Προς το περιεχόμενο

Delahunts

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Delahunts

  1. 1) Στην κλασσική κιθάρα δεν έπαιζα κλασσική μουσική, μόνο ελληνικές μπαλάντες. Προφανώς τότε δεν μ' άρεσαν τα τραγούδια, καθώς δεν ακούω ελληνικά, όπως δεν μ' άρεσε τελικά ούτε και η κιθάρα. Ωστόσο αυτό το έμαθα αφού δοκίμασα. Έτσι και με το πιάνο, θέλω να δοκιμάσω. 2) Μ' αρέσει να ακούω κλασσική μουσική και να βλέπω κόσμο να παίζει κλασσική μουσική. Θα μου άρεσε πολύ και μόνος μου να παίζω κλασσική, και Chopin και Tchaikovsky και απ΄ όλα. Είναι κάτι που ακούω και μ' αρέσει. Βεβαίως θέλω, με τον καιρό, να παίζω και τα αγαπημένα μου τραγούδια. Δεν θέλω να κάνω κονσέρτα, πως λέγονται.
  2. Εδώ και έξι μήνες σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω πιάνο. Το μόνο που έχω κάνει από μουσική, είναι ένα χρόνο κλασσικής κιθάρας με δάσκαλο, μαθήματα τα οποία δεν μου άρεσαν. Ωστόσο ήμουν καλός μέχρι το σημείο που έφτασα, τα παίρνω εύκολα. Δεν ξέρω από νότες τίποτα (κιθάρα παίζαμε με συγχωρδίες και υποτίθεται θα μάθαινα νότες αργότερα). Δεν ξέρω πότε και πως θα ανοίξουν οι μουσικές σχολές, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα πιάνο και να αρχίσω μόνος μου. Στο οικονομικό δεν υπάρχει πρόβλημα, όρεξη υπάρχει μεγάλη. Και δεν θέλω απλά να παίζω τραγουδάκια, έχω ψηλά τον πήχη, θέλω και Chopin, σε δέκα χρόνια, ίσως... Εσείς θα ξέρετε. Πόσο μπορείς να μάθεις μόνο σου πιάνο και νότες;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.