Προς το περιεχόμενο

ian

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ian

0

Φήμη

  1. Δε μου φαίνεται ξεχωριστό, αλλά και να είναι, έχει σχέση με το πλήκτρο???? Τι δουλειά μπορεί να κάνει?? Τύμπανα....ή πολλά λέω????
  2. Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος??? Αυτό το pad -μάλλον- πάνω του γιατί είναι????
  3. Κι εγώ είχα μια τρέλα με το ταυράκι, και αγόρασα ένα samick απο Νάκα, γύρω στα 300€. Είναι καλό κατασκευαστικά, με Seymor Duncan μαγνήτες, και καλό ήχο. Γενικά είναι ότι πρέπει για τα λέφτα του. Υ.Γ: Τελικά το γύρισα στα πλήκτρα!!!!!!!
  4. Ψάχτηκα κι άλλο και ο Στόλλας μου είπε ότι έρχεται με παραγγελία.Απο την άλλη βρήκα και το juno-d στην ίδια τιμή και μου φάνηκε καλό. Στα demo video όμως της Roland δεν άκουσα πουθενά ήχους ροκ οργάνου και αυτό με φοβίζει γιατί τα έτοιμα presets του με νοιάζουν προς το παρον. Εσείς τι λέτε???? Α!.....και.....αυτό το D-Beam στα Roland, τι κάνει ακριβώς?????
  5. Καλησπέρα στους πληκτράδες!!!!! Ψάχνω για πλήκτρα αυτο τον καιρό, και με το surfing βρήκα το roland GW-7. Ποια είναι η γνώμη σας για το όργανο?????? Το προβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην Ελλάδα. Μονο thomann.de k musicstore.com.......Επίσης τι λέτε για το roland E-09????????
  6. File Lampiri, etsi bolevomai twra alla me f8inw organo. Exv w omws kala synths gi ayto psaxnw gia programma.
  7. Euxaristo gia to endiaferon. Xrisimopoio para polu to band in a box, alla den einai auto akribos pou xreiazomai. 8elw kati wste na to xrisimopoio se live. Oxi na grafw egw ta akorda, alla tin wra pou ta paizw na me akoloy8ei.
  8. Παίδια, ψάχνω για πρόγραμμα drum-machine (με ακοπανιαμεντα). Θέλω όμως να είναι realtime,δηλαδή όταν αλλάζω ακορντα στα πλήκτρα να το ''καταλαβαίνει'', και να κανουν το ίδιο τα όργανά του. Ξέρω ότι υπάρχει...μπορείται να βοηθήσετε?????
  9. Παιδιά, ακούστε τους Spleen on Baudler!!!!!! Γ***** πραγματικά. Είναι και από το Βόλο!!!!!!!
  10. Λοιπόν φίλε, δεν μπορώ να σου πω για τη δουλειά σου. Για την κιθάρα όμως, ο λόγος που το έπαθες είναι γιατί παίζεις πολύ σφιγμένα. Προσπάθησε να αφιερώνεις λίγο χρόνο σε ζέσταμα προτού παίξεις, και επίσης προσπάθησε να ,κινήσε ομαλά πάνω της με τελείως χαλαρά χέρια. Όσον αφορά το γιατρό μουσικών, δεν πιαστεύω πως υπάρχει κάποιος τέτοιος, αλλά ένας ορθοπεδικός για κάποιο θέραπεία είναι η καλύτερη λύση. :)
  11. Επειδή δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα, πείτε που παιδιά τη γνώμη σας για τα Compact Digital Pianos του thomann.de και του musicstore.com μέχρι 600€. Όπως π.χ το Casio Privia PX-110 set. Γενικώς ποια η γνώμη σας για τα πλήκτρα Casio????? Βοηθήστε παιδιά. Τι να πάρω??????
  12. ian

    hammond

    Λοιπόν παλικάρια, μπήκα πάλι στο thomann.de όπως και στο musicstore.com και όσον αφορά το ''αρνάκι'', γύρω στα 200€ μαζί με τα έξοδα της αποστολής. Αυτό που δεν ξέρω επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με pc-software, είναι πως το χρησιμοποιείς ''εν ώρα δράσης''. Για παράδειγμα ρυθμίζεις τα drawbars στη διάρκεια του κομματιού, ενώ παίζεις, με το ποντίκι????? Εξηγήστε μου παιδιά γιατί με ενδιαφέρει. Γιατί άλλωστε να δώσεις τόσα λεφτά για Hammond ή για cx-3, ενώ μα 200€ μπορείς να έχεις την ίδια πιστότητα ήχου.
  13. ian

    hammond

    Χριστός Ανέστη! Λοιπόν παιδιά, είχα την ίδια απορία και εκτός από τη δημοσίευση που έκανα στο noiz, έστειλα mail στο thomann.de και μου σύστησαν το NATIVE INSTRUMENTS B4.
  14. Βοηθήστε και εμένα τον άσχετο ρε παιδιά!!!! Πως μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα, ώστε να συνδέω τα ''μούφα'' πλήκτρα μου με το pc, και να έχω την προσομοίωση ενός Hammond Organ για πιστό ήχο!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου