Προς το περιεχόμενο

DeadDuck

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DeadDuck

0

Φήμη

  1. Να προσθέσω πως δύο οπτικά συμπτώματα είναι η εμφανής διόγκωση του πυκνωτή και η διαρροή ηλεκτρολύτη. Ακουστικά, συμφωνώ για την 'μουντίλα' και σίγουρα την απώλεια μπάσου. Πολύ πιθανό είναι να έχεις και χαμηλής συχνότητας βόμβο (mains hum). Αν αποφασίσεις να τους αλλάξεις να φροντίσεις οι καινούριοι να έχουν τις προδιαγραφές των παλιών σε ripple current & esr. Επίσης καλό θα ήταν να ταιριάζουν στη θέση των παλιών, οπότε πας για axial format για να εγκατασταθούν όμορφα στο doghouse του fender.
  2. Καλησπερα παιδια. Πριν 2 χρονια περιπου ενας παππους σε καταστημα ηλεκτρονικων μου χαρισε (ναι ειναι απο τις ιστοριες που τις ακους και τραβας τα μαλλια σου) μια κεφαλη ANAX! Αν και τσεκαρα τις λαμπες και την αρπαξα χωρις πολλα πολλα, νομιζα πως θα ειναι καποια αποτυχημενη ελληνικη πατεντα με θορυβο κλπ. Τον εστησα στο σπιτι σε καμπινα celestion με 2 μεγαφωνα visaton δικωνα για κιθαρα (φοβερο μεγαφωνο). Η πρωτη μου εντυπωση ειναι πως εχει πολυ γλυκο ηχο ανταξιο του ονοματος του! Στη συνεχεια ομως παρατηρησα πως τα πριμα του ειναι παρα πολλα με τον διακοπτη bright ανοιχτο, και πως το ποτενσιομετρο των πριμων εχει επιδραση και στα ανωτερα μεσαια του - πραγμα που σημαινει κακη σχεδιαση του φιλτρου του. Παρόλα αυτα αν σας ενδιαφερει, τα χριστουγεννα που θα ξανακατεβω ελλαδα μπορω να τον περασω απο εναν φασματογραφο για να μιλησουμε με αριθμους.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου