Προς το περιεχόμενο

NorhymeNoReason

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    126
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από NorhymeNoReason

  1. Στις 31/12/2021 στις 12:47 ΠΜ, BillTrantos είπε

    Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω όλοι να είστε καλά και ασφαλείς. Τώρα που τελειώνει ο χρόνος, σκεφτόμουν πώς θα ήθελα να είμαι το 2022, μιας και δε βρίσκω νόημα στο να σκέφτομαι πώς θα είναι το ίδιο το 2022. Προς το παρόν θα το κρατήσω σε μουσικό πλαίσιο, αλλά αν στην πορεία πούμε και πράγματα για τη ζωή γενικότερα θα επανέλθω.

     

    Τα τελευταία 2 χρόνια με έχουν νικήσει ξανά κατά κράτος η τελειομανία με την αναβλητικότητά μου. Θέλω να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να το αλλάξω αυτό. Έχω κάτι περίεργες φοβίες ότι θα ξοδεύω χρόνο για να γράφω αηδίες και αυτό με έχει αποτρέψει από οποιαδήποτε προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι έχω έντονη ανάγκη για έκφραση μέσω της μουσικής. Περίεργη λούπα, αλλά είναι για άλλο thread.

     

    Μέσα στο 2022 λοιπόν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι να γράφω, οτιδήποτε. Δε θέλω να σταθώ σε είδη, πολυπλοκότητα, τεχνική, κλπ. Θέλω απλά να μπορέσω να εκφραστώ, ακόμα κι αν είναι 4 κανάλια με stock ήχους από το DAW. Ο στόχος του 2022 λοιπόν για μένα είναι η έκφραση.

     

    Για σας;

    Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία. 

     

    Βάλε το πιο άμεσο μέσο να γράψεις τις μελωδίες που έχεις στο μυαλό σου, και μην αφήνεις την τεχνολογία και το internet να σε διακόπτουν.  Η μουσική είναι μελωδία, και το στυλ οι ενορχηστρώσεις. Η τεχνολογία είναι το μέσο. 

     

    Εγώ εύχομαι και ελπίζω στην αποποινικοποίηση της μουσικής, να βρω μουσικούς να παίζω, και υγεία για όλους. 

  2. Μόλις τώρα, killbill είπε

    0Και για μαγαζί και για σπίτι για ηχογραφήσεις δικών μου τραγουδιών κλπ

    Όχι δικά μου samples. Θα βασιστώ στο όργανο 

     

    Καλή η προσφορά αλλά δεν κάνει άτοκες δόσεις (μόνο 3). Ο Ριχάρδος μοναδικός που κάνει 24 άτοκες! Ίσως πάρω από Ριχάρδο και ξεχωριστά το σετ ας βγαίνει 100€παραπάνω αλλά 24 άτοκες δεν το καταλαβαίνεις στη τσέπη 

     

    Σε ρώτησα για τα samples, γιατί τα όργανα που ανάφερες στο παρέχουν. 

    Μπορείς να την βγάλεις πιο οικονομικά κοιτάζοντας στο KORG PA600, σε 2ο χέρι PA900 (400-500 ευρώ περιπου), τα οποία παίρνουν samples, σε yamaha δεν θα προτείνω γιατί τα fill σε 9/8 κτλ σε πετάνε εκτός ρυθμού, και επιπλέον η Roland έχει το Ε09GR, ανατολιτικους ήχους και ελληνικους ρυθμους, και το βρίσκεις στα 150-200 2ο χέρι, και είναι η εναλλακτική πολλών σε σχέση με τα PA, λόγω των ethnic ήχων. 

    Ψάξου λίγο με αυτά, και θα δεις ότι λιγο πολύ η ποιότητα δεν αλλάζει, τον κονσερβοηχο δεν τον γλυτώνεις αν δεν ασχοληθείς προσωπικά με τους ρυθμους και τους ηχους. 

    Μιας και ειπες Ριχαρδος ψαξου στα Casio X series, τιμη ξεφτιλα, menu για NASA, αλλά κοντράρουν ηχητικά στα 200-300 ευρώ όργανα του 1000αρικου. 

     

    Αν έπαιρνα θα επαιρνα τωρα ενα PA900 δευτερο χερι (marketplace facebook παιζει πολυ KORG) 

     

     

    O κ.Ριχάρδος test στο CASIO

     

    • Ευχαριστώ 1
  3. 57 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

    Αχ τι μου θύμισες...

    Εκεί στο 1ο-2ο έτος έτρεχα σε live σε ένα club και παίζαμε σκυλάδικα, συν κάποια live που έγιναν σε άλλα events με την rock μπάντα που είχαμε τότε σαν κλασσικοί πιτσιρικάδες. Κουβαλούσα όλο το drum kit, με τα πιατίνια, ακόμα και το σκαμπό, σε ένα SUV, και έπρεπε να τα πηγαινοφέρνω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ λίγες ώρες πριν την έναρξη του live. Ε κάποια στιγμή δε γινόταν το πράμα. Η όλη κατάσταση ήταν απελπιστική. Πρώτος λόγος λοιπόν, θα πω ότι δεν είναι καθόλου βολικό και πολύ κουραστική διαδικασία.

     

    Δεύτερος και ίσως πιο σημαντικός λόγος, στην Κρήτη που είναι τεράστιο νησί με φουλ τουρισμό και τα σχετικά - μέσα σε μια παρέα που τουλάχιστον οι μισοί παίζουν επαγγελματικά μουσική σεζόν, δε θυμάμαι να έχουν ζητήσει ποτέ drummer, ούτε θυμάμαι να έχω δει drums σε μικρο-σύνολα (πέραν κάποια jazz, που είναι ανύπαρκτα). Καταρχάς δεν υπάρχει χώρος να μπει ολόκληρο kit, ούτε εύκολος τρόπος μεταφοράς, ούτε μικρόφωνα, κτλ. Δηλαδή ο ντραμμερ πρέπει να ειναι ΠΟΛΥ καλά οργανωμένος + να έχει van να μετακινεί.

     

    Εκεί έρχεται ο κύριος πληκτράς, που πατάει εκεί το Play και παίζουν 10 όργανα, σωστά, on tempo, με αλλαγές, και όσο περισσότερο έχει ασχοληθεί, τόσο πιο πολύπλοκο μπορεί να το κάνει. Φυσικά και θα ακουστεί πιο "γεμάτο" στο αυτί του καθ'ένα. Ακούει εκεί τρομπέτες, βιολιά, πριόνια, λάτιν κρουστά και τη μάνα του και τον πατέρα του. ΣΙΓΑ μη πληρώσει ντράμερ ο άλλος, αφού υπάρχουν οι πληκτράδες.

    Η ζήτηση τους σκότωσε τους ντράμερ.

    Έζησα δύο χρόνια στα Χανιά και ξέρω ακριβώς τι εννοείς.

    Η ερώτηση που θα σου κάνω είναι.:

    Παίζεις τύμπανα πλέον; Μελετάς; Η μόδα και οι συνθήκες σε οδήγησαν στο να το αφήσεις;

    Πιανίστας είμαι, όταν ήμουν πληκτρας έπαιζα με ορχήστρα, μετά άρχισε από τις φίρμες η πίεση για playback, αρνήθηκα να αγγίξω αρμόνιο, οπότε και σταμάτησα τελικά τα live. Μετακόμισα κτλ και 3 χρόνια κυνηγάω μουσικούς και δεν βρίσκω.

     

  4. Είχα μια συζήτηση εδώ στο νησάκι νησαρα με έναν φίλο μπουζουξή ο οποίος είναι φαινόμενο δεξιοτεχνίας και οικειοθελώς απέχει από live με κλαπατσιμπαλα (Korg Pa). Οι επιχειρηματίες πλέον δεν δέχονται τρίο χωρίς αρμόνιο, τους φαίνεται πιο "γεμάτο" και πιο ορχήστρα (εδώ κλαίμε). 

    Από την άλλη εγώ θέλω έναν ντράμερ, που να ασχολείται, να έχει όρεξη, για πιο latin, cuban, και jazz ρεπερτόριο. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. Ένας μπασίστας σε όλο το νησί, και αυτός χαλασμένος από την κατάσταση.

     

    Η απορία μας ήταν, γιατί οι Drummer δεν παραπονιούνται, δεν ασχολούνται, δεν τους νοιάζει, και όχι απλά απέχουν από το live αλλά παραιτήθηκαν από το όργανο τους γενικά. Φίλοι, χάνετε τη δουλειά σας ή την στιγμή σας για ένα live από ένα όργανο το οποίο ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ του και tablet με playback. Κάντε κάτι γιατί στο μέλλον θα βλέπουμε drummer μόνο στη τηλεόραση (βασικά για εμένα ισχύει ήδη).

     

    Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που σολαρουν απίστευτα σε ένα αρμόνιο, ανατολίτικα κτλ, αλλά εδώ βγάζουν μεροκάματο άνθρωποι οι οποίοι με ένα δάχτυλο αλλάζουν ακκορντο και με το άλλο χέρι παίζουν με το κινητό.

     

     

  5. Σε μια εποχή που στην Ελλάδα τα αρμονια έχουν καταργήσει τους μουσικούς, ο κόσμος δηλώνει πως οι μαέστροι είναι άχρηστες παρουσίες, που υπάρχουν για εθιμοτυπικους και διακοσμητικούς λόγους.

    Σε λίγο θα λέμε γιατί υπάρχει ο μουσικός αφού το κινητό παίζει λουπακια.

     

    Να εδώ ένας άχρηστος μαέστρος χορωδίας

     

     

    • Like 2
  6. 4 ώρες πριν, mitsar είπε

    Θυμάμαι ότι αρχές των '90s είχα στήσει ένα μεσαίας κλάσης μηχάνημα για τον Δημήτρη τον Γκερσάνη (jazz μπασίστας της Θεσ/νίκης που όσοι δεν τον άκουσαν δεν γνωρίζουν τι έχασαν, ήμασταν συγκάτοικοι για 3+ χρόνια, όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας στείλει μήνυμα) με μια Yamaha Waveforce 192XG PCI soundcard (Νακας, διπλή τιμή ως συνήθως) και Windows XP. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, μικρή latency, καθόλου κολλήματα και ούτε απρόβλεπτες και ατεκμηρίωτες συμπεριφορές. Το σημαντικότερο, καλογραμμένοι drivers, υπήρχαν 1-2 known issues τα οποία λίγο αν έψαχνες το ιντερνέτου τα έλυνες. Το PC αυτό δούλεψε χωρίς προβλήματα για 2+ δεκαετίες με ένα ενδιάμεσο soft σέρβις, και έτρεχε κυρίως Cubase (και εγώ είμαι της σχολής Steinberg στα DAW μου). Γράφτηκαν πολλές καλές συνθέσεις σε αυτό, αλλά το PC είχε άδοξο τέλος (κλοπή μέσα από τα χέρια του Δημήτρη στο δρόμο).

    Δεν απορώ που τα αγγλικά αεροπλανοφόρα ακόμα φοράνε XP (Windows for Warships), εξακολουθεί να είναι η καλύτερη λύση σε σταθερότητα και responsiveness μετά από ένα realtime linux kernel. Αν το στήσετε όπως πρέπει σε μια VMware virtual machine, θα είναι πιο σβέλτο και πιο νευρικό από τον host. Στο άμεσο μέλλον φημολογείται ότι θα υποστηρίζεται καλύτερα το PCI pass-through στο audio, όπως γίνεται τώρα με τις κάρτες video, οπότε περιμένω κάποιες θαμμένες licences και κάποιες θαμμένες κάρτες ήχου να ξαναζωντανέψουν...

     

    Ο δεκάλογος των Ηθικών Διδαγμάτων προς τους νεώτερους, και γεροντότερους μη κομπιουτεράδες, αν θέλουν να ακούσουν (στήνω μηχανήματα από το 1986):

    1. Ο υπολογιστής για music production και/ή DAW ΔΕΝ συνδέεται ΠΟΤΕ στο διαδίκτυο. Πλήρες air gap δια ροπάλου.

    2. Aν είναι συνδεδεμένος σε LAN, η κάρτσα δικτύου γίνεται enable μόνο κατά τη στιγμή της επικοινωνίας (ακόμα και αν βγάλετε το καλώδιο, τα interrupts δουλεύουν με #2 προτεραιότητα)

    3. Ο υπολογιστής ΔΕΝ φοράει antivirus

    4. Ο υπολογιστής ΔΕΝ φοράει κανένα από τα καθαριστικά της μοδός πχ. Ccleaner, iobit shit etc.

    5. Tο ένα και μοναδικό μηχάνημα από το οποίο θα προέρχονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα αρχεία που ταξιδεύουν προς αυτό φοράνε πληρωμένο και όχι δωρεάν antivirus (το μόνο αποδεκτό για μένα είναι το ESET, το Kaspersky είναι επίσης καλό αλλά πιο βαρύ)

    6. Η αγορά antivirus, δύο τουλάχιστον backup δίσκων (ποτέ SSD, δεν σώζονται αν πάθουν ζημιά!) και η χρήση Hard Disk Sentinel είναι η καλύτερες και φτηνότερες επενδυσεις στη ζωή σας. Αυτό προκύπτει από το αξίωμα "Το φτηνό είναι ακριβό και το ακριβό είναι φτηνό).

    7. Μακριά, προς Θεού, από Windows 10. Έως Windows 7 και μή παρέκει, και όσα fake news ακούτε και διαβάζετε για τα επτάρια περί ντεμέκ bad security κλπ είναι κινδυνολογίες του πρωκτού. Είπαμε ότι το μηχάνημα ΔΕΝ το συνδέουμε στο ιντερνέτου, γκέγκε;

    8. Ποτέ ανακατεμένα λειτουργικό/προγράμματα και μουσικά προϊόντα στον ίδιο φυσικό δίσκο. Ποτέ μουσική, documents και πολύτιμα προσωπικά αρχεία στο default "My Documents" ("Τα έγγραφά μου" για τους αγγλομαθείς). Θα τα χάσετε κάποτε και θα με βρίζετε επειδή ήξερα γιατί το πάθατε.

    9. Κάθε μέρα το αρχείο στο οποίο δουλεύουμε το μετονομάζουμε σε -(ν+1). Π.χ. Fanfare-1 --> Fanfare-2. Με αυτό τον τρόπο αν χτυπήσει το αρχείο ή αν γίνει διακοπή ρεύματος ή σεισμός, η δουλειά της προγούμενης ημέρας εξακολουθεί να υπάρχει άθικτη και έχετε χάσει μόνο μια μέρα δουλειάς.

    10. Πάντα ελέγχουμε ότι είναι ενεργοποιημένα τα Restore Points και κάνουμε ένα κάθε βδομάδα (με το χέρι (ποτέ schedules, scripting και ντεμέκ αυτοματισμοί στα θέματα εθνικής ασφαλείας).

     

    Η ενδεκάτη εντολή είναι ότι "Ένα σύστημα παραγωγής που δουλεύει ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ". Αυτό ισχύει για όλα τα υλικά και μη υλικά αγαθά της ζωής (πχ όχι γκόμενες άμα γουστάρουμε τη γυναίκα μας). Η εντολή αυτή είναι πόρισμα του αξιώματος "Δεν τα ξέρουμε όλα, ρωτάμε έναν ειδικό, σκεφτόμαστε δέκα ώρες και ενεργούμε για ένα λεπτό".

     

    Η δωδέκατη εντολή είναι "Μάθετε να χρησιμοποιείτε έναν σωστό dual-pane File Manager: Total Commander για windoze και Double Commander για Linux". Είναι όπως ο Norton Commander που χρησιμοποιεί ο παππούς στο πρώτο ποστ: Εξοικονομείτε χρόνο (είναι και πιο γρήγορο στη χρήση από ψάξε αφετηρία+κόπι ψάξε προορισμό+πάστε και πιο γρήγορο στην μεταφορά αρχείων), χρήμα (είναι nagware), βλέπετε άμεσα από πού έρχονται τα αρχεία και πού πάνε, έχει ενσωματωμένο search, unpack, batch renamer και ό,τι άλλο χρειαστείτε, και ανοίγετε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα από το icon bar χωρίς να ψάχνετε σε ένα χαοτικό desktop ή start menu (θα μπορούσα να μιλάω ώρες).

     

    Τελικά μάλλον το café το έκανα Υπολογιστές, αλλά αν πιστεύει κανείς ότι όσα φλυαρώ και τιτιβίζω πρωί-πρωί κάνουν για cross-post αλλού, ας το κάνει. Μπαι δε γουέι, ο καφές (για να είμαστε και on topic) είναι φρεσκοαλεσμένος βιολογικός κόκκος και στο καφενείο μου, το οποίο ονομάζεται "Η αλανιάρα τσιπούρα" (βλ. φωτο) είστε όλοι οι μουσικοί ευπρόσδεκτοι: σερβίρονται 5 ποικιλίες 100% arabica υπό τους ήχους Fusion (τουλάχιστον Brand X, Weather Report, Return to Forever, Flecktones, καθόσον το Πάνθεον είναι ο Percy, ο Alphonso, ο Jaco, ο Stanley, και ο Victor και άλλοι πέντε). Sponsored by AUTh, Ibanez, Rotosound, Yamaha & Magnat.

     

    ΥΓ: Για όποιον απορεί γιατί το παραπάνω σεντόνι είναι τόσο μεγάλο, τόσο λευκό και τόσο σιδερωμένο, να ενημερώσω ότι είμαι της σχολής Κομφούκιου: "Όποιος γνωρίζει, έχει την υποχρέωση να διδάσκει".

    Mitsar_Cafe.jpg

    +100000

    Επίσης να πω, με Windows Xp Tiny, δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα σε live. Για 3 χρόνια έπαιζα με ένα Toshiba Satellite Amd 2x, με 4g ram. Ειχα του VST το πανηγύρι φορτωμένο στο Cantabile, και το τρεχα αποκλειστικα, με ενα midi controller, χωρις να έχω hardware synth. Τα Windows Χp 32bit, με το 3g switch και ήταν όλα πύραυλος.

    • Like 2
  7. Εγώ δεν έχω καλή σχέση.

    Έχω χάσει δουλειές γιατί είχα την άρνηση να παίξω με arranger, έχω χαλάσει σχέσεις που έφτιαχνα playback για το live χωρίς κιθάρα και πλήκτρα για να μην γίνει ανεξάρτητος ο τραγουδιστής, drums, κιθάρα και μπάσο έχουν χάσει πολλά μεροκάματα και γενικά έχει πέσει το επίπεδο στον πάτο στα live από πλευράς αισθητικής και μουσικής βέβαια. 

     

    Επιχειρήσεις θέλουν 3 άτομα max και εννοείται πως θα βάλει μια κονσέρβα με intro main fill end, μια φωνή και ένα μπουζούκι / σαξόφωνο (λέμε τώρα) / κιθάρα.

     

    Εννοείται πως υπάρχουν φοβεροί  μουσικοί που παίζουν απίστευτα με ένα αρμόνιο αλλά και πάλι δεν παίζουν αυτοί πάντα, αλλά το αρμόνιο. Με εξαίρεση κάτι φοβερά lead σόλα με σαξόφωνα, κιθάρες κτλ που θα μπορούσε να είναι κιθαρίστας ο τύπος αλλά δεν είναι το real thing. 

     

    Στην επαρχία που ζω τα εγω τα τελευταία 3 χρόνια δεν υπάρχει ορχήστρα. Ζούσα στο νησί μου μέχρι τα 17 και γύρισα στα 34. Η μουσική είναι μέρα με τη νύχτα, δηλαδή σχήματα λαϊκά με αρμόνιο μόνο, και το καλοκαίρι εμφανίζονται ρεμπέτικα κιθάρα μπουζούκι φωνή, καθόλου ξένο ρεπερτόριο. 

     

    Από την άλλη μου την έχει βαρεσει στα νεύρα που δεν υπάρχει ένας κιθαρίστας και ένας drummer που να έχει ασχοληθεί με jazz/soul/funk κτλ που είμαι στο όριο να αγοράσω εγώ αρμόνιο!! Απίστευτα πράγματα

    • Χαχα 1
  8. 4 ώρες πριν, loucas είπε

    Λιγο βαρύ κλαβιέ δεν έχει το sp250 ? 

     

    Όταν το είχα πάρει είχα πρόσβαση σε ένα yamaha u3, έμοιαζε λίγο το βάρος και είπα αυτό θα πάρω!

    RH3 της KORG. Το όργανο ζυγίζει 20 κιλά περίπου. Τοτε μου φαινόταν βαρύ αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, μου φαίνεται τέλειο. Εξάλλου η Korg το κλαβιέ το διαφημίζει ως grand piano, και έχει δίκιο μάλλον. 

  9. Όταν αποφασίσεις πες μας παντως! Και εγω μαλλον θα παρω καποια στιγμή ελαφρυ οργανο για προβες, γιατί αυτη την στιγμή τρέχω με ενα KORG SP250 μονο και μονο επειδή έχει ηχεια. (Δεν εχουμε προβαδικα εδω που ειμαι...)

  10. Nord Electro 3

    Εξαιρετικό όργανο αλλά: 

     

    1. δεν είχε delay

    2. δεν είχε split και layer

     

    Εγώ φταίω που τα θεώρησα δεδομένα και δεν το είχα ψάξει. Σε καμμία περίπτωση κακό όργανο, αλλά η απουσία αυτών των 2 βασικών πραγμάτων πρώτον με έκανε και αγόρασα line6 m5, και δευτερον εκανα ολα τα split με sampling στον υπολογιστή για ΟΛΑ τα live μου τοτε. 

     

    Εξαιρετικό όργανο, ακομη με αυτό παίζω, αλλα ποναει η απουσία split και layer.

  11. 13 ώρες πριν, gmoukou είπε

     

    wow!!

    Απο latency τι λέει?

    Μεχρι τρία άτομα είχε λίγο. Όταν μπήκαν και άλλοι είχε κόλλημα. 

     

    Αλλά μιλάμε για τεράστια απόσταση και τυχαία group του server. Σαν να παίζεις PVP σε μακρινό server. 

     

    Τώρα αν βρεθείτε σε κλειστό server στην Ελλάδα η και στην ίδια πόλη θα είναι πολύ καλύτερα φαντάζομαι.

     

    Αν με το ps4 στα video games έχουμε 50ms σε Ευρωπαϊκό server, γιατί να μην μπορείς στην Ελλάδα με το jam kazam; Δοκιμάστε το παιδιά και κρίνετε! 

     

     

  12. 2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

    Ο ήχος των Yamaha έχει απορριφθεί εδώ και χρόνια. Ανέκαθεν μου ακούγονταν "μπουκωμένα" γιαυτό δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Έχω ήδη Korg Triton, Alesis QS7 & Korg 01/wFD και δεν είχα ποτέ τίποτα απο Roland. Γιαυτό έλεγα να πάρω κάποιο απο αυτά τα 2 (μιας και δεν έχω λεφτά για V-Synth..)

    Κάποτε είχα παρει ενα XV5080 με vintage exp και καποιες orchestral, απιστευτο οργανο. Τωρα κοιταζω για κανενα jv1080, απο τα καινουργια δεν εχω εμπειρια. Το Juno D που ειχα παιξει μου φανηκε πολυ περιορισμενο τοτε, πιο πριν ειχα παρει και ενα αρμονιο το Ε50 το οποιο το 2008 ειχε 512mb ROM, αλλά το edit ηταν περιορισμένο και μαλιστα σε καποιους ηχους ειχε ενσωματομένα τα εφε στα δειγματα, δηλαδη να ακους delay και να μην μπορεις να το κλεισεις. Παιξε και κρίνεις οπως σ αρεσει! Αν θες μονο για την προβα και εχεις ipad,  μπορεις να κινηθεις με midi. Καποια στιγμη βαρεθηκα να κουβαλαω και απλα επαιρνα το ipad και επαιζα με garage band και αλλα apps. Οτι σε βολευει και σου ακουγεται καλα παντα!

  13. Εγώ μπαίνω στο κουρσάρο και αυτομάτως παίζω παππάδες.

     

    • Πολλές φορές οταν περπατάω εχω ιδεες στο μυαλό μου, ακουω διάφορα, αλλά μετα τα έχω όλα ξεχάσει. 
    • Βίντεο με live, συναυλίες,
    • γενικά ότι μουσικό που φαίνεται ως άπιαστο, ειδικά τώρα με την κλεισούρα,
    • αν αγοράσω νέο οργανο είναι μια ανανέωση (τελευταία αγορά πληκτρου εγινε το 2012)
    • δυσκολίες στη μουσική που δεν ηξερα ή εχω αμελήσει, μπορεί πχ να μελετας κατι συγκεκριμένο και δυσκολο συνέχεια και ξαφνικά βλέπεις ότι εεεπ το αριστερό σου ζορίζεται λίγο στα 16α.
    • Το Reason
    • παραγγελιές του noiz
    • Θέλω ενα Yamaha YC88, αλλα που money
    • Την κατάρα μου να χεις Nord, Roland και KORG
    • Tutorials και αλλα διαφορα
    • Η ησυχία γενικά.  
    • Like 1
  14. Δεν τσεκαρεις και το Yamaha ΜΧ?

    https://smart.noiz.gr/details.php?id=452171

     

    Εδώ πουλάει το Motif ES6, το οποίο φτάνει τα 512mb RAM για δικους σου ηχους!

    https://smart.noiz.gr/details.php?id=435751

    Βεβαια δεν ειναι ελαφρυ 

     

    MOX6

    https://smart.noiz.gr/details.php?id=435781

    355mb Rom (διπλάσια από το ES6) αλλά δεν έχει sampling. 7κιλά βάρος.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου