόλια σου ας πούμε ότι τα εχω ήδη γράψει κ δεν τα εχω φτιάξει,μάλλον πρέπει όμως το θέλω σίγουρα υπάρχουν πολλά θέματα μα νομίζω τα πιο πολλά γράφτηκαν με αυτό το θέμα κ θα συνεχίζουν να γράφονται είναι κ τι σου βγαίνει τελικά εχω κ κάτι αλλά θα δούμε χαιρομαι που επικοινωνούμε να σαι καλα!
  12. takisdi

    Σε θέλω.

    Αφορούσε κριτική μου που νόμισα ότι ενόχλησε κ είπα καλύτερα να μην ξανάγραψω αλλά μολον όλα καλα!
  13. takisdi

    Σε θέλω.

    Εντάξει Roberto30 λογικές οι συμβουλές, σε ευχαριστω είπα κ εγώ,τόσο πολυ,τόσο νωρίς,κρίμα θα ήταν !
  14. takisdi

    Σε θέλω.

    Από δω και πέρα δεν ξαναγράψω ούτε θα ξανά απαντήσω σε σχόλια μόνο κάποιο σηματάκι θα στελνω και εκείνο αν το στελνω,θα ανεβάζω κ τίποτα άλλο μάλλον είναι το καλύτερο για όλους!
  15. takisdi

    Σε θέλω.

    Ετσι ήρθε κ ο στίχος κ η μουσική δεν το πολυ έψαξα!
  16. Αρχικά να πω ότι μου άρεσε η παραγωγή ο ήχος του mastering σχεδόν σε όλους τους ήχους του τραγουδιού μοιάζει επαγγελματικος με καλα μοιρασμένα τα όργανα. Οι στιχοι ταιριάζουν απόλυτα κ ακούγονται ταιριαστά στο κομμάτι ,για όποιον τους αντιλαμβάνεται δε είναι κάτι που θα απογειώσει γενικά το τραγούδι,εγώ αν κ θαθελα (ο κάθε άνθρωπος με το επίπεδο του μεχρι εκεί που μπορεί να καταλάβει,σιγά-σιγά δεν με πειραζει καθόλου)δεν καταφερα να φτάσω ως εκεί,η δε ερμηνεία του Roberto 30 είναι πραγματι υπέροχη ,διαφορετική ,ξεχωριστή έχει τη δικιά του σφραγίδα,(γιατί η όλη δομή εδώ μυρίζει Roberto30 δεν είναι κάτι ευκολο)μου άρεσε πολυ κ εκείνη η ψεύτικη κ εκεί που μπαίνει αλλά κ δυναμικη γενικότερα της φωνής να πω εδώ ότι θα ήθελα λίγο περισσότερα Χρώματα στη φωνή πιο μειωμένα τα 100-350Hz κ λίγο περισσότερα από 5 KHz to 20Khz αυτό είναι προσωπική άποψη που δεν ξέρω αν μπορώ να το εφαρμόσω όταν τραγουδάω αλλά το ψάχνω κ εγώ ..ψιλά γράμματα... Τα τύμπανα από ηχο πολυ καλός,να μην επεκταθω η κιθαρα στα γεμίσματα του τραγουδιού ταιριαστή κ τώρα το σόλο ήταν πραγματική έκπληξη για μένα δεν είναι ότι μου άρεσε μόνο η τεχνική γιατί υποδεικνύει ότι ο σολίστ έχει κουραστεί πολυ παίζοντας διαφορά μοτίβα σε ανεβοκατεβάσματα μουσικών κλιμακων αλλά κ το ότι κατάφερε να φτάσει κ να αποδώσει σε τέτοιο κιθαριστικο επίπεδο ένα υπέροχο πραγματικά σόλο με εξαιρετικό προσωπικό Gkourmoul ηχο με καταπληκτικές νότες κ παιγμένες έτσι που δίνουν στο κομμάτι πάνω από 50% της αξίας του ,να μην πω πιο πολλά συγχαρητηρια σε όλους καλή συνέχεια.!
  17. Η μελωδία κ οι στιχοι σε παρασύρουν σε ένα ωραίο ταξιδάκι . Ωραια φωνητικά πολυ καλή ηχογράφηση.
  18. takisdi

    Ποτε θα'ρθεις

    Ευχαριστω admin που μπήκες στο κόπο κ το άκουσες ,αυτό μάλλον δείχνει απόλυτο ενδιαφέρον στα τραγούδια που ανεβάζουν εδώ κ σίγουρα σας τιμά. Εχεις δίκιο ότι μάλλον έβαζα περισσότερα απ όσα έπρεπε σε κάποια προηγούμενα τραγούδια,έχουμε κάποια θεματάκια (με την ορχήστρα)σιγα σιγά ελπιζουμε να τα παμε καλύτερα,ναι κ μια μελωδία before verse επρεπε ,αρκέστηκα στο μπάσο. Σας ευχαριστω κ πάλι τα σχόλια σας νομίζω ειναι σημαντικά κ βοηθούν όλους εδώ!
  19. takisdi

    Ποτε θα'ρθεις

    Ok Roberto30 . Σε ευχαριστω πολυ όλα προσοχή θέλουν κ αυτό που γράφεις ακόμα πιο πολυ!
  20. takisdi

    Ποτε θα'ρθεις

    Για οσους ..περιμένουν..το ειχα δημοσιευσει ενα χρονο πριν περιπου δεν ειχα αρχισει να δημοσιευω τραγουδια στο noiz
  21. takisdi

    "Little Prayer" - gkourmoul1

    Δεν το είχα ακούσει. Ωραια μελωδία. Καποιες στιγμές ο ήχος της κιθαρας είναι υπέροχος ,δηλ απίστευτος. Μπραβο σου ghkourmoul1 κάτι ανάμεσα σε Santana κ Gary Moor .Top.
  22. takisdi

    Blind Love

    Για όσους αρέσουν τα μπλουζ ροκ μια χαρά,πολυ καλο. Ο ήχος της φωνής σε μερικά σημεία κάτι πήγαινε κάπως ενώ σε κάποια πολυ καλα όπως η ψεύτικη ας πούμε αλλά σε γενικές γραμμές ωραία μου ακούστηκε ,λίγο άκουγα το rev del αλλά είναι κ αυτό θεμα υποκειμενικό αφού η φωνή Ακουγόταν αρκετα καλα ..δεν χανόταν.. Το κομμάτι δεν διαφέρει πολυ από το στυλ μπλουζ τέλεια. Ωραια κιθαρα καλός ήχος κ στα τύμπανα θα ήθελα κάτι άλλο όμως να ξεφεύγει λίγο από αυτό κι ας είναι μπλουζJazzjoker.
  23. Μου άρεσε ο δυναμισμός που δημιουργείται στο κομμάτι όταν ανεβαίνει ,ωραία σόλα ,τεχνικό ,καλο παιγμένο ακούγεται ευχάριστα !
  24. takisdi

    Noiz Jam 22 - The hangover

    Συγχαρητηρια παιδιά μπράβο σας ,σας είδα όλους σε πολυ ωραίες στιγμές μπράβο κ πάλι και σε επόμενες ...συναντήσεις αυτά μένουν ..τελικά οι νέες γνωριμίες και οι αναμνήσεις τους ...
  25. takisdi

    Asian dreams

    Ωραίος ήχος αν θελεις να ξεχαστείς να ηρεμησεις να ονειρευτείς ...αυτό το τραγούδι τα έχει αυτά τα στοιχεία κ αυτή είναι κ η δύνατοτητα της μουσικής κ του δημιουργού οταν μπορεί κ το κάνει . Μπραβο pal.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου