Προς το περιεχόμενο

Mcrys

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τραγούδι
  • Day job
    Ιδ. Υπάλληλος
  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mcrys

0

Φήμη

  1. Λοιπόν, για να μην σας κουράζω άλλο και για να μην σας βγάζω από τα ρούχα σας όντας τελείως άσχετος με το θέμα. Ποιος είναι ο πιο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος να το κάνω? Να πάρω μια εσωτερική κάρτα ήχου για το pc ( ή εξωτερική για το λάπτοπ) και να συνδέσω τον μικροενισχυτη εκεί? Ή να αφαιρέσω τελείως τον μικροενισχυτη και να το κάνω από την αρχή με διαφορετικες συσκευές? Με ενδιαφέρει να τραγουδάω με κάποια μουσική στο background από youtube ή οποιοδήποτε και να ακούγεται στον χώρο.
  2. Αν εξαιρέσεις την σύνδεση με το λάπτοπ, όλα τα άλλα τα έχω συνδεδεμένα έτσι αλλά δεν ακούγεται το μικρόφωνο. Μπορώ κάπως να τσεκάρω αν δουλεύει το μικρόφωνο με μια απλή σύνδεση στο λάπτοπ? Για την μουσική, σκεφτόμουνα να έπαιζε απλά το λάπτοπ με τα δικά του ηχεία.
  3. Συνδέω δηλαδή τα ακουστικά στον μικροενισχυτη? Πρέπει να προσέξω τα watt ή απλά τα βάζω και δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθουν κάτι.
  4. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τη λεπτομερή απάντηση. Δεν με ενδιαφέρει η ηχογράφηση. Για την ηχογράφηση και ότι έχει να κάνει με την σύνδεση μέσω υπολογιστή νομίζω ότι βγάζω άκρη σχετικά με το τι χρειάζεται. Για να τραγουδάω μόνο δηλαδή χρειάζομαι σίγουρα αυτοενισχυομενα ηχεία και καταργώ τον μικροενισχυτη? Αυτό που έκανα και προφανώς είναι λάθος, είναι ότι συνέδεσα τον μικροενισχυτη με το aux του στερεοφωνικού. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο ηχείο που να κάνει για μικρόφωνο?
  5. Καλημέρα. Έχω ένα δωμάτιο και θέλω να το διαμορφώσω έτσι ώστε να τραγουδάω. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα και ελπίζω να μην έχω κάνει χαζομάρα αλλά αγόρασα ήδη κάποια πράγματα ( μικρόφωνο και μικροενισχυτη) https://www.skroutz.gr/s/20817103/QTX-Sound-MM41.html?from=favorites_popup https://www.skroutz.gr/s/3221611/Behringer-XM-8500.html?from=favorites_popup Έχω και δύο παθητικά ηχεία και στο ενδιάμεσο προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα παλιό στερεοφωνικό. Αλλά δεν έχω βγάλει άκρη και δεν ακούγεται τίποτα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν κάνω κάτι λάθος ή αν μου λείπει κάποιο μηχάνημα πχ κονσόλα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου