Προς το περιεχόμενο

PanosTS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή PanosTS

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κανένας που να ξέρει από τέτοια στην Αθήνα (ας πούμε μάστορας)?
  2. Έχω μια παλιά Farfisa (με drawbars) και μου φαλτσάρουν όλα τα Λα (είναι κάμποσα Hz πεσμένα). Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Είναι πολύπλοκο το service?
  3. Πολύ ωραίο φαίνεται! Ίσως περάσω καμια βόλτα.
  4. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο προβάδικο σε Ελευσίνα, Μάνδρα, Ασπρόπυργο?
  5. Για κάρτες PCMCIA, η Clavia μεσα απο το site παραπέμπει στην Memorix. Από εκεί την πήρα εγώ. Δυστυχώς το δικό μου, δεν το έχω σκαλήσει όσο του αξίζει. Όποτε όμως ασχολούμαι μαζί του, καταλαβαίνω γιατί θεωρείται θρυλικό.
  6. Πόσο δύσκολο ήταν το setup με τον ξύλινο καβαλάρη και το κρυμμένο truss rod? Ποιο μοντέλο είναι αυτό?
  7. Ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις? Και με τι εξοπλισμό περίπου παίζεις?
  8. Δεν έχει σημασία τι γράφει το κουτί. Όλους μπορεις να τους κάνεις format σε όποιο τυπο θέλεις. 1)Το FAT32 το αναγνωρίζουν αμέσως και τα MAC και τα PC, όμως είναι λιγότερο σταθερό (πιθανότητα σφαλμάτων) και δεν μπορεί να δεχθεί αρχείο μεγέθους πάνω από 4,5 GB (περίπου, αν θυμάμαι καλά). 2)Το NTFS είναι σταθερότερο, και τα MAC θα το δουν μόνο εαν εγκαταστήσεις ένα free driver (βλεπε mac-FUSE, NTFS-3G).
  9. KAWAI. Πολυ καλη ποιοτητα και αισθηση κλαβιε.
  10. Αν τα ηχητικα του LIVEαδικου ή του μαγαζιου ειναι μαπα,τότε ειτε Laptop ειτε YAMAHA CS2x, το ίδιο κανει. Για ηχογράφηση το συζηταμε.
  11. Το λες και μονος σου : "Κλασικό ροκ παίζουμε, οπότε πέρα από πιανάκι, hammonds και κάποια απλά synths, δε νομίζω να χρειαστεί κάτι παραπάνω"
  12. Απειρα VST = απειρο χασιμο χρονου. :( Κατα τη γνωμη μου ενα ROM player τυπου TRITON Le θα κανει την δουλεια του και με το παραπανω. Καλοι ηχοι, ελαχιστο ψαξιμο, μεγιστη αξιοπιστια. Εξαλου, απ'οσο καταλαβα δεν υπαρχουν απαιτησεις για loops ή πολυκαναλα και τετοια. Γιατι να σκοτιζεσαι? :wink:
  13. Ισως είναι passive οι μαγνητες, και εχει καποιο active κυκλωμα τυπου booster/equalizer.
  14. +1 για το midi sport uno πολύ καλό, αξιόπιστο και εύχρηστο
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου