Προς το περιεχόμενο

vikto95

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  70
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
 1. Απο την στιγμή που νείναι να μπλέξεις με αποστολές και τα ρέστα,εγώ στην θέση σου θα το έστελνα Αθήνα στον Χναράκη!!!
 2. Τσεκάρισες αν εχουν μπεί σωστά, και άν είναι καλά κουμπωμένες όλες οι φίσες?
 3. Κατά την ταπινή μου γνώμη, πρέπει να είναι λουπίτσα vibraphone, με πειραγμένα CUTOFF, και Attack!
 4. Διάβασε λίγο τα πιο πάνω γραφόμενα, για να μπεις στο πνεύμα! Σίγουρα καμία σχέση κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη τα γιαμαχάκια, με τα korg! Μην τρελαθούμε!! Αλλά για κάποιον που δεν είναι τόσο ψαγμένος, η YAMAHA έχει πιο οργανωμένους ρυθμούς, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ! ! ! Κι εκτός αυτού, είναι και το κόστος που αναφέρει ο άνθρωπος! Με 500 ευρώ τι θα πάρεις? Πέρα από αυτό, και κατευθείαν στα korg να πέσεις, ωραία!! Κυκλοφορεί πολύ υλικό από πλευράς ρυθμών και ήχων !! Σίγουρα!! Δεν παύει όμως να είναι το περισσότερο σαβούρα!!! (Πάντα κατά την γνώμη μου)! Γιαυτό ξεκινάς απ
 5. Φίλε Μάνο!!! Όπως τα λες είναι!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Έτσι πληροφοριακά μιας και το ανέφερες, το 83, 85,αν θυμάμαι έπαιζα με ένα δίσκαλο αρμόνιο μάρκας JEN DK-250 έπιπλο ρουστίκ με πεταλιέρα για τα μπάσα,κι ενσωματωμένο ενισχυτή, με δύο 12ιντσα, και ένα 8ιντσο για κόρνα !!! επίσης προσαρμοσμένο ένα έξτρα εξωτερικό ντραμασίν, με όλους τους ελληνικούς ρυθμούς!!! Το μοναδικό από τα παλιά που έχω κρατήσει, ως συλλεκτικό. Μεγάλη επανάσταση για την εποχή του 80!!!!!!! αν και πολύ πιτσιρικάς τότε!!!! Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα! :) Επίσης, θα ήθελα να πω στον φίλο nikpony,
 6. Εξαρτάτε τι παίζεις, που παίζεις, και τι μουσική παίζεις! Εγώ π.χ. επειδή τόσα χρόνια με τα μπιμπλίκια εχω εξοικειωθεί, βγαίνω μόνο με το pa800! Βασικά δεν μπορώ άλλο το κουβάλημα τόσα όργανα!! Νισάφι πιά τόσα χρόνια! Οπότε έκανα το pa800 power, γιατί έχει απίστευτες δυνατότητες, αρκεί να τις βρεις, και να μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις! Θέλει και λίγο εξάσκηση στις εναλλαγές! Και είμαι μια χαρά σου λέω!!! Φιλικά Γιάννης!!!!
 7. Συγνώμη και πάλι, αλλά νομίζω πως απάντησες χωρίς να διαβάσεις τι γράφω!!!! (Από τους οποίους οι ποιο βασικοί που δουλεύονται, είναι) Έτσι γράφω!!!! Χωρίς να αφήνω πίσω τους άλλους! Και σε παρακαλώ πολύ, έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα, μήπως γνωρίζεις να μου πεις τρία τέσσερα τραγουδάκια από τους δρόμους Νεβεσέρι, και Γαλατά? σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!
 8. Γιατί δεν κοιτάς και σε roland! είναι πολύ καλοί!!!!!! και σε καλές τιμές!! κοίταξε να έχει μεγάλο σε ίντσες γούφερ!
 9. Ζητώ συγνώμη, αλλά νομίζω πως κάπου μπορεί να έχεις μπερδευτεί!!! Για λαϊκούς δρόμους ρωτάει το παλικάρι! Από τους οποίους οι ποιο βασικοί που δουλεύονται, είναι: XITZAZ, XITZAZKIAΡ, ΠΕΙΡΑΙΟΤΙΚΟΣ, ΜΑΤΖΟΡΕ και ΡΑΣΤ, ( που διαφέρουν σε ένα ημιτόνιο στην κατιούσα) ΧΟΥΖΑΜ, ΣΕΓΚΙΑΧ, ΜΙΝΟΡΕ, ΜΙΝΟΡΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ, ΝΙΑΒΕΝΤ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΣ και ΣΟΥΖΙΝΑΚ, που μοιάζουνε, ΟΥΣΑΚ, ΣΑΜΠΑΧ, ΚΙΟΥΡΔΙ Φιλικά Γιάννης!!!!!
 10. Να πας στον Νάκα, και να ζητήσεις το βιβλίο με το cd Λαϊκοί δρόμοι του Χρήστου Νικολόπουλου! Πολύ καλή δουλειά, και κατανοητή!! Φιλικά Γιάννης!!!
 11. Εγώ θα συμφωνήσω με τον Μανώλη!!! Ξεκίνα με Rolandaki για αρχή, και μετά εφόσον νιώσεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δεν τα ξανα παρατήσεις, και σαφώς σε ενδιαφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα, τότε τα ξαναλέμε. Υπόψη, ότι τότε θα πρέπει να χώσεις ποιο βαθιά το χέρι στην τσέπη!!! Φιλικά Γιάννης!!!!
 12. Παιδιά αν έχει ΚΑΛΟΥΣ λαϊκούς ήχους, και κάποια καλή κατάσταση, δεν είναι πολλά τα λεφτά! Εδώ να φανταστείτε, πόσοι επαγγελματίες χώνουν γερά χρήματα για όργανα τελευταίας λέξης, και επειδή δεν υπάρχουν έτοιμοι ήχοι, ή δεν έχουν τον χρόνο, ή την πείρα, να ασχοληθούν τα πουλάνε !!!!Λοιπόν καταλήγω, στο ότι εφόσον σε καλύπτει, πάρτο! Εγώ μέχρι 500 θα τα έδινα προκειμένου να με καλύψει!!!! Φιλικά Γιάννης!!!
 13. Φίλε Μανόλη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σου, έτσι πρέπει να είναι!!! Απλά θα ήθελα αν είναι εύκολο από κάποιον φίλο που έχει το όργανο, να γράψει δυο λόγια για την χρησιμότητα, και την λειτουργία του songbook!!! Στην πράξη! Και πάλι, χίλια ευχαριστώ Μανόλη!!!
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.