Προς το περιεχόμενο

BBpink

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Style
    Acoustic
    Alt. Rock
    Blues
    Classical
    Classic Rock
    Έντεχνο
    Ελληνικό ροκ
    Funk
    Instrumental
    Λαϊκά
    Λαϊκοποπ
    Latin
    Pop
    R&B
    Rap - Hip hop
    Reggae
    Ρεμπέτικο
    Rock
    Soul
    Παραδοσιακά
    World
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή BBpink

0

Φήμη

  1. Ότι και από τα δυο να κάνει ο πωλητής στο τέλος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Θα έχει πουλήσει κάτι πολύ πάνω από την αξία του! Στα 300€ το έχω πάρει εγω και μάλιστα 2 φορές! Δεν θα αναφέρω μαγαζί για ευνόητους λόγους,αλλά μην κολλάμε σε μια αγγελία,είναι πολλές.Μπες και ψάξε φίλε μου!Ειναι εξωπραγματικές οι τιμές που ζητάν! Και προφανώς θα το προσπεράσω αλλά έτσι δεν επωφελείται ούτε ο αγοραστής ούτε ο πωλητής, εκτός από ορισμένες φορές ο πωλητής που θα ήταν κρίμα για τον αγοραστή
  2. Καλησπέρα φίλε μου!Ειναι απόλυτα λογικό και σεβαστό αυτό που λες! Δεν μιλάω για τέτοιες περίπτωσης! Μιλάω για όργανα που υπάρχουν στο εμπόριο και μπορείς να τα βρεις ανά πάσα στιγμή! Φυσικα όπως ανέφερα και στην αρχική μου δημοσίευση είναι δικαίωμα του κάθε ενός να πουλάει όσο θέλει .Ευχαριστω!
  3. Θα σε χρειαστώ!! :) Και τα δυο? Δεν είναι?
  4. Μπορεί κ ολας από κόμπλεξ που δεν σολαρουμε όσο εσείς!
  5. Προφανώς και κάνω πλάκα για αυτό και το γελακι..... :)))) Αλλά για καλο και κακό άλλαξε το mojo σου από κιθάρα σε... της φιλοσοφικής Τη φατσούλα δεν τι βλέπει κανεις δίπλα? Την έκανες και copy...Προφανώς κάνω πλάκα! Τώρα αν οι μπασιστες είμαστε επιθετικοί αν διαβάσεις όλες τις απαντήσεις θα καταλάβεις ότι και οι κιθαρίστες είσαστε λίγο ειρωνικοι. :)
  6. Μπορω να γίνω και χειρότερος δεν έχω θέμα!! :))). Καλή συνέχεια Από ποτέ η αισχροκέρδεια αφορά μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης? Ωραία άποψη! Κλαμπατσιμπανα? Δηλαδή είσαι κλαμπατσιμπανιστης? Μπορω να γίνω και χειρότερος! :))) καλή συνέχεια και σε εσένα!
  7. Νομίζω πως ξεκινάω την συζήτηση ότι έχει ξανά συζητηθεί ( Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να επισημάνω αν και πρέπει να έχει ξανά συζητηθεί) Οποτε ξέρω ότι δεν ανακάλυψα ούτε την Αμερική ούτε το Αιγάλεω αλλά είπες την εξυπνάδα σου και ηρέμησες!
  8. Φίλε Alex θεωρίες βγάζουν για αλλά θέματα! Δεν είναι θεωρία! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εστιάσουμε στο συγκεκριμένο μπάσο που ανέφερα για παράδειγμα όταν το πρόβλημα είναι μαζικό.Αλλά εφόσον θες να το αναλύσουμε θα σου πω! 1) Για αυτό ανέφερα στην ανάρτηση μου ξεκάθαρα ότι μιλάω για τα rock bass που κυκλοφορούν στο ελληνικό εμπόριο και δεν μιλάω σίγουρα για το nt. Μιλάω για τις έκδοσης standard και lx. 2) οι τιμές που αναφέρεις είναι του thomann.εγω μιλάω για τα lx και standard rock bass της μέχρι τώρα Ελληνικής αγοράς που το μανίκι πίσω δεν έχει τα kanga stripes που είναι χαρακτηριστικό στα καινούργια μοντέλα!Το συγκεκριμένο μπάσο είναι χωρίς τα stripes όπως και πολλά αλλά που πωλούνται εδώ μέσα!Πρωσοπικα έχω αλλάξει 4 τέτοια μπάσα (lx,standard) και ξέρω πολύ καλά ποσό κάνουν στο εμπόριο 3)Τρίτον και σημαντικότερο! Όπως είπα,κάντε έρευνα αγοράς πριν πουλήσετε κάτι!! Στην αγορά αλλά ήδη ανεβαίνουν τιμολογιακά και αλλά πέφτουν!Τι με ενδιαφέρει αν εσυ το είχες πάρει το 2005 στα 800€ (και ισος πραγματικά να ισχύει για την περίπτωση ) Όταν το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει ακόμα στην αγορά και μπορω να το αγοράσω καινούργιο 300! Αυτά από εμένα,και πάλι δεν εστιάσαμε στο πρόβλημα που είναι η μαζική έρευνα αγοράς αλλά επικεντρωθήκαμε στο Warwick και στο Δήμο Αιγάλεω!! :))))
  9. Fusiongtr και Dr.No χαίρομε που εστιάσαμε στο θέμα!! Είναι το ίδιο αδερφέ!ξερω πολύ καλά τη κυκλοφορεί στην αγορά! Και αν τώρα ήταν μια περίπτωση θα έλεγα ok!ειναι πολλές και την συγκεκριμένη την έφερα σαν παράδειγμα, Τώρα για το Αιγάλεω απλα το δανειστικά τυχαία! Και γω δυτική Αττική μένω
  10. Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να επισημάνω αν και πρέπει να έχει ξανά συζητηθεί,τις τιμές που ορίζει ο κάθε ένας μας για την πώληση ενός μουσικού οργάνου! Αρχικά να πω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να πουλάει όσο θέλει!Αλλα με ποια λογική να πουλάει κάποιος ίδια τιμή με καινούργιο πολλές φορές πάνω από ένα καινούργιο και άλλες 20€ η 50€ μόνο κάτω. Προσωπικά κοιτάζω μπάσα και με κάποιους αλήθεια απορώ!Μετα θα σου πουν δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό.Αυτό η στοχεύουν σε κάποιον αδαή? Π.χ Warwick rock bass streamer 600€.Και μιλάω για αυτό που κυκλοφορεί στο Ελληνικό εμποριο και όχι του thomann. 600€??? Αλήθεια τώρα ρε φίλε? Ποιος έχει παίξει πάνω? Ο Wooten του Αιγαλεου. 300 το πείρα καινούργιο! Γιατί? Και αν ήταν μόνο μια περίπτωση οκ.Αλλά είναι πολλές! Κάντε πρώτα ένα έλεγχο αγοράς πριν πουλήσετε!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου