Προς το περιεχόμενο

electron

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Κατερινη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή electron

0

Φήμη

  1. Δηλ? Δεν λέω για 50 ευρώ διαφορά. Μπορείς να μου προτείνεις λύση? ΥΓ.Μήπως γράφεις και στο 4TForum?
  2. Re alchemist....κάπου σε ξέρω κάπου σε ξέρω...
  3. Ρωτάω γιατί είμαι στα πρόθυρα αγοράς υπολογιστή για το σπίτι,όχι λάπτοπ αλλά desctop,μιάς και αυτόν που είχα τον κατέβασα στο μαγαζί. Πάντως παράξενο,μιάς και η arturia για τα σοφτ της δίνει ελάχιστες απαιτήσεις απ' ότι βλέπω 1,5 ghz επεξεργαστή και 512 μνήμη :roll: Υπάρχει περίπτωση να οφείλετε απο κακό σχεδιασμό του λειτουργικού της? Λέω εγώ τώρα 8O
  4. Γιατί το λες αυτό? Τόσο βαρύ σοφτ είναι? Δηλ αν έχεις μονοπύρηνο στα 3,2? :?:
  5. Δεν είπα οτι το lead 2x είναι κακό μηχάνημα ή ενδεχομένως και να μη συγκρίνετε με το sh 201. Aπλα με τα δικά μου κριτήρια θεωρώ καλυτερη την επιλογή του sh 201. Το αγοράζω δηλ 500 ευρώ και με άλλα τόσα "παιζω'' επιπλέον με analog factory kai profhet 5 με βάση το είδος της μουσικής που θέλω να ασχοληθώ. Εκτός κι αν πάλι ο συλογισμός μου είναι λάθος :oops:
  6. Γειά σας παιδιά :) Θα θυμούνται πιστεύω κάποιοι απο σας για το θέμα που είχα ανοίξει όσο αναφορά τον προβληματισμό μου σχετικά με την αγορά συνθ. Θα θυμίσω πάλι οτι σχεδόν είχα καταλήξει στην clavia,αλλά θεωρώ πλέον οτι η roland με το sh201 έκανε κίνηση ματ(ισως κάνω και λάθος ,καλό θα ήταν όμως να μας πουν τη γνώμη τους και οι ''ειδικοί''). Δε νομίζω ότι για virtual analog τα 500 ευρώ που ζητάει η roland ειναι πολλά τα λεφτά. Και πέραν τούτου δεν βρίσκω σ'αυτά τα χρήματα ανάλογο μηχάνημα. Το lead 2x πάει στα διπλάσια χρήματα. Και ρωτώ τώρα με τη δική μου λογική. Ποιός ο λόγος να πάρω lead 2x(δεν αμφιβάλω για τον ήχο και τις δυνατότητες του συνθ) απο τη στιγμή που το sh201 είναι κι αυτό αναλογικό? Ούτως η 'αλλως αν θες πχ όπως εγώ να βγάλεις ήχους δεκαετίας του 70-80 θα χρειαστείς κάτι ανάλογο του arturia prophet 5κλπ. Έθεσα τον προβληματισμό μου εδώ πιστεύοντας οτι κάπου υπάρχουν κοινές απορίες με τον antonypath απο τη στιγμή που ψάχνει κι αυτός ανάλογης κλάσης μηχανήματα.
  7. Φιλε ruffnekc ,ειλικρινα σου μιλαω και χωρις ιχνος ειρωνιας(αλλωστε την απεχθανομαι) με επεισες αφανταστα για την υπεροχη των clavia 8) Η μεταβαση απ το αθωο γιαμαχακι που εχω θα ειναι στο modular 2. Αυτη ειναι πλεον η επιλογη μου. Βοηθησες κι εσυ με τον τροπο σου,απλα δεν το καταλαβες :)
  8. παντα φιλικα εχεις στην κατοχη σου κανενα γιατι εγω εχω το nord 3 και και αλλα 18 αναλογικα και digital στο home studio μου.Aπλως για να ξερω αν εισαι γνωστης η κολημενος.και αμα θες και photo κανενα προβλημα.αλλα θελω και απο σενα γιατι αν δεν εχεις ε ρε κραξιμο που θα φας σε ολο το noize Ποσα αναλογικα εχεις και τι θεωρεις ποιο/α καταλληλο για ambient βαση της δικης σου εμπειριας?
  9. :lol: :lol: :lol: :P Δηλ εσυ τι θα επαιρνες του παιδιου σου για να μαθει? Motif? :lol: Ηλεκτρικό πιάνο θα του έπαιρνα. Το σύστημα autorgan κουλένει το αριστερο χέρι Ωπ εδω με κουλανες τωρα :oops: Δηλ εγω τωρα που μαθαινω αρμονιο τι μεθοδο πρεπει να ακολουθησω? Και γιατι να παρει καποιος ηλ.πιανο τη στιγμη που δε θα ακολουθησει αυτο το μουσικο ρεπερτοριο?
  10. Aυτο ειναι ρε παιδια? Ιδιο το βλεπω :?
  11. Θελεις να πεις οτι ετοιμαζουν αντικαταστατη και για το nord lead 2?
  12. Eιχαν δικιο δηλ που μου ειπαν απ τον Διαμαντοπουλο πριν κανα μηνα οτι σταματησε πλεον το 3αρι. Και απο που ρε τσακαλια τετοια info? :D link? :(
  13. :lol: :lol: :lol: :P Γιατι ρε συ το λες αυτο? Δηλ εσυ τι θα επαιρνες του παιδιου σου για να μαθει? Motif? :lol:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου