Προς το περιεχόμενο

zero_the_hero

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή zero_the_hero

1

Φήμη

  1. δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο.Δοκιμασε το και κρινε.σε αυτα τα χρηματα που εισαι μπορεις να βρεις αρκετες επιλογες παντως
  2. φιλε πηγαινε δοκιμασε αυτα τα δυο σε ενα μαγαζι http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_modifiedprecisiontb.htm http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm και πραξε αναλογως.πιστευω η τιμη τους ειναι πολυ καλη σε σχεση με αυτα που προσφερουν.
  3. θες να γνωρισεις την σκοτεινη πλευρα της δυναμης φιλε;;;ο μονος τροπος να γινεις ελευθερος...ε; θες darth cos_dr??
  4. δεν του απάντησα για το αν όντως είναι χάσιμο χρόνου να μείνει Ελλάδα από το να πάει εξωτερικό! Αν θες εστω και με πμ για να μην το κουραζουμε εξηγησε μου τί ακριβως ειπα και τί αναιρεσα γιατι πραγματικα ή εγω ειμαι βλακας ή δεν ξερω την γλωσσα ή δεν την ξερετε εσεις ρε παιδια.και δεν ποσταρα για να ζητησω την συμβουλη σας.ελεος δηλαδη...και το ΞΑΝΑΛΕΩ το περι ευκολης λυσης δεν ηταν δικο μου απλως αναπαρηγαγα αυτο που ειπε ο ρουμ101.ισως επρεπε να το βαλω σε εισαγωγικα και αυτο.(ζητω συγγνωμη αν αυτο ηταν το λαθος που εκανα).και ξαναλεω ΔΙΑΒΑΣΕ πρωτα τί γραφω και μετα κραξε με οσο θες.τωρα απο εκει και περα πηραμε ενα σχετικο θεμα και το καναμε "σχετικο".ε τί να πω;μαγκια μας(με την κακη εννοια)
  5. και γιατι δεν ξεκιναμε τωρα αυτη την κουβεντα?? Περίμενα να γραφτούν κάμποσες σελίδες "σχετικές με το θέμα" για να σου γράψω: "Γι' αυτό, λοιπόν, δεν ξεκινάμε -ποτέ- την κουβέντα." Με επαναφερεις στην ταξη ωμα αλλα ορθα!!! Απολογουμαι!!! για ποιο πραγμα απολογεισαι ρε φιλε;επειδη εφαγες σκαλωμα και αναγκαστηκα να φτασω στα 30 ποστ; :o :o δεν νομιζω να καταλαβες την ουσια αυτου που εννοησα αλλα το οτι καταλαβαινεις οτι ηταν εκτος θεματος ολα αυτα ε πώς να το κανουμε καααατι ειναι και αυτο...
  6. τί να σου πω ρε φιλε;;; αν καταλαβες οτι ψαχνω επιβεβαιωση σε ενα φορουμ για μια επιλογη ζωης ή εχεις υπερεκτιμησει την αξια του φορουμ ή τί να πώ;;;να σου πω να ξαναδιαβασεις το αρχικο μου ποστ;; παλι ο,τι θες θα καταλαβεις οποτε το θεωρω ανωφελο..κ εχε υπ οψιν σου οτι τυγχανει να εχω και πρωην συμμαθητες στην "ξενιτια" αλλα και ξενους γνωστους.απο εκει και περα να σου πω την αληθεια πιο πολυ θα εμπιστευθω την δικια μου κριση και τις πληροφοριες που παιρνω απο πηγες που προσωπικα θεωρω πολυ εγκυροτερες απο καποιον ρουμ101 σε καποιο νοιζ.γρ. Μια συμβουλη μονο:μην ασχολεισαι με τον αποτυχημενο ζερο δεν αξιζει αλλωστε εσυ που σκιστηκες και μπηκες και σε ενα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.(ετσι με κεφαλαια να γουσταρεις φιλε μου)
  7. Ρε παιδια αυτο ειναι το θεμα;;;φυσικα και ειναι ακαιρο το να μιλαμε για τον τροπο εισαγωγης στην ιταλια αλλα συνεχιζετε και λετε ασχετα πραγματα με αυτα που λεω εγω.προσπαθηστε να καταλαβετε τι εννοω ρε παιδια.τωρα τα υπολοιπα ρουμ101 δεν τα σχολιαζω.προσωπικα δεν με ενδιαφερει η αρχιτεκτονικη της φλωρεντιας.και αυτα που λες με τα χρηματα ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!Και να εισαι σιγουρος οτι οι εξετασεις εκει δεν ειναι ποιο δυσκολες απο τις πανελληνιες...ειμαστε πολλοι καλομαθημενοι εμεις η ατιμοι η αθηναιοι μην το ψαχνεις ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κ δηλαδη αν ειχα περασει τι θα αλλαζε ουσιαστικα?θα κερδιζα ενα χρονο τα υπολοιπα ιδια απολυτως. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ απλως αναπαρηγαγα αυτο που ειπε ο φιλος Room101 περι ευκολης λυσης κλπ.Αντιθετως το θεωρω κατι πολυ δυσκολο καθως περα απο μια καινουρια γλωσσα(εστω κ αν την ξερεις) καλεισαι να αντιμετωπισεις μια καινουρια νοοτροπια.Σε παρακαλω δες τί λεω πρωτα κ μετα κραξε με ασυστολα αλλα εχω κανει 5 ποστ εξηγωντας οτι δεν ειπα το ενα ή ειπα το αλλο.
  8. Κοιταξε φιλε θα σου πω για αυτα που ξερω σιγουρα.η αρχιτεκτονικη στη φλωρεντια θα σε δεχτει με την ιδια ακριβως διαδικασια που θα δεχτει και τον αντιστοιχο ιταλο επιδοξο αρχιτεκτονα.δηλαδη καλεισαι να δωσεις εξετασεις οι οποιες ομως ειναι γενικου περιεχομενου.μην το αμφισβητεις αυτο το ξερω πολυ καλα.εχε μαλιστα υπ οψιν σου πως οι εξετασεις στην ιταλια ισχυουν μονο για αρχιτεκτονικη,ιατρικη,παραιατρικες επιστημες κλπ και σε ορισμενα αλλα μεμονωμενα ομως τμηματα.Ο ευρωπαιος πολιτης εχει τα ιδια ακριβως δικαιωματα με τον ιταλο.
  9. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου αλλα οταν καποιος "αγοραζει" την εργασια σου για 1000 χρηματικες μοναδες και καποιος αλλος για 2000 ποιος θα πεις οτι σε κοροιδευει κ σε ποιον θα την πουλησεις την εργασια σου τελικα;;;(τυχαια νουμερα για να μην μπλεξουμε παλι με τηλεφωνητες)
  10. Ρε παιδια με παρεξηγησατε.Εγω ουτε για χρυσες πολυθρονες μιλησα ουτε απαξιωσα κανενα πολυτεχνειο...Κ το τηλεφωνητης το ειπα γιατι ξερω το συγκεκριμενο.επι της ουσιας που διαφωνουμε ομως;;;οταν καποιος εχει μια ευκολη και μια δυσκολη λυση ποια ακριβως θα προτιμησει;;;Ε αν εσεις προτιματε την δυσκολη τί να πω;;;Κ δεν ειναι καθολου αναγκη που γινεται επιλογη φιλε ρουμ101 γιατι οπως λες και εσυ υπαρχει κ η "δυσκολη" (οπως την ονομαζεις υποθετω) λυση...απο εκει και περα αυτα που μου λετε δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με αυτα που λεω εγω(τουλαχιστον το φτωχο μου το μυαλο σε αυτο το συμπερασμα με οδηγει)
  11. Φιλε το τηλεφωνητης ενδεικτικα το ειπα.Κ οσο για το επιπεδο του πανεπιστημιου, πιστεψε με δεν ισχυει με τιποτα αυτο που προσπαθεις να μου πεις. Εστω οτι ειναι η ευκολη λυση γιατι να δυσκολευω την ζωη μου δηλαδη εδω;;;Το ζητουμενο δηλαδη ειναι να μπω στο πολυτεχνειο για να παιρνω +1000 ευρω;;;Αν αυτο καταλαβες τί να πω!!!!
  12. Μια ερωτηση μονο προς τους μεγαλους. Ειμαι 18 χρονων και περσι εδωσα ανεπιτυχως πανελληνιες.πειτε μου ενα επιχειρημα για να μεινω στην "πατριδα" μου και να προσφερω σε αφτην το εργο μου ενω στην ιταλια πχ(κ υποθετω και στις υπολοιπες 13 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ χωρες) αν πιασω δουλεια ως τηλεφωνητης θα παιρνω 1300 στην χειροτερη των περιπτωσεων;; Αλλα οχι πρεπει να μεινω στην "πατριδα" μου να χασω εναν χρονο (που ετσι κ αλλιως χαθηκε πλεον) προσπαθωντας να μπω σε "πανεπιστημιο" μεσω πανελληνιων.Και μετα αν περασω επαρχια να πληρωνει ο μπαμπας κ η μαμα 900-1000 στο νερο το μηνα [πανω κατω οσα χρειαζονται και στο εξωτερικο χωρις βεβαια να υπολογιζονται αεροπορικα εισητιρια(ε, πρεπει να βλεπουμε και την μαμα που κ που)] και αφου μπω και τελειωσω καποτε το πανεπιστημιο σε τουλαχιστον 4 χρονια [(900*12)*4=43200] να πρεπει να με ταιζουν αλλο ενα χρονο για τον στρατο.Δηλαδη ηδη στην καλυτερη εχω φτασει στα 26 μεχρι να μπορω να "ειμαι" "ανεξαρτητος". Και σας ρωταω κυριοι:ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ "ΕΣΑΣ" ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ;;;;;;;;; ΥΓ:δεν το λεω υποτιμητικα το "πακιστανος". ΥΓ1:δεν περιμενω απαντηση απο εσας.εδω δεν μου την εχουν δωσει οι γονεις μου.απλως αν υπαρχει καποιος λογος που δεν εχω σκεφτει πειτε τον μου σας παρακαλω.
  13. καλημερα σας.σας παρακαλω πειτε την γνωμη σας για το παρακατω μπασακι.μου φαινεται αρκετα καλο λαμβανοντας υπ οψιν την τιμη του και ειναι οπτικα πολυ ομορφο τουλαχιστον.(μολις το ανακαλυψα μπηκε στο μυαλο μου η ιδεα να δοκιμασω αταστο)ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ(αν τα εχετε βεβαιως...) http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_modified_jazz_fl.htm
  14. Διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα με πεισατε οτι ειμαι ηλιθιος που καθομαι και διαβαζω και κανενα βιβλιο που και που.Ελεος ρε παιδια, τι αλλο θα ακουστει;Και αν νομιζει καποιος οτι απο ενα βιβλιο (λογοτεχνικο ή μη)θα αποκομοισει μονο γνωση, ε ενταξει τί να πω;;;Το κυριοτερο νομιζω ειναι οτι θα ερθει σε επαφη με εναν διαφορετικο τροπο σκεψης και εαν εχει την διαθεση θα τον μελετησει.Οπως το ιδιο θα συμβει και με το να μαθει καποιος μια ξενη γλωσσα.Προσωπικα η απαξιωση της ορθογραφιας της ελληνικης και η "βλακωδης" γουαναμπι αμερικαν λογικη τυπου προσωπικη αντωνυμια+απαρεμφατο μου δειχνει παρα πολλα.Ειμαι και μικρος ρε *****το, δεν φανταζομαι τί αλλο εχω να αντιμετωπισω μεχρι το τελος...
  15. οφ τοπικ, το ξερω, αλλα δεν αντεχω να μην ρωτησω. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ??????? (αν θελετε μπορειτε να με γραψετε δεν θα σας παρεξηγησω :))
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου